I don't really care

jag är lite sjukling, men det är bättre än igår. satt uppe till ett inatt och skrev på ett arbete. somna tre men kom ändå upp nio idag, duktigt :P hade prov i naturkunskap, nu är det över iaf, var skittråkigt.

i tisdags var jag och petter och shoppade, fint datorbord, överkast, kuddfodral m.m. skulle köpt endel annat men mycket var "tillfälligt slut" på ikea..köpte en lila top med silvertryck på gina tricot.. vi åker förresten i en volvo nu, för petters bil är på lack. hoppas det går bra och att den är klar snart.

har lagt en beställning på hm idag. nu när jag har pengar vill jag shoppa tokigt mycket..och kanske gör jag det. denna månad är typ en bonusmånad, så det är väl lika bra att passa på..

en annan sak: rostavid16.nu . vad tycker ni? jag tycker inte att rösträttsåldern ska sänkas!


hjälp, jag är efter

jag har ju inte kunnat följa allting på internet senaste tiden, men hjälp vad liza marklund fortf har rätt:
http://expressen.se/index.jsp?a=575052

man förstår ännu bättre när man läst gömda och asyl hur puckade sverige funkar. frågan är bara, hur ska ni göra det bättre, POLITIKER?

även om jag inte alltid delar hennes åsikter(men för det mesta..ja), så är hon jävligt vettig: linda skugge, såklart: http://blogg.expressen.se/linda/



Akuten - ta bara allvarliga fall?

Tänk vad det är mycket gnäll. Nu när internet funkar, läser jag om detta: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,882090,00.html. Hur många söker sig till akuten egentligen? Jag har haft många krämpor förrut, men det var inte förren jag hade svårt att andas som jag åkte dit, och då behövde jag det verkligen, fick syrgas och 12 betapred..till slut kunde jag andas ordentligt igen. Det har aldrig hänt förrut och det var så himla läskigt! Att inte kunna andas..
Jag är väldigt tacksam för att jag fick hjälp på en gång, trodde faktiskt att jag skulle få vänta..
Men jag kom in på en gång, lades i en säng och det togs massa prover på mig..
Sen när jag väl kunde andas igen fick jag vänta ca 2 timmar på läkaren..lång tid, tyckte jag.. svärfar som var med mig sa att det fanns blödande människor i väntrummet....

Ja, vad ska man säga? Mer läkare och utbildad personal, det är min lösning. Krävs bara att sverige ställer upp..

welcome to my truth

Nu är det äntligen full fart med min blogg igen! Har ju varit sisådär med det de senaste två månaderna då internet fungerat dåligt, men jag tror det ska fungera bättre nu. Nu är det bara designen som ska fixas..snart, hoppas jag.

Fast vadå, den duger väl så länge..

piratpartiet & shopping

angående piratpartiet och deras prat personlig integritet:
kanske kommer alla uppgifter om människor lagras, det låter osannolikt, vad än maktmänniskorna säger, för  vem kommer orka gå igenom allt? ingen..?
lyssna på mina telefonsamtal som handlar om mig och den jag pratar med, det blir nog otroligt intressant! vi har ju visserligen väldigt roliga diskussioner ibland om allt mellan himmel och jord..men ja.
eller titta på mig när jag duschar, pluggar, har sex, käkar..osv. också otroligt intressant. nej jag är inte så orolig. jag har inget att dölja. men jag anser att man måste få ha ett privatliv. vissa kanske är lite väl paranoida? eller vad sysslar ni med egentligen, eftersom ni tar er tid att klaga så?
kanske är vi på väg mot superstaten som karin boye skriver om i kallocain. eller så händer det inte så mycket alls, som vanligt när våra lata, egoistiska politiker kommer med fina ideér.

detta var dagens sanna ord. nu till något roligare. igår fick jag frukost på sängen, det var väldigt gulligt och mysigt. sen for jag och killen runt och handlade. försökte plugga men det gick inge bra, så jag bad linda om hjälp,hon var jättegullig som kom hit, men vi lyckades bara skriva en inledning till en artikel,sen stod det still, detta trots kaffe med god vaniljsmak.  kände mig lite tråkig, men hey, jag kan ju inte vara på topp varje dag.

