whiny, fretful, fault-finding, particular

Mindes just att jag slängde en korg i golvet på Konsum igår. Men jag blev så irriterad på att de små pojkarna framför inte hade vett nog att själva plocka undan den. Det hör till allmänt vett, tycker jag. Kassörskan blev också irriterad på dem, haha, och log så rart åt mig. Jag har åtminstone alltid pengar nog att betala det jag ska ha..
Känner mig ungefär lika trevlig som den här goa tanten (<- länk för er som inte fattar). hehehe

Min normalt korta stubin är numera icke existerande.  Allting ska gå snabbt för mig i vanliga fall, nu ska det helst gå ännu snabbare. Men jag lovar, är du snäll mot mig är jag gullig mot dig. Always. Jag är skitflummig om du är rolig.



Hehe, svarta lilla djävulen är i farten igen. Har en nästan identisk bild från förra helgen, när Henke var här. Fast hon bet inte honom. Lilla kissen ska alltid lägga sig i knät på alla som kommer hit. Ska ta fler sånna här bilder tror jag!

Den där är dock på min vän Sören. Hehe..Söööören. Låter som 39 år eller nåt, men han är bara 24. Promise. Vi käka tacos igår, drack lite god öl, kolla på film och spela Super Mario 3.

say what?

Jag har mest legat på soffan idag, och i sängen, men då började telefonen ringa. Det är som en förbannelse, lägger du dig i sängen på dagen kommer telefonen garanterat att ringa. I alla fall när du inte vill att den ska göra det. Började läsa en bok för andra gången på över en månad, Odd Thomas av Dean Koontz. Jag som "alltid" läser har inte orkat, inte haft ro.

Är så trött och jag är trött på det. Vet inte vad jag ska göra.  Ser ut som hej kom och hjälp mig men ingen kom..haha.

Slökollar på My evil twin på 5:an, där kan vi verkligen snacka om psyko, 35 åringar som beter sig som 12. Verkar efterblivna.


Pga mina grannar har jag fått nån låt på huvudet, dansband I think.. kom hem, vi börjar om igen, vi glömmer allt, där ute är det så kallt..Ok?

Verkligen min typ av musik, yey!

stalker?

Gårdagen var..intressant. Åkte in till stan, grillade och åt gottig mat med K och massa andra trevliga människor, en söt kille och kul att prata lite spanska. Vi gick till Harrys, och vem är där, om inte min alldeles egna stalker?
Han kom fram och klappa mig på magen(!?) och fråga hur det var, sen stod han bredvid mig när jag skulle beställa..Helt tyst.Märkte att det var någon, en kille, som pillade, kände på mitt hår.. Han tyckte väl att det var fint och det är ju ganska harmlöst.
Men då säger stalkern åt den killen! Och när hårkillen frågar "är det din tjej eller?" så säger stalkern  ja!  
Helt sjukt..Frågade "sen när är jag din tjej?!" Sen försökte han hindra mig från att dansa med andra killar (bland annat en skithet sak) höll i mig, helt plötsligt höll både han och en annan kille i mig, drog i mig båda två,  och jag fick nog...

Stalkern följde med när jag skulle hämta min jacka men så blev jag av med honom, trodde jag...Då börjar han ringa och fråga vart jag var. På väg till bussen såklart, han trodde att jag skulle sova hos honom. Hur kan man få för sig något sånt?

Per kom fram och pratade och dansade också, haha, lilla drygo. Borde kanske bett honom om hjälp..

Kom hem, då ringde K och M för att höra att jag kommit hem ordentligt..gulligt. Efter det ringde  Mange...Han var vid Harrys, lite sent va..

Är lite småtrött idag!

Nä, nu ska jag fixa lite här, S kommer om några timmar och han har med sig grejer så vi kan göra tacos..gott!



ge dig

Det kallas muskler, D. Det där på benen, bland annat. Det trodde du inte va! Därför det inte dallrar.


Eh, vad skulle jag skriva nu då? Jo just det..skål! Snart är det helg. Hade tänkt att ligga på soffan och äta choklad eller nåt sånt, för jag känner mig inte riktigt kry. Men så minns jag hur tråkig förra helgen var..eller ja, den var mysig men alldeles för lugn.

