töökig

Nu är det helg!  Gjorde sista dan idag, ja för den här veckan alltså. Gubben var tillbaka idag och var nöjd med allt jag gjort, jag hade inte gjort allting fel som jag trodde i ett svagt ögonblick. Men nu spyr jag om jag ser mer summa och moms.



Glömde lunch och mobil hemma idag, så fick knapra knäckebröd och klara mig utan klocka. Vad ovant det är! Att inte kunna kolla på klockan i tid och otid..

Hade fått sms såg jag när jag kom hem, han är bra på att höra av sig, han med de blågröna ögonen.

Jag gillar värmen och solen men blir helt korkad! Eller så är det efter att ha jobbat som jag är trött. Jag säger fel hela tiden och glömmer saker..blir flummig.


Skulle säga att jag blir tokig till M, säger: Jag blir tööökig! Hehe. Och när hon sa "Stödben, och vad heter det mer?" säger jag "hjulben?" Hehe (igen, jag vet.) Fast bara på skoj då..Och så har jag träningsvärk i..hm..va hettere, va hettere.., "ljumskarna?" yes. Tur att folk känner mig så de vet vad jag menar.

Det ska bli solförmörkelse imorgon har jag hört!


sa të rrosh do të mësosh

Vet inte om det är korrekt stavat..


Mannen med de blågröna glittrande ögonen hörde av sig redan på söndagen och frågade om vi inte kunde ses, ta en fika eller något..det gjorde vi också, igår. En dejt, kan man säga så i Sverige eller låter det bara töntigt?
Jag tycker det är ett passande ord ibland..

Däremot vet jag inte vad som är passande för mig, orkar inte analysera heller!

Skulle dra och bada med Mackan idag men då kom det regn igen, hade varit strålande solsken innan. Sen sol igen men då var jag för trött..Har kört på lite anorexia light och bara käkat ris och knäckemackor i princip, och magen mår bättre nu!

Några har frågat om jag ska på Slottsparkfestivalen (heter det så?) i helgen men ärligt talat, det lät inte så kul. Dansband liksom? Men man kan ju gå för trevligt sällskap och öl men jag är inte så sugen på att dricka alls just nu..och 60 spänn, på Harrys är det ju gratis :)


örebro kokar

så stod det på löpsedeln igår. Varmt som tusan var det. Mådde illa som 17 till och från hela dagen, och till och från i över en vecka..Var svårt att jobba då men fick ett ryck och städade hela kontoret i alla fall. Bara kände för det..

Pizza i solen på Rio sen, med Petter. Mumma, och så dags för hans tatueringen, som blev jättebra! Riktigt snygg.
Han påstod att jag flirtade med tatueraren, en ung kille som såg rätt bra ut..det vet jag inte, jag är bara glad och pratig. Sen sa Petter att det är mitt fel om tatuering inte blir bra, haha..för killen kolla tydligen en del på mig. Så kan det gå. Bra blev den i alla fall. Sen fick jag en kille att stamma när jag skulle köpa kattmat..stackars.

Nu har jag bestämt mig för vart min nästa tatuering ska sitta, och jag tror jag vet vad jag ska ha för motiv också. Sen så ska jag ha en tredje, men den blir nog om några år.

Fick världens illamående igen på Willys, skyndade ut till oväder och sen hem till mig där vi åt blåbärspaj, det var också mumma vill jag lova!

Donade lite och sen när jag skulle fixa vid datorn började det blixtra och åska igen, så tyckte det var bäst att stänga av. Man vet ju aldrig?

do you wanna get married or run away

Blev friad till två gånger, på dansgolvet och på väg till bussen, hi hi hi, lite flummig nu.

Ska sluta larva mig. Sov alldeles för länge idag, ska äta något, är väl dags för det nu. Måste ta mig till konsum och köpa pepsi max, så otroligt sugen! Skulle vilja ha chips och dipp och massa choklad också, men nej.

