high away above the chimney tops

That's where you'll find me..

festen i lördags var skitrolig, främst tror jag pga lite nya människor och såklart min linda..så mycket roliga diskussioner och massa skratt. var verkligen kul.
hoppas det kan bli en liten halloween fest här nu till helgen, med lite utgång kanske, men annars kanske det blir lite halloween mys, är ju kul det också.

igår var vi på dop, det var idas lilla amanda som döptes. jag fattar ju att det inte bara är saft och bullar med en bebis, men åh vad man blir sugen.. efter det så var det fika och senare middag hos svärföräldrarna.. åkte hem och sen slocknade jag direkt, var så trött.

idag har jag och petter myst och kollat på senaste beck filmen och senaste omen filmen. pratat med linda lite, hon är så gullig och snäll..min bästis, om man får säga så även fast man är 20 år.. och så har jag pratat lite med sandra från festen, hon är himla trevlig, synd att hon inte bor i örebro..

party ^--^

jag och petter är hemma hos linda och erik nu och förfestar..eller nåt :P trevligt i alla fall,ska snart dra iväg mot stjärnhusen där emma har fest..kommer en del folk,blir nog kul, hoppas jag!

how do we sleep when our beds are burning

folk är ju fan inte kloka. på praktiken sa en surkärring att jag måste flytta på "blomvagnarna", bara för att hon stötte emot ngt med barnvagnen..jag sa att det inte var mitt ansvar och att jag bara är praktikant.. och jag bestämmer inte bara för att jag bär ett almstedts förkläde så.. hon var riktigt jävla elak, men vi har faktiskt rätt att disponera området utanför affären och vi flyttar våra saker när vi är klara, sådeså. förstår bara inte varför vissa människor är så sura av sig..de finns överallt, var man än är.annars har det vart fullt upp idag med..

skönt med höstlov nästa vecka!

bebis

köpte doppresent idag till idas bebis amanda. hon, ja ida alltså, ville ha bestickset med nalle puh motiv så det blev det, och en tallrik som hörde till. så sött ju..

det har varit fullt upp hela dagen, sov kanske fyra h,hade engelska b  8.30 och engelskaläraren är bror till handelsminister sten tolgfors, haha häftigt..eller kanske inte. han är iaf bra, läraren.
sen efter eng åkte jag och petter till marieberg och letade bestick, åkte hem sov en knapp timme, slängde in tvätt, tog hand om disken, åkte till fd skolan och hämtade analysmall till min iv-vals kurs på distans : läsa för nöjes skull, hem äta diska mata katterna hänga tvätt planera kryssning lite..åh, trött ja..


funderar nu på lite mys i soffan till inspelat desperate houswives och greys anatomy..


so tired

var kul att åka till sthlm i helgen med petter och äta god middag hos mormor & morfar med mamma, och sen åka till pappa & mari och fika. fick presentkort på vikingline för fyra pers, två nätter,en dag i helsingfors. snällt. hoppas petter, jag, linda & erik kommer iväg på mellandagarna, är ju jättekul med kryssning.

ska till marieberg imorgon och köpa doppresent, babybestick, så sött.  ska väl kolla på en jacka också..

can I play with madness

igår fick jag äntligen göra arrangemang på praktiken, det blev fint! är trött på att snitta blommor och sånt..
var redigt trött när jag kom hem igår, sov knappt på natten innan..  petter var jättegullig, hade bl a köpt pizza åt mig som jag åt när jag kom hem. mums. sen kom linda hit och drack kaffe..vi satt/låg skavfötters i soffan invirad i varsin filt och tittade på tv.
idag var de prao på almstedts igen, såklart..kände mig sjuk men gick ändå. f*n ta surkärringar.

blir så sjukt irriterad. tror alliansen verkligen att folk är arbetslösa/sjuka för skojs skull? jag tror inte det. och de som fuskar, ja men fixa bättre ordning då! men sparka inte på dem som redan ligger.


moderaterna vill lägga ner djurskyddsmyndigheten! vad tänker de med? ja de vill ju spara pengar till annat, typ deras egen välfärd, så de skiter väl i de stackars djuren. fan ta moderaterna och deras likar!

klicka här, för att se vad m tycker. fattar inte hur ngn invandrare, arbetslös, låginkomsttagare, sjukskriven osv har kunnat rösta för alliansen. era jävla puckon, skyll er själva. jag är åtminstone bara förbannad, inte fattig som ni kommer att bli. och jag diskimineras "bara" som kvinna, inte som invandrare t.ex..! åh så underbart


every night I burn

Fick mina h&m kläder igår och allt var så snyggt, speciellt den här.
kanske kan användas på lördag, då Petter och jag åker till sthlm och hälsar på
och äter middag & sånt trevligt.
Annars så ska jag väl plugga och praoa lite också, synd att det är så himla tråkigt bara..
Ska tydligen vara öppet hus på skolan på lördag..eh, en lördag?
Nej tack, jag är ledig och har annat för mig.

Linda var här idag och fika, det var kul! Vi spelade även lite 8bitars Bubble Bobble som kom med posten idag, Petter hade köpt det på tradera. Det är ursött det spelet..Kanske följer med Linda till Reef Zone imorn också, vi får se, är ju rätt trött efter att ha jobbat och stått upp hela dan..