trots gårdagen så ville linda komma hit idag och dricka kaffe och spela supermario. det var trevligt trots att jag kände mig lite ur form med värk här och där..skönt att kunna vara sig själv med henne. jag är jätteglad att linda finns!

tyckte denna sko var väldigt snygg på internet, men inte på riktigt.vill köpa skor men vet fortfarande inte vad jag ska köpa..ska kanske testa de här och se om de är sköna..de finns ju i svart också..kommer ju mer pengar på måndag igen, toppen! så då får vi se.


don't you love the life you killed

personer jag knappt känner, som säger till mig, ang min panikångest och sociala fobi, att jag ju måste möta och vara bland människor, både nu och i framtiden: JAG VET det, och jag gör det i princip varje dag; är i skolan, på APU:n, går och handlar, åker buss, osv, så shut the fuck up!  blir så irriterad när människor säger åt mig vad jag måste, speciellt självutnämnda psykologer. please just die.


No pido que todos los días sean de sol

you live with all your faults

har hållit på med mitt arbete om djuretik idag, med inriktning mot djurförsök, men min skrivare vill inte vara med så jag har installerat updates and drivers and so on..
testat det mesta, men funkar det, nej. pappa ringde och jag konsulterade honom, sa att jag var trött på datorsaker som ej fungerar..han sa att om det alltid fungerade perfekt så skulle han ju inte ha något jobb, det stämmer ju lite, hehe. sen när jag pratat om vissa saker sa han att jag var väldigt duktig, sa han som är utbildad!  kul, för jag är ju faktiskt lite utbildad jag också..och har jobbat lite som it-tekniker hehe..

tänk att hon http://www.tv4.se/idol2006/488688.html är med i IDOL. vi gick i samma skola och så i bålsta, haha. har själv inte orkat kolla på programmet, bara hört om det.  men som man säger; har du inget snällt att säga, säg ingenting alls.

sen ville jag bara säga att det var sjukt kul i måndags när linda var här. vi spelade tvspel, åt pizza och flamsade. lite sömnbrist hos båda kanske? :P skrattade så jag fick ont i magen. skönt.

man kan ju inte vara en "normal" människa med vänner när man går i skolan. jag menar, jag har ju nästan inte tid för annat än att plugga, vilket ju är ganska kul, men det är roligare att umgås..

JUST LIKE MONEY

angående valet, är det sant att vissa har röstat på moderaterna utan att ha läst om deras grundläggande ideér? utan att veta något om deras ideologi? utan bara gått på valmanifestet, dvs valfläsk? som inte direkt brukar infrias, vilket parti som än "vinner". dessa jobb, varifrån kommer de? ska alla arbetslösa jobba med "hushållsnära tjänster", som nu blir billigare?(för de som har råd med sånt, alltså..) många företag har ju flyttat utomlands..och det är väl knappast tryggt att kunna bli sparkad hursomhelst när man är under 26 år? jag tycker att det är diskriminering.  Hur kan sverige bli bättre, om vi sänker skatterna? Förklara för mig, snälla. Jag respekterar andras åsikter, speciellt välgrundade sådana.

det skulle gå så mycket bättre med allt om bara internet ville fungera ordentligt. efter många vändor och mycket om och men så gör glocalnet nu en felanmälan. det har vart såhär i två månader, ska man betala för något som funkar skit? jävla.....

nog pratat. idag har jag äntligen shoppat. skitsnygga byxor på lindex, en svart stickad v-ringad tröja och en topp med guldtryck på gina tricot.

imorgon är det naturkunskap igen. läraren är ganska rolig. han höll med om att jag ska bli politiker och sa sedan  inför klassen att jag är en blivande sådan. haha.  vi ska skriva en artikel om något också, jag tror min blir om djuretik.

bry er inte om stilen

på bloggen alltså, jag håller på med den..