Petter och jag ska käka på Rio imorgon tänkte vi, sen ska jag följa med honom när han ska tatuera sig! Kul kul, spännande att se, såg ju inte mycket när de tatuera mig på ryggen/nacken hehe. Men är sugen på en till. Funderar på en viss grej på benet, längst ner vid fotknölen. Vet att det ska göra mest ont där (och i nacken?) men de skiter jag i, är inte rädd för smärta, var ju skönt sist. Blir kallad knäpp när jag säger så :) Sen sticker vi till Marieberg, äntligen! Ska storhandla som tusan nu när man har bil o allt, roligt sällskap också.

Funderar på att åka till Bålsta en sväng sen på onsdag, hälsa på lite, men vi får se.

Nej lite handling var det visst..




It started with a love affair

Ja jag tror jag är kär... Haha, nejdå. men... nästan det första som händer när jag kommer in på Harrys är att jag stöter på honom, och får en kram, av den killen som jag hade en "träff" med förra helgen (vi sa att vi skulle ses där nästa helg, så det var ju ingen riktig dejt...), men då kom jag ju aldrig iväg. Visst har jag tänkt på honom några ggr, det går inte att förneka, men inte mycket mer än att det vore kul att ses igen.


Nu sågs vi igen, och han propsade på att bjuda på allt jag skulle dricka... Vi dansade hela kvällen, det var varmt, svettigt, hett, skönt och underbart. Han doftar gott och är så himla söt. Hans kyssar är underbara också...



Smilgropar, glittrande ögon, smittande leende, underbart skratt.



Åh, doften, huden, läppar, tunga, kyssar...



Får skärpa mig nu.

Vi kanske ses nu i veckan eller nästa helg, men sen då?


gravid

Jupp, drömde att jag var det inatt igen. Händer ofta och är oftast trevligt att drömma, men inget jag vill på riktigt nu.


Har fyndat på rean idag, 3 linnen och 1 väska för 99 spänn. Nöjd, ja!



Linnen, väska och en supergosig katt som inte har med rea eller kläder att göra, men söt är hon, och hon ville gärna vara med när jag hade kameran framme. Snygg påse i bakgrunden, en av våra kunder, men har inte varit där ännu faktiskt. Har snott påsen :)
Köpte ett lila linne med band som man knyter snyggt, men det har jag på mig och orkar inte ta av och fota det.

Det är varmt! Fortfarande jättevarmt fast det är sent. Linne och hotpants är det som gäller idag. Lugn hemmakväll med tv-spel, blir nog krogen imorgon.

LW & LW

Lyssnar lite på Lars Winnerbäck nu, mannen med samma initialer som jag har. Det gillas.

 LW & LW på Stranddagarna 2003.

Stranddagarna 2003 var jättebra, LW, Hammerfall, The Rasmus, The Ark, Melody Club, Evergrey mfl

 The Ark & Melody Club

Rix & Brolle, igen

Åkte hem till S igår och drack lite, spela tvspel, alltså Wii, skitkul. Inte gjort det tidigare så när jag kom in i det spöade jag honom i Bowling bland annat. Kul att spela Donkey Kong och MarioKart också! Tv-spel är bäst.

Drog in till stan och lyssnade lite, drack öl på Mitt Andra Hem, kul namn, och sen vidare till Pastabaren. Bestämde oss sen  för att käka pommes och sen dra hem igen och fortsätta spela :) Så jag tyckte det var en helt ok kväll. På väg till Pastabaren såg jag Brolle och hans tjej, Elin Lanto, på väg till en bil. När jag berätta det för P sa han "och hon såg trött och sliten ut?" Haha, ja, precis så. Och han i solbrillor, vad annars?

Synd att jag inte tycker de är så bra, för då hade jag nog blivit alldeles till mig.

tv-spel

Jobb idag, men har också hunnit njuta av solen, glittrande vatten och långpromenad. De har ringt från 4 jobb nu på två dagar :)

Sören har vart här ikväll och spelat tv-spel, Super Mario 3 såklart! Roligt. Ska dra hem till honom efter jobbet imorn, käka lite, dricka några drinkar, spela lite nintendo wii kanske och sen kolla lite på RixFm grejen. Inte för att det är något att se eller ens höra men det är kul att komma ut lite.

Nej nu är det dags för sängen, ska fortsätta läsa Mias hemlighet!

