..it´s only for the weak

vilken jävla dag..del 3 :P nej men när ska det vända?   ok jag har det ganska bra ändå..med det mesta..men det är ju lite surt att jag inte fått alla pengar från csn ännu, och att min bra dator inte fungerar, att jag har typ kronisk huvudvärk, insomnia, att jag slår mig och råkar slå sönder saker..
men annars är allt toppen..

I dont really care

var så jäkla irriterad på folk igår när jag var på stan..o sen när jag äntligen storhandlat gick en kasse sönder..suck..ringde efter p :) tack att du kom..vet inte hur jag gjort annars..såg även ett K....utanför lucullus..hehe..kom hem och fixade, sen gjorde jag varm smörgåstårta..mumsmums..! åt det och sallad samt drack öl med k.  var nice. vi var båda lagom bakis idag..men som tur är kan jag vara hemma och slappa ikväll..fyfan va skönt, har inte vart hemma en lördagkväll på länge..inte nykter iaf.. :)

tänkte lite idag på vad jag gjorde i somras.. tällberg o sthlm va kul, men det som fastna mest är nog mario 3 med linda :) o de va så fint där hon bodde..hm...fick mig att tänka på sambolivet..det är aldrig lätt..aldrig lätt att förstå sig på män heller.. fast just nu bryr jag mig inte särskilt mycket, det är mer deras problem än mitt..kan inte en person va rak, nähä, screw you..jag har liksom annat för mig..



learn to live so free

vilken dag...del 2 haha.. nej men jag tror jag exploderar snart. dagar som dessa saknar jag mitt stockholm extra mycket. örebroare vet fan inte hur man gör när det är mycket folk i rörelse på gatorna.. de går 3 i bredd, stannar upp mitt i o ja vet inte allt...

men de får ja ta sen för nu har jag besök =)

lines ever more unclear

vilken dag..mina föräldrar är inte kloka, bråkar med varann trots att de har vart skilda i typ 17 år..om mig. känns ju nödvändigt..eller inte. fast mamsen sa något kul till mig "Du är ju kvinna ut i fingerspetsarna, jag är bara en jävla tönt!" hahaha. ja eller toffel..eller full.nåja.orkar inte vara arg, mest synd om henne.faktiskt..

vaknade redan 8 idag på min lediga dag..tänkte att jag skulle greja lite här hemma, kanske hänga upp en tavla, men jag somnade om istället..tvättat..vart ute en sväng i kylan..lagat älgskavsgryta, yummie. nu ska jag kika på ncis, får se om jag kan somna sen..hej hopp


oändligt lätta, varsamma..

fingrar, händer, smekningar...mm vill..
i fredags skickade jag in studieförsäkran till csn men den har tydligen inte kommit in ännu..mysko. sen var m här en sväng, o efter det handlade jag o lagade till en kycklingrätt som linda tipsat mig om, som jag sen bjöd k på. det vart gott o var en mysig kväll, lite mycket öl bara :) sov hela dagen sen åkte jag hem till honom.. kom hem i söndags o var tvungen att greja med en del..trist. hade gärna legat kvar i en varm säng hela dagen.. men men..igårkväll var g här o fixade till min "nya" dator o piggade upp mig lite..

slappt schema har jag den här terminen, 4 lektioner i veckan, ledig tisdagar o torsdagar tydligen.. :)
så ledig idag..slappt som vanligt.. m var här en stund..jag var ute i kylan o gick lite, brr..sitter här med 3 tröjor på mig..men blir värmd imorn.. :)  vill nu..


my only baby

t är denna lilla sötnos.






curiosity killed the cat

Värst vad människor är nyfikna. Nej, jag menade inte Linda i min senaste blogg.
Jag har faktiskt fler tjejkompisar än så :P  Kanske vissa inte fattar..Och vilka "vissa" menar jag nu då?
Ja jösses..Och tydligen menade inte Linda heller allt hon skrev till mig. Så, uppklarat nu people?
Och detta skriver jag inte till dig Linda heller. Lika bra att vara tydlig kanske...:)

På torsdagar är jag ledig, därför sitter jag hemma idag och har sovit massa o skönt.
Ska till Linda på kaffe sen och innan dess måste jag till apoteket..Skola imorn mellan 11-11.30. Sweet :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LINDA!


it's gonna take a superman to sweep me off my feet

I fredags var det sista dagen på Almstedts, hur tråkigt som helst, trivdes bra där och de tyckte jag var duktig..Back to school 5 days a week. Suck..

I helgen var det full rulle som vanligt, kul men trött blir man..Packade ner saker hos P i söndags också, samt blev bjuden på middag, gott :) Vet bara inte vart jag ska göra av alla saker..men det löser sig.
Igår var M här en stund, det var kul som alltid :P ..Men kunde inte sova inatt, somna 6 och vakna 8 med världens migränliknande huvudvärk och illamående, skoj värre. Nästa gång jag vakna var kl 16..
Sen dess har jag bara snyggat till här hemma, städat undan julen och ställt fram nya fina saker m.m.

Jag har noll motivation till plugg just nu och längtar redan efter sportlovet..


By the way så är det ju väldigt kul med vänner som inte hör av sig trots att man själv gör det..Eller vän och vän? Jaja, orka. Inte konstig att man föredrar att ha killkompisar..


happy day

liten shoppingrunda idag, blev en svart omlottklänning, så snygg! samt läckra underkläder, ett halsband, hello kitty strumpor :P och ett par svarta jeans. Im happy ~'~

förra veckan o i helgen har det vart fullt ös med kompisar o lite fest, så najs så :)


gått nytt är

fick ett sms som det stod så i hehe :P

Tänkte att jag skulle skriva lite om jul o nyår..ehm..Julafton var jättemysig med god mat o massa fina klappar, som t.ex. böcker, dvd, påslakanset, presentkort, pengar, o en hel del annat..

Förra tisdagen åkte jag, petter, linda o erik på en 48timmars kryssning till helsingfors o åt god buffé, drack gott o taxfree shoppa en hel del..m.m..Jag gjorde det ialla fall :) Alkohol, parfym från lancome-hypnose o örhängen-Snö of sweden..säkert nåt mer. Gick runt i helsingfors o titta i butiker o på fina byggnader.

Söndag-nyårsafton: Lunch med petter, hjortstek med tillbehör, riktigt gott. Sen middag hos calle o zandra, kött o potatisgratäng, mums, lite mer dricka o sen till emmas fest, som var riktigt kul..Gick väl hem vid två o sen kom de lite folk till mig på efterfest hehe...zandra, calle, emil, nån sebastian, gabriel o fyra pers jag inte känner..Blev mer dricka o så laga jag o calle mat haha..Ojoj vilken kväll.Så jävla rolig.. 
Kom i säng vid sju då gabbe körde ut de sista..Good.
Vakna vid ett o va rejält bakis o förkyld...så kan de gå. Himla kul nyår!

:P

RSS 2.0