Nu borde Petter snart komma hem från jobbet, får se om han vill spela lite..
jag kan ju som vanligt inte sova när hösten kommer, hatar hösten, den ger mig ingenting.


those words, I dont trust them

jag har skrivkramp, och har helt tappat suget på att plugga..på dagarna vill jag helst sova och på kvällarna supa..eller nåt ..något kul hursomhelst.

har kollat på de kommande 5 avsnitten av prison break i helgen, de som ska visas på tv nu.
det är så jäkla bra, vill ha mer ju! haft en jättemysig helg.


den som ljuger kan dra åt helvete. hejdå

you will know that I am gone

när jag gick hem från affären idag var det nära att jag blev påkörd, och jag blir så fruktansvärt ledsen och arg, att det finns sådana människor. 
annars så vaknade jag med ångest imorse och det är ju alltid lika trevligt. orkade inte gå till praktiken då, känner mig inte alls trygg där. vill mest sova..blir alltid mer deppig och trött när hösten kommer, blir inte pigg förren i april igen..längtar redan till nästa vår/sommar, även om det är skönt med kylan nu.
vill att det ska bli december med advent, julsaker, pyssel, presenter, godis och mat och ja allt som hör till julen.

Surfade lite på skunk och hittade en del kul, bl a denna sida, där nån är så kär i mig, haha. vet inte ens om det är någon kompis som gjorde den sidan på skoj eller om det är en riktig beundrare.


and the cat's in the cradle and the silver spoon

Var på ikea idag, gardinerna skulle vi ju ha men det andra är ett plus..och åh vad fint sovrummet blivit nu, värsta myspyshörnan. överkastet och några kuddfodral köpte vi förra veckan, nu blev de mer fodral, jättefina och lite metervara jag ska sy cafégardiner av, + en lampa till hallen som vi verkligen behövt, hittade en häftig röd som bara sprakar i rött när den är på..den får duga så länge.
Färgerna på ikeas hemsida är tyvärr lite missvisande..(gardiner,kuddfodral, tyg,överkast och lampa)

you can call me ice

Idag fick jag mitt löshår, har satt dit lite, ska fortsätta imorgon. Saknar mitt långa hår så mycket ju..hade riktigt långt innan frisören klippte av det..Gick på stan idag också men hitta inget, får se om jag hittar något kul imorn när jag och petter åker till marieberg.Ska till ikea också..och så ska vi fika någonstans..och sen så kommer linda hit på fika också. roligt, hoppas jag är lite pigg då bara..

Jag är fortfarande uppe i valet, och jag ska skriva det jag redan visste: att en hel del inte visste vad de röstade på..de röstade på valfläsket, och pengarna de trodde de skulle tjäna. Vissa tänker bara på pengar och sig själva..
Så grattis, idioter, ni kommer få det så underbart bra med moderaterna, så länge ni inte är handikappade, sjuka på ena eller andra sättet eller ofrivilligt arbetslösa, och liknande. Men det blir säkert bra för er andra..Så grattis och välkommen till solidaritet och demokrati.

Läs på aftonbladet,  denna, och den här, finns länkar längre ner på en av sidorna också.


only when you sleep

i måndags var jag ju i skolan, men sen dess har jag gjort i princip ingenting. Linda var här i onsdags och vi fikade med kanelbullar som hon kom med, var ju kanelbullens dag, var jättegulligt av henne. och gott

annars har jag mest varit däckad och slö av förkylningen. hade tänkt åka till sthlm över helgen men det får vänta nån vecka, så kanske pappa har fixat fram en skärm till mig också som vi kan hämta :P

har beställt från happyhair.se och kläder från hm.. hoppas det kommer i veckan!


im with stupid

min klass måste verkligen vara efterbliven alternativt korkad. det en lärare säger måste upprepas minst 2-3 ggr. de gapar och skriker, slår i bänkar och golv och jag vet inte allt..de frågar läraren om saker han/hon inte ens hunnit komma till..eller som redan står skrivet på tavlan. de hänger inte med..de är ett gäng barnungar och jag är så glad att det bara är drygt en termin kvar med dem! jävla losers -vill strypa dom-
de blev skitglada att vi ska till sthlm nästa vecka..hallå, har ni aldrig vart där eller? och vad är så kul med det? been there, done that , got a t-shirt. grow up! fast jag som är uppvuxen där kanske inte fattar vad som är sååå kul..jaja.

vi kollade på flugornas herre idag på svenskan, urkass film, jag somnade några sekunder,
 det var bara jag och en till som hade fattat hur de hamnade där på ön..återigen, losers..
sen var det en kille på samhällskunskapen som sa att han var moderat, det tyckte jag var skitkul för han är invandrare och om man läser moderaternas ideologi så ser man att de inte vill ha invandrare i sverige..han hade väl som många andra bara gått på valfläsket..hehe, bye bye smartass..

suck. vad är det för idioter som snart går ut skolan egentligen? man blir ju mörkrädd.
ovanpå allt annat så blir det inget prov i rättskunskap imorgon. anledning? eleverna har inte hunnit bli klara, vi har ju haft naturkunskap så lektionen utgick en gång..ojoj..buhu, stackars dom då..jag är för fan klar! vad är det för meslärare jag har egentligen?

och ovanpå det, som grädden på moset, är jag rejält förkyld. linda har vart här ikväll och vi har snörvlat ikapp, myst med kaffe, supernintendo, pizza( hon, inte jag :), te, macka ( jag :) och prison break. var väldans trevligt. får se om vi orkar åka till marieberg på onsdag och shoppa..jag hoppas, men vi får se.

så, nu har jag skrivit av mig..

RSS 2.0