Hrm, menade självklart "Mias systrar" och inget annat. "Mias hemlighet" har jag redan läst.

psykbryt

Dagen började med psykbryt, fy tusan vad trött jag är på att behöva ringa runt till den ena och den andre, och inte vet någon någonting heller. Om något. Nada. Sen palla telefonkö, blir ju dyyrt..Har kallat folk för diverse fula ord, fast bara för mig själv då såklart.

De ringer från ett jobb och mailar från ett annat. Jag vill inte svara, eller svara och skrika nej, ni vill inte ha mig, jag lovar. Jag kan inget. Psykbryt var det ja..

På sommaren måste man dricka kall öl och äta glass varje dag, det vet ni va? Närå..Men åh så god den glassen är, chilichoklad.


vacker pärla

Jag har namnsdag idag. Margaretha, som betyder pärla. Mina namn betyder alltså vacker pärla.

Mitt tredje namn betyder tydligen födelsedag. Kläm på den ni!

onsdagen med Petter




Lite bilder från onsdagen hos Petter. God pizza som åts på nybyggd altan, trevligt sällskap, fin trädgård och söta katter!

love no love

Varje gång (inte så ofta, men ändå) jag tänker tankar som att det vore fint att ha någon, någon kär, så finns det alltid någon som säger saker som får mig på andra, bättre tankar, utan att de ens är medvetna om det.

T.ex. killar som säger att tjejen inte behöver veta allt, att de ska ge sig ut och spana, eller är otrogna.
När tjejer berättar om sina jobbiga, dumma eller krångliga killar som beter sig skumt, antingen om de berättar det direkt eller på en blogg t.ex, då tänker jag att det är skönt. Skönt att vara själv.

För att vara själv innebär ju egentligen inte att vara själv, jag kan få det jag vill ha, de bra sakerna, och slipper de jobbiga. Så som jag vill ha det just nu.

Det hindrar inte mig från att bli intresserad, men mer än så blir det inte just nu, inte tills supermannen kommer och tar mig med storm, och det kan vänta, det gör inget. Det är bara kul att kunna vara intresserad av och träffa flera, känna av lite, få reda på vad det är jag vill ha. Det vet jag ju inte riktigt, men jag lär mig mer om vad jag inte vill ha :)

Så killen från i lördags får vänta lite, ska vi ses igen så gör vi ju det. Annars finns det fler som sagt.

ointressant dag

Det första som hände när jag vakna imorse var att telefonen ringde, och den andra frågan var om jag är släkt med arkitekten med samma efternamn..hah.

Ok, nu ljög jag. Jag vaknade inte alls imorse, jag vaknade efter 13.00, varm och med världens huvudvärk. Somnade visst till Dirty, Pretty Things igår.

Dumma huvud. Det är därför jag är hemma ikväll. Att ta sig ut, åka buss, eventuellt dricka lite och dansa massor känns som en omöjlighet. Har känt mig yr och illamående också. När jag mått bättre har jag lyssnat på åskan och regnet, tittat på blixtarna, ätit lite mat, bakat äppelpaj som jag inte är ett dugg sugen på och pratat med lite folk. Uh, mitt mående har förstört hela dagen men nu känns det bättre, en fin kväll.

Ska kolla på film nu..

den enda lögnen

Jag fick hem 3 pocketböcker igår från AdLibris. Fick presentkort av Linda för att hon råkade tappa bort en bok hon lånade av mig förut, Karin Fossum-De galnas hus. Gulligt tycker jag!

De hade inte just den boken men det blev istället:

Maria Eriksson - Mias systrar (från Gömda, Asyl och Mias hemlighet)
Harlan Coben - Den enda lögnen
Anna Gavalda - Jag skulle vilja att någon väntade på mig någonstans

                        


Gillar alla dessa författare så nu ska det bli läsa av :)

Creperiet

Sista dagen var inte alls igår, det var idag. Puuh. Hade fullt upp igår både där och hemma. Efter jobbet, när jag kom ut ur en affär så börjar regnet ösa ner och då kommer det en jättesöt kille med ett paraply springande mot mig som jag får ta skydd under. Jag visste ju att han skulle pracka på mig någonting, men det gjorde inget, det var skönt att stå där under och jag tyckte det var så gulligt att komma springande sådär mot mig.