Så jag ska nog hem till K och grilla med honom och några till..och sen gå ut på Harrys eller nåt sånt!

Det är ju väldigt synd att inte Jörgen är snygg eller charmig, med tanke på att han vill bjuda mig på resa, middag och drinkar hela tiden. Sorry..inte intresserad, och det har jag sagt och visat. Men han verkar lite bakom. Höll på och smsa som 17 förförra helgen när jag var ute, undrade vart jag var, sa att vi skulle mötas hos honom, undrade igen vart jag var eftersom jag inte kom (jag svarade inte på nåt av smsen) och nu skrev jag att jag inte var intresserad av middag men då säger han ett klockslag och ställe imorn. Ok?


Jag håller med Micke..vårkänslor! Så heter det. Om det inte heter "sjuk i huvudet".  Mer troligt i detta fall..

rök fritt eller rökfritt?

Blä, skulle äta en dammsugare igår som Petter lämnade kvar, tuggar på någonting hårt som ser ut som en avbiten tandpetare. Urk. Sen var inte jag sugen på något mer..Gick en långpromenad i det fina vädret och genom mindre fina svärmar av knott.

Drömmer mycket just nu, är det därför jag vaknar? Behöver hjärnan en paus?

Fan vad störande det är med folk som skriver och inte vet när de ska använda
av eller utav
från eller ifrån.

Sen har vi alla dessa fula särskrivningar. Är det engelskans fel? Det spelar ingen roll, vuxna människor som inte kan skriva ordentligt är löjliga.

Ok att man gör fel ibland, men när det händer hela tiden är det bara puckat.

Haha. Den här är en av de roligaste: "EN BRUN HÅRIG SJUK SKÖTERSKA" är INTE samma sak som "EN BRUNHÅRIG SJUKSKÖTERSKA."

hyperaktiv ekorre

Jag är så trött. Vaknade innan 5 idag också, frusen som en gnu. Tog ett bad, åt frukost och kollade på några avsnitt av Simpsons innan jag somnade om. Helt seg och väck.

Men när Petter kom blev det roligare, skulle till veterinären och han tyckte att jag var som en radioaktiv ekorre. Hehe, han menade hyperaktiv. Skitkul, garvade som få, åt allt.


Fikade hemma hos mig, jag är precis lika trött efter 2 koppar kaffe. Trött trött trött. Drömmer myskodrömmar om borttappade örhängen, att jag är kär i allt från grannen till någon tjej, till någon som heter Abbe. Känner dock inte någon Abbe och någon tjej har jag aldrig varit intresserad av.

Det kanske kommer? Haha.Ajuste, skulle visst göra rent nåns fötter med tungan också, men det vägrade jag. Duktig dröm. Nä, om man skulle dra en gammal filt över sig..

käften

Vaknade efter 4,5 timmars sömn av att grannen skrek lägg av åt sina hundar. Lägg av själv, kärringj*vel!

Jensens

Var på Jensens idag med Susann och Karin, åt urgod mat! Kyckling med asiatisk wok och Jensens favoritsås, mumma! Fick lämna mer än hälften. Det var inte särskilt trevlig personal, no serviceminded. Men det var gott och väldigt trevligt sällskap.

Det är dag 1 idag, jag är trött men det känns bra, det trodde jag faktiskt inte. Det är en hemlighet, jag kan berätta vad det är om några veckor  :)

Har några fotojobb på G också, spännande och roligt! Blev fotad igår och det blev bra.

404

Sov nästan till 14 idag, skönt! Fast känner mig precis lika trött nu.

Henke kom över igår och vi gosade ner oss i soffan, snackade och kollade på fotbollen och kommenterade kommentatorerna, eller jag gjorde det mest, var roligt. Var ju ingen viktig match direkt.

Känner mig fortfarande lite krasslig, och hungrig! Men det är bra, för Denniz kommer hit snart och bjuder mig på mat. Och choklad, väldigt snällt. Är så sugen. Ska väl kolla på nån film också.