Ingen sörjer när du dör


jag fick massa beröm på apu:n både igår och idag, det är roligt.  jag bor på 5:an, min handledare på 9:an, grannar, haha. saknar ändå vägverket lite..ja inte handledaren där, men jobbet, att ha en egen plats, dator och allt.. och så HS såklart..
de frågade på praktiken idag vad jag var allergisk mot, med tanke på förra onsdagen.. BLOMMOR sa jag! eller nej, det gjorde jag ju inte..jag sa att jag inte visste, känns ju väldigt seriöst..

annars så slutade jag 18.00 idag, handlade, lagade mat, kollade på simpsons, toghand om tvätten, ringde glocalnet och sa åt dem att göra felanmälan..och så..ja visst kunde livet vara roligare, men jag är nog rätt nöjd.  shoppingsugen, tur att pengarna ramlar in nästa vecka.

röstade i onsdags. jag kan bara säga att jag är inte nöjd med sossarna, men jag tror inte att det blir bättre med moderaterna.. jag har blivit så sjukt arg av debatter och vissa artiklar..och hur mycket papper har jag inte fått hem i brevlådan..det är ju väldigt bra ur miljöperspektiv..inte. jag skulle vilja plocka lite ur nästan alla partier å sätta ihop till ett, men det går ju inte. skrämmande att de som fyllt 18 i år nu får rösta..

spelat in "vuxna människor" som gick på 5:an nu ikväll, har för mig att den var rätt rolig. så, nu har jag tänkt ha en skön helg som består av slappa, kolla film och kräftskiva på söndag. ciao

AN ORDINARY WORLD

jag har haft så mycket att göra den här veckan, skolan, möten,plugga rättskunskap m.m, APU:n, var där idag mellan 14-18, så när jag kom hem ringde mamma, sen åt jag, ringde petter, sen ringde jag igen, sen ringde pappa mig, allt var väldigt trevligt visserligen, men det blir lite skavsår i munnen ju.

vad trevligt att man nu kan göra om bloggen utan att betala. ska jag göra, när jag får tid.

akuten i onsdags

kunde knappt andas, åkte till akuten, fick syrgas och sen betapred. blodtrycket var väldigt lågt och även syresättningen. efter ett tag kunde jag dock andas normalt igen. togs massa blodprov så nu är min handled helt grönbrun efter alla stick.

var väldigt läskigt. det var ju ingen panikattack, det har jag haft förr och då kan man ju andas även om det inte känns som det. detta var något annat men läkaren kunde inte säga vad..allergisk chock, stress, eller något helt annat..känns ju tryggt..hm, not. 




drink sangria in the park


igår var jag hos Linda och drack kaffe, sen va vi här, åt sallad och kollade på prison break. satan va vi flabba, var nog för att vi var höga, nej jag menar trötta såklart.

idag var jag i skolan och hade första lektionen i rättskunskap, känns skitbra, bra lärare och så är jag intresserad av det också. sen så sov jag och vaknade först av sms från HS och sen från Linda..var där idag och åt middag, gott. sen var vi och kolla in hagabadet. och så har jag fått csnpapper underskrivet av skolan så förhoppningsvis dyker pengar upp nästa vecka. från två håll, i hope.

imorgon har jag bara en lektion.

ja livet är ganska gott just nu.

de går aldrig..

..som det sägs med skitnödig röst i gnällbältet. själv är jag från stockholm så det vet jag inte så mycket om, men va fan, är örebroare surare än andra? eller är det bara alla kärringar här eller?

Kan inte alla dö eller gå på charmkurs iallafall, så man får leva lite i fred och harmoni?!

Videon går sönder, internet har fungerat kasst sedan vi uppdaterade till 24 Mbit, skärmen brakar snart, billackeraren kan inte lackera, universalkablarna funkar inte (nu är jag jävligt trött på clas ohlson! är inne på min tredje mp3, 2:a nrpresentatör, osv osv därifrån), nrpresentatören funkar inte, datorn tappar usb,
osv osv.....MEN JAG ÄR INTE BITTER.
Inte ett jävla dugg...


Andra praktikdagen idag, så ont i fötter och rygg..såå skönt att det är helg!


RSS 2.0