En rolig sak med jobbet är att vi besöker våra kunder då och då, idag var vi på Creperiet och fikade. Riktigt fräscht och snyggt där inne, och mysigt på uteplatsen med grönskan. Och så trevlig personal, i alla fall de killar jag pratade med. Chefen sa att jag fick ta vad jag ville, jag tog bara en chokladboll och cola light men jag hörde att deras mat ska vara riktigt god :)

Missade en buss, kom hem sent, datorn spårade ur så jag städade och grejade medans den fick fixa sig själv, så nu är det som det ska igen.

Så skönt att det är helg nu! Blir slappt och skönt idag, och Harrys imorn tror jag allt. Har ju en dejt där, haha. Närå, men nåt sånt. Behöver komma ut, ha kul, snacka med roligt folk och dansa dansa dansa!

walk of shame

Oj nu är det sent igen.

Var ju hemma hos Micke igår, snacka o drack lite vin, very nice, sen missade jag sista bussen hem pga..ähum..omständigheter. Så vi gick och leta efter nåt ställe att köpa mat på. Sen tillbaka hem till honom o käka, sen somna han och jag kollade på tv så jag har sovit typ 3 timmar inatt. 5 natten innan..Åkte hem imorse, käka frukost och duscha sen jobb.
Fy tusan va fint det var vid slottet och vattnet imorse, skulle haft kameran med mig...varm sol, glittrande vatten, knappt några människor ute. Ska ta med mig kameran imorgon, hoppas på sol då med.

Men sömn är ju överskattat har jag hört, sista dagen imorgon som sagt, sen går de på semester och jag får göra vad jag vill. Alltså jobba lite där på kontoret eller hemma, väldigt skönt. Toppen ju!  Riktigt kul är det också, passar mig perfekt.

Sen vill jag bara säga det att jag är glad att jag har så fina vänner som säger grattis, som bryr sig, som märker om jag försvinner, som undrar om jag kommer hem efter krogen som jag ska, som vill att jag är med, som bryr sig.

Det finns så många som påstår sig vara vänner, eller vad man ska kalla det. Men du kan glömma att jag tänker umgås med dig om du inte hör av dig på länge, eller bara tror att det är att komma tillbaka efter några månader, eller inte bryr dig egentligen. Nepp, så fungerar inte jag. Antingen duger jag eller inte, inte bara passar ibland för att du behöver någon till något, hobbypsykolog, fikakompis, osv. Då finns det andra roliga att umgås med som dessutom uppskattar mitt sällskap. If you snooze you lose.  Det kanske funkar på vissa men inte här. Man märker rätt fort vad folk är ute efter. Synd för dig då om du är lite ensam just nu. Och inte fan sitter man väl klistrad vid internet och msn eller facebook när man har semester?? Fy satan så pa.........Och så jävla töntigt att håna mig för min uppräkning på sms, alltså mina "dag 20"  osv. Dra dit pepparn växer va. Pendejo. Wuss!

första dagen

Blev bjuden på fika på Lucullus imorse, sen var det mest massa prat på kontoret. Efter lunchen åkte jag och bossen till ikea för att köpa ett skrivbord åt mig, sen vidare och köpte en dataskärm :) Fika igen, hehe, sen satt jag vid datorn ett tag och efter det var dagen över. Snacka om soft! Men ska få komma igång med arbetet imorgon och det känns jättekul.

Nu har jag landat hemma och käkat tonfisksallad, ska hem till Micke strax!

sista dagen

Sista dagen på jc idag, för imorgon börjar jag ju som sagt på nya stället.

Vi struntade i shoppingen igår, jag stannade hemma och kollade på repriser och början på andra säsongen av Jericho. Känner på mig att jag kommer bli lite ledsen över att det tar slut efter 7 avsnitt.

Tänkte fixa lite inför veckan nu, stryka, städa, plocka, tvätta, osv. Kul kul.