Har inte tid att vara sjuk, imorgon ska jag äta lunch på stan med Karin och Susann, och på tisdag ska jag eventuellt vara guide i Örebro.


Lugn och skön helg, finally!  Det behövde jag. Kollat klart på alla avsnitt av Gossip Girl och en del Simpsons också såklart. Piggar alltid upp.



Just ja, det här är mitt 404 inlägg.

in i dimman

Kom, vi går ut till ljuset och stannar där över natten.

Dra mig med dig! Med hast vill vi följa dig.

Vakna vinden; blås över ängen. Hoppas min vän får följa med.

Fånga dom åt oss, dom små, annars sjunker vi.

Se inte på hur jag är, lugnet kan snart bli till storm.

Leta inte efter härligheten, den söker dig när du behöver den.



Nu ska vi in i dimman :)


tack för sobril och vin och Petter

amen.

Jag hade gruvlig ångest men nu är jag ganska numb. Har inte sovit en blund. Borde göra det. Kanske sover hela dagen. Hej midsommar, hejdå midsommar. Grattis på namnsdagen.

running up that hill

Jag älskar att vara vaken på natten, speciellt ljumma sommarnätter, det har jag alltid gjort.  Det är något med tystnaden, lugnet, halvmörkret.

laid back

Skulle egentligen vart kvar i Nora idag (onsdag) och kollat på fotbollen och druckit öl med Dempan och Co, men orkade inte. Skulle egentligen också haft Sören på besök och blivit bjuden på mat men jag vill inte bli smittad och sjuk.

Jag blir helt snurrig av alla sms och grejer, och det där med att vara omedvetet otillgänglig och laid back, strunta i sms då och då, det funkar tydligen över förväntan. Omedvetet, alltså.


inte den som bangar

Som sagt, jag är inte den som bangar, så det blev öl och grejer här hemma med Denniz och Co. Han lagade mat så brandlarmet gick igång, haha, men gott blev det och riktigt kul var det. Lyckades med konststycket att låsa ut mig så jag kom inte in i porten, fick ringa min stackars granne som fick komma och öppna.

Tidigare på dagen råkade jag sätta igång mitt överfallslarm också, fy tusan vad ont det gjorde i öronen och jag blev helt snurrig och knäpp, lät mycket mer än brandlarmet. Värst för stackars missen.

Har världens värk i magen och ska snart åka till stan för att fixa lite saker inför helgen.




Nä, jag är inte så mycket för att vara med på kort egentligen

dejting

Otillgänglig, nonchalant, ointresserad och icke-på ska tjejen vara.

Låta honom känna att det är han som styr, han som har kontrollen och ansvaret.  Tjejen kan svara positivt på hans kontakt, men ändå vara lite otillgänglig, och låta honom ta initiativ till att ses igen.


Jag har kört den stilen helt omedvetet nu, och därmed märkt att det faktiskt finns vissa som är intresserad, att vissa har tagit kontakt efter ett tag igen.


Men jag har också ett nytt valspråk/motto/whatever: If you snooze, you lose!


Borde inte det här fungera omvänt också, att jag som tjej blir mer intresserad av någon som är lite otillgänglig, eller är det bara för killarna? Jag vet bara att jag blir lite tveksam när någon är för på.

Bara funderingar.


noja

"Inkubationstiden för förkylning kan ligga på ett till sju dygn. " Jag säger ju det! Dessutom kan man smittas av någon som inte känner sig sjuk. "Man blir inte mer förkyld för att man vistas i kyla. " Där ser ni, dags att tro mig.

Uh, jag vill inte bli sjuk, har inte tid. Det vore just snyggt, för jag brukar ju inte bara bli lite sjuk heller, nej nej..

Jag vill ha sol.

Äter äggknäckemackor och dricker te med smak av äpple, kanel och russin. Mumma. Den kommer tvåa efter vanilj.

classic kaffe smakar mycket bättre

Pappa stack till som en räddande ängel så att jag kunde köpa kaffe och lite annat nödvändigt. Classic såklart, inget annat duger.