Sen ska jag skriva ett argt inlägg, det behövs, det är saker som ligger och pyr som måste komma ut, så jag sen kan lägga det bakom mig och bara se framåt igen.

dag 21

Nu är det 21 dagar sedan jag slutade, 3 hela veckor. Känns som igår. Första dagarna var jag mest trött, drömde helskumma jobbiga drömmar (för det mesta, ibland var de bra) jag var seg i huvudet och visste knappt vad jag hette eller vad 2+3 blir. Nu är det också 7 dagar sedan som jag tog av det sista nikotinplåstret. Är så trött på allt sånt, beroende och på att det kostar så sjukt mycket pengar och sen är jag ju egentligen en sån som vill klara sig själv. Kan själv.

Även om jag fortfarande är ganska trött, seg och har ett värre humör än vanligt samt noll tålamod så är jag ganska så nöjd, nej, mycket nöjd.

Men vad folk inte fattar är att jag i vanliga fall har ganska mycket tålamod, det måste jag ha med tanke på hur mycket löjliga, puckade, osäkra, mesiga människor jag kommer i kontakt med. Nu rinner bägaren över.

Ok då, inte så mycket tålamod i vanliga fall..men mer överseende kanske. Nu pallar jag inte osäkra högtravande töntar.


Tyckte det här var klockrent

Harrys

Det blev Harrys ikväll ändå..riktigt, riktigt roligt var det. Träffade på alla vanliga, och en del andra, nya, såklart..det är roligast. Höll inte på att komma in först, för det var en ny ung vakt som ville se leg, och det hade inte jag..aldrig behövt visa det eller betala entre där, men den snälla bartendern kände igen mig så det ordnade sig..

Söta Robert presenterade mig för sin kompis, när jag sa att jag hette Linda sa han att jag är linda..bonita, beautiful. Haha..dansade, snackade och levde runt med allihopa, träffade på nån från förra helgen som sa "är du lika eftertraktad ikväll?" haha, han fick en dans sist. Riktigt trevlig. Och så klart, minst en skitsöt kille som det dansas med..den här kvällen var det en riktigt shysst en..som vanligt. Hm..åh. Det är så härligt med söta killar.

På väg till bussen träffade jag ett gäng killar som frågade om vägen till McDonalds, några turister från Sverige dårå..vad jag älskade killen när han sa till mig: "Åh vilken Stockholmsdialekt du har!" Jag kan viiiiiiisa väegen..typ.

Innan jag gick på bussen såg jag en kille på bussen till Hallsberg...han smilade som fan, och vinkade. Och log..vi hade setts på Harrys. Va söt han var....
Till sist snackade jag med en kille som jobba här på bruket, som kände min granne...hehe kul ju.

Skönast av allt är ändå att jag vaknar upp hemma imorgon! Hemma, själv. Shit vad skönt

Nu ska jag försöka hitta nåt att fylleäta, kom på att jag varken ätit lunch eller middag idag.

The Happening

Kollade på The Happening igår, jag är nog ganska känslig för jag tyckte den var skitäcklig.
Spoiler:
Trodde jag skulle spy när snubben fick armarna bortdragna av tigrar, eller när killen startade den inte så lilla gräsklipparen och la sig under. Usch. Men cool idé, absolut.

/Slut spoiler :)


Vad är dealen med killar som skickar töntiga listor på mobilen? Saker i stil med "Vad tycker du om mig eller vad vill du göra med mig? Skicka ett nr" och så står det saker i stil med:
1. Hångla
2.Kramas
3. Gifta mig med dig
4. Engångsligg
5. Skaffa dig ett liv


Ok? Så fjortis ju. 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 hehe. Men lite cute kanske, att de inte vågar säga vad de tycker rakt ut?



thank you for smoking

Är det nån som sett den? Är den bra? Den och några till filmer är på väg till datorn, tänkte nämligen ha en filmhelg om det inte händer något oväntat, vilket det ju iofs ofta gör..Tvivlar på att det blir bio på ett tag.

Var på ekonomibyrån igår, jag ska börja där på tisdag! Wiho! Ekonomiassistent tror jag titeln lyder.
Lustigaste är att det är semester 18:e juli och ca 3 veckor framåt, så även för mig, men jag klagar inte!