Fick körkortet idag :) Finally.

Gick runt på stan som en halvdränkt människa idag, dripp dropp sa håret.

Nu har jag druckit kaffe så vet inte hur det ska gå med sömnen, men jag är ju ledig imorgon. Väntar med spänning på ett samtal jag ska få då. Har städat och grejat också, skulle kunna göra det varje dag. Inte för att det är så värst kul, men för att jag har så mycket prylar, samt drunknar i katthår! De finns överallt, i glaset, i maten, på lypsylet, i burken med hudkräm, i ansiktet..uärk.

rain

Vaknade upp till ett otroligt dånande, det small som jag vet inte vad av åskan, det skallrade i rutorna, smattret av regn, men det var ganska så mysigt. Typisk ligga kvar i sängen dag. Somna till On Thin Ice igår och sov dryga 12 timmar, är fortfarande trött. Har mensvärk, inget kaffe och snart måste jag lägga mina sista, massa pengar på medicin och busskort, så jag känner mig inte ett dugg glad. Men det är bara en fråga om inställning, eller hur var det nu?


easy living killed the young dudes in the high boots



Alphabeat -Fascination



Härlig låt och video som jag blir glad av!

öl och fotboll

Skulle jag ta det lugnt i helgen? Yeah right. Vilket skämt. Jag är ju inte den som bangar, så när Micke ringde igår och frågade om jag skulle komma hem till honom, kolla fotbollen och bli bjuden på massa öl, sa jag självklart ja!
Vi blev några fler, målade oss gula och blå i ansiktet och gick sen till Pastabaren och hade det roligt. Blev en sväng på O'Learys också. Grabbarna tyckte att jag var en schysst tjej som pallade så mycket killsnack, men jag är ju van, och för det mesta är det roligt också, ofta bättre än massa tramsiga tjejer.

Blev raggad på bland annat av en ev småkändis, och en 18årig kille som tyckte att jag skulle sova hos honom, haha!

Nä, jag somnade gott på norr, några 100 meter från där jag bodde i nästan 3 år. Saknar norr!


Skumma bilder på skumma blågula typer

Var ju självklart klädd i blåa jeans och gult linne kvällen till ära

peace & love

Synd att man inte ska på Peace & Love, ganska så många bra artister!

Korsika

Kul att bli erbjuden en resa till Korsika! Very cool. Där har jag varit många gånger, men bara med Colin McRae alltså, hehe.


Subaru Impreza WRC

 
Subaru Impreza WRC


 



Korsika

mintchoklad

Nu vet jag varför jag alltid har gillat mintchoklad, min mamma åt det varje dag när hon väntade mig, haha. Den lilla pinnen.



Har fått värsta mysko smsen idag, och fattar inte ens hur någon kan få tag på mitt mobilnr, trodde jag var lite hemlig, i alla fall i smyg.


Jag har pratat bort massa trevliga timmar i telefon, skrattat gott, röjt här och där och tränat. Har nog bestämt mig för att vara hemma den här helgen, orkar inte en femte helg. Kanske lite lugn uteservering imorgon, om jag orkar.

tvilling

Jag brukar inte bry mig om horoskop och sådant, men hittade av en slump den här sidan där det stod saker som verkligen stämde in! Kunde inte annat än skratta och känna igen mig när jag läste det här om tvillingarna:

Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.


Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.


Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.


 


love dares you to change our way of caring about ourselves

Åkte runt och handlade med Petter idag, det var roligt. Såg världens sötaste små fågelungar på Coop Bygg också, det fanns ett fågelbo i en växt där. Såå söta, små hårbollar som pep. Fick äntligen min dammsugarslang också, great. Men glömde självklart verktyg, men det hade grannen och han plockade även isär stolarna åt mig. Snällt, fast jag kan ju själv. Prackade på honom Good Night Tea och så fick han tillbaka dammsugaren hehe, jag har inte så mycket plats här hemma. Nåväl, det var kul att snacka bort en stund och gå en skön kvällspromenad.

Skönt att ha fått soffan såld också!

Men det allra bästa är förstås att få prata med en alldeles speciell person, som jag fick ett underbart fint mail av nyligen också. Tack! Du är bäst och allt jag kan tänka på.

Nu säger jag nattinatt, känner mig lite sliten. Har blivit för lite sömn och mat senaste dagarna.

sunset








Bilder från kvällspromenaden med Micke

dreaming

Den här dagen blev inte så tokig alls, fick mycket vettigt gjort, äntligen plockat isär stolar och grejat, men måste fixa lite verktyg imorgon, när jag och Petter åker och handlar. Ska fixa lite annat gott också.



Just nu längtar jag mest till torsdag och midsommar, men också till Järlåsa.

(Lite) jag och Timmy i Järlåsa

I won't hesitate no more

no more, it cannot wait, I'm yours.

I've been spendin' way too long checkin' my tongue in the mirror
and bendin' over backwards just to try to see it clearer
but my breath fogged up the glass
and so I drew a new face and laughed


Jason Mraz - Im Yours

Så härlig.


Det är dubbla regnbågar ute. Fint.


En annan bra låt: Shawn Mullins - Lullaby


storebror ser dig

Det finns inte många jobb att söka här inte (på ams i alla fall), och vad jag stör mig på deras nya sida, där man får upp massa inadekvata träffar på jobb som jag inte alls kan söka.

Men vad sägs om speditör i Värnamo, Sales assistant at Zara i Örebro eller callcenter i Göteborg? Tågvärd i Eskilstuna?

Storebror ser dig. Jag kan förstå drogtest, men hälsotest? Du har magsår, du får inget jobb. Oj, du har en historia av depressioner, nej du får inget jobb. Jag kan på sätt och vis förstå det också, klart man vill ha friska, energiska människor, men det är en väldigt fin ny form av diskriminering. Alla ska väl ha jobb, moderaterna?

Och vad tycks om Fra-lagen? Men jag tror ju redan att telefonerna avlyssnas, sådär i smyg.

ny mobil





Tre mobiler jag kan tänka mig. Sony, Samsung, Sony. Samsung är ju på framfart åt alla möjliga håll, och jag gillar den jag har nu, men den börjar ge sig, har haft den i tre år.

Nej, jag är inte en sån som behöver ny mobil femtioelva ggr om året

Nej, jag behöver ingen flashig mobil, vill ha något enkelt. Digitalkamera har jag, mp3spelare har jag, och MSN behöver jag inte i mobilen. Har man något viktigt att säga så kan man ju faktiskt ringa eller skicka sms.

Jag gillar den blåa Sony, surprise surprise. Både för favoritfärgen och funktionerna.

Och jag har aldrig köpt en mobil i hela mitt liv, har fått alla jag har haft.

nothing can compare to when you roll the dice and swear your love's for me


you

Tecken på för mycket fritid: avbryter städning för att gå runt i lägenheten med slutna ögon, med "The fallen one" spelandes i bakgrunden, bara för att se om jag kan hitta olika saker utan att gå in i något. Det kunde jag. Åh, jag vill också ha något meningsfullt att göra på dagarna.

Men helst av allt vill jag ta på mig en sommarklänning och springa barfota i gräset, låta läppar mötas i ett sommarregn, bada i en ljummen sjö, blunda och känna dina händer på min kropp.

don´t feel like dancin´

Blev två öl på pastabaren med S i lördags, sen vidare till Harrys med Per och Co, var ganska mycket folk och rätt så trevligt. Blev bjuden på lite för mycket dricka kanske..Fick nog av rumpnyp, försök till kyssar, efterhängsna killar och ett slag av ett ölglas i ansiktet (dock oavsiktligt..) samt ett fult sår på hakan. Var kommer det ifrån? Nej, inga minnesluckor, men fattar inte..all-in?

Gårdagen var i alla fall lugn och skön, det fattades bara en sak.

Jag är helt seg och har ont i hela kroppen. Ska ringa några samtal och sen borde jag väl röja, städa, handla och sånt tråk. Yes, monday it is..


en midsommarnattsdröm

Jag tycker den är underbar, den här klänningen, som jag fick förra veckan. Tänkte redan då att den passar perfekt på midsommar, och nu verkar det ju ännu bättre. Eller? Om man kan ha en lång klänning då? Det var svårt att få till en bra bild på den.

