Micke S ringde igårkväll och ville att jag skulle komma dit och äta glass..det var bara lite sent påtänkt (ibland älskar jag att bo här, ibland är jag inte riktigt lika thrilled) men det blir minigolf nästa vecka,  o så babbla vi om annat, puss o kram och sånt. Om att akta vissa saker och så..svammel i know :P

Nu: The Happening


Brolle Jr, shopping, mat

Vad är dealen med Brolle Jr? Det är inte bara bloggkommentatorerna som tjatar om honom, det är många.De frågar om man har sett honom. Japp, det har jag, för kanske 5 år sedan, på centralen i Stockholm. Big deal? Har även sett några ur Skilda Världar, Johan Glans, Dregen, och många ur gamla Fame Factory. Haha. Osv. Men big deal? Nä. För att inte tala om alla man har sett på scen, som uppträdde. Ojoj, det är en hel del..


Har shoppat lite mer idag på rean. Ljusblåa jeans, vitt snyggt linne, blått gulligt, snyggt linne, skor nedsatta till 49:50 och string från Passionata och Triumph som kostat 169:- men som nu bara kostade 29:-  Yey.  Blev visst lite smink också. Tänkte ta kort på sakerna men har ju inte kameran här..Får fixa det på söndag. Promise.

Nu dricker jag cool Grape long drink. Urgott. Väntar på att maten ska bli klar. Blir hemma-marinerad kyckling, sallad, fetaost, tzatziki m.m. Mums!

if you cant be small

Köpte det här linnet i storlek small, det sitter ganska så lagom tajt runt bysten men slappt kring resten av kroppen, magen osv. Ok? Knäppt. Ser dock mycket snyggare ut på än på bild.

Får tillbaka kameran på söndag. Då ska jag köpa en SodaStream också :)

P, vadå hey 80tal? Jag älskar mineralvatten helt enkelt. Godare än öl. Nästan?

seasons in the sun

Har varit hos Petter idag, vi åt pizza på hans nybyggda altan. Det är så fint så fint hos honom nu! Kladdkaka med vaniljglass till efterrätt. Mums. Tror det var första gången jag åt pizza på 6-7 månader. Gott! Skönt att sitta ute i solen, mysigt var det. Tussie var också med, hon gick runt lite på tomten och var så nöjd. Vill också ha hus..Tog lite foton men glömde min kamera där..

Är nog för att jag är trött idag, sov inte mycket inatt och när jag väl sov vaknade jag till hela tiden. Gick upp kl 10 och städade.

Imorgon ska jag vara vid Oskarsparken kl 10, på en ekonomibyrå, för att få reda på om de vill ha mig eller inte. Spännande :)


blogg.se/publishme.se

VARFÖR publiceras vissa inlägg inte på en gång? VARFÖR publiceras inte vissa kommentarer på direkten?

Juno

Såg den här filmen igår, den var väldigt rolig om än lite sorglig.


Klockan ringde 6.30 imorse, alldeles för tidigt om jag får bestämma. Har sovit hela eftermiddagen bara för det. Men det var ett bra möte och kul att shoppa lite smått.

Har bakat kladdkaka nu. Tänkte bjuda Petter på det imorgon. Ska till Fjugesta en sväng då också, kolla hur det går därborta

Jag är egentligen otroligt förbannad, för någon har snott ett brev/paket för mig. Antingen brevbäraren eller någon sjuk granne. Stöld. Hoppas de sätter innehållet i halsen!


liquidación




Rea ju. Fick alltihop för under 130 spänn.  Det sista linnet köpte jag dock i svart.





sleepy rainy monday

Åt godis till frukost idag, ibland är det skönt att vara vuxen. Myspys väder idag, regnet smattrar och jag har legat på soffan med träningsvärk och njutit av att inte göra någonting.

Jo, det blev Harrys i lördags. Väldigt bra var det, mycket härligt folk, fast kvällen slutade mindre bra..Därför jag inte orkat skriva, och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu heller..


Jag vill ha en SodaStream! Måste köpa snarast, är beroende av mineralvatten. Finns på Rusta för 149:-, undra hur bra den funkar?


Fick besök av en väldigt snygg och mysig Mattias igår på kvällen, det var härligt ♦
Då kunde jag somna gott..

I wish someone were waiting for me somewhere



Bilder från gårdagens kvällspromenad.

Det är en skön vana...


RSS 2.0