I´m not ever alone



Takida - Curly Sue

Linda 2.0

Det är svårt att ta kort på sig själv, men jag kom på ett smart knep! Har aldrig hört någon nämna det ens!


Är det möjligt att bli gladare än vad jag är just nu? Jag tror bestämt att det pirrar lite



Man är stark men känner sig svag, på ett bra sätt




Svammel

confused

Ok nu är jag förvirrad. Vakna av att Mari ringde och sa att midsommarfesten som jag trodde skulle vara i Järlåsa nu är flyttad till Norrtälje, och eftersom att vi är många så skulle bland annat jag sova i tält. Moi,tält? Nej tack. Vet inte om jag pallar det..av flera anledningar.

Sen ringde hon igen och sa att jag får låna deras underbara hus över midsommar om jag vill, eftersom att de inte är hemma, och att jag får ta med mig en vän eller fler. Låter toppen, men vem ska följa med? Och vem vill?

Vad jobbigt det blev.


Gäststuga, huset, tomten


this is the life

Ok så klockrent det här! Haha dagens garv. Alla med humor förstår. Thank you Petter!

Favoritlåtar just nu:
Amy Macdonald-This is the life
Jason Mraz-Im yours
Takida-Curly Sue

Yepp, lilla hårdrocks-metal-Linda lyssnar även på annat..ibland.


Och ja, jag är ganska uttråkad..


How are you gonna run at the speed of sound?

Sov till 12.30 idag, lite ovant men väldigt skönt. Käka brunch och gick ut och la mig i solen! Ovanligt för att vara mig va?

Det är väl nationaldagen idag va? Var rätt säker på det men har inte hört någon nämna det ens..
Jo, nu har jag sett en veteranbil med svenska flaggor, wiee.

Samt två killar, den ena med en hund efter sig, sen kom en till kille skrikande på hunden..och på polis? Haha.

Det är Classic Motor i Ånnaboda imorgon, det betyder massa supande vid och i folkets park här i Garphyttan på kvällen, samt lite bilar och rockabilly musik. Jag var där förra året, gick ut nykter, blev berusad, dansade, hade trevligt och sen hände otrevliga saker. Inte för mig, men ändå..Skippar det i år.

Ska ju ut på Harrys imorgon, med Per och en kompis till honom, det ska bli kul!


blonde

Vilka snälla grannar jag har. En som ger mig en dammsugare och sen en blomma när jag fyller år, och nu en annan som frågade om det inte var varmt uppe i lägenheten och sen erbjöd sig att kolla på och ev köpa en takfläkt till mig. Nice!

Har skippat solen idag, buhu, men jag vill inte bli totalt sönderbränd. Har passat på att göra slingor i håret, blev nöjd! Blev sådär sommarfräscht och snyggt. Ska bara ha i nån grunkamoj imorgon som tar bort gula skiftningar. Färgade ögonbrynen igår också. Intressant va.

Det skulle visst bli fest här i närheten ikväll, men jag vet inte jag..? Härligt att alla är lediga imorgon!



syndiga tankar

Det måste vara sommaren och värmen för shit vad mycket tankar och konstiga "känslor" som rör sig i både huvud och kropp.. Jag kan komma på mig själv och nästan fnissa lite, för mig själv, på stan, i väntan på bussen, ute..Och jag vet inte ens om jag är den fnissiga typen? Skärpning nu Linda..

plaza, headache, coffee

Det känns som att jag upprepar mig lite när jag säger att jag bläddrar i nyaste numret av Plaza, dricker mitt egna kanelkaffe som jag försöker bota huvudvärken med. Nåja, det kan väl tillåtas en gång i månaden.

Jag straffas för att jag inte lyssnar på radio genom att upptäcka bra låtar senare än de flesta..det är orättvist ibland va, men de flesta låtar på radio tål jag bara inte.

Det är kul att läsa om mogna mäns syn på kvinnlighet och för att väga upp det lite läste jag något väldigt kul i nån blogg igår, att vi tjejer/kvinnor borde heja på Portugal i EM i år. Det fanns trevligt bildbevis på varför också. Vi får väl se..


How are you gonna walk at the rainbows edge?

Det finns verkligen inga problem i världen när man ligger ute på en solstol eller i en park och solar med musik i örat.

Järlåsa


Nu ska jag snart fixa till mig lite och åka in till stan för att uträtta lite ärenden.

foodporn

Jag och mamma har snackat foodporn, kan man nog säga. Hehe, vi sa vad vi var sugna på..chokladbollar, kladdkaka med glass, rocky road, annan chokladglass...mjukglass med strössel, m.m. Åh..fast är inte såå sugen, egentligen. Men det låter gott.

Jag förstår inte vad det är med min kropp, när jag provade de nya jeansen i söndags satt de lagom tajt, men idag satt de lite för löst. Kanske beror på att jag inte stoppar i mig allt det jag pratar om :) Käkade lax med cous-cous och massa broccoli idag, mums!

Yves Rocher

Har nu gjort en beställning på:
läppbalsam med vanilj & kokos,
hudlotion vanilj,
en olja som man ska använda för att förstärka solbrännan. Vet att jag hade en sån för några år sen från Yves Rocher som funkade väldigt bra, jag som aldrig blir riktigt brun var faktiskt väldigt brun den sommaren, så jag hoppas den här fungerar. Och billigt är det!
Fick klocka och väska, samt 3 i 1 efter-sol kräm på köpet. Och 2 söta gästhanddukar samt duschgel för 25:-, vem kan motstå? Inte jag.
Var mest ute efter en hudlotion med vanilj och hittade, som ni märker, en del annat roligt också.


studentfesten

Eftersom jag inte kunda följa med till Harrys i fredags så tyckte Per att det är klart vi ska ut nu i helgen! Så kan det inte bli helg nu? Hehe.



Jag i fredags, på studentfesten. Ser ju väldigt glad ut i alla fall! Eller som att jag har något surt i munnen? Och ja, jag blev sådär konstigt röd på armen. Nu har det dock jämnat ut sig och blivit lite eller mycket rödbrunt, brännan alltså. Kusin Jesper till vänster, studentpojken! Jag sitter och pratar med fasters kille och nån snubbe som är läkare som mest babblade om rödhåriga och lite annat.

it´s hot

Har solat idag också, så härligt. Inte gjort mycket alls, borde äta lite också men det är så varmt. Filmjölk eller lax?


speedshopping

Igår innan jag skulle åka hem sa Mari till mig att eftersom vi nog inte hinner sy in några byxor, ska vi åka och köpa nya åt dig! Det gjorde vi också. Helt plötsligt säger de i butiken att den stänger om 5 min så jag provar i rasande fart, slänger ut kläder till Mari och säger "det här var bra" och "det här var inte bra" hehe och så la hon allting bra i korgen. Det var roligt.
Fick jeans, finbyxor, sjal, kjol, en underbart fin klänning och 3 bh med tillhörande trosor.



Inte så bra kort, men kul att testa ramar i den nya kameran

dag fyra i Järlåsa

Ok, första och sista natten jag sover själv i gäststugan för den här gången. Dagen började bra som jag skrev i förra inlägget, låg ute och solatde och sen kom det besök och jag fick ännu en present som jag önskat mig. Åt plockmat, sen tårta och massa annat, jag började må illa igen, tål inte sötsaker så bra tror jag. Sen blev det grillat.

Fick skjuts till Frida i Uppsala, fick med mig nån vinbärs/vaniljsnaps som vi groggade på, vi tog en cider på nån pub och gick sen till en nattklubb. Där var det "trubadur" som spelade och sjöng allt möjligt, Ugly Kid Joe, Skunk Anansie, Tenacious D, Oasis och annat skoj. På nedervåningen var det karaoke hela kvällen, var såhäär nära att sjunga Bon Jovi's Bed of Roses med nån kille som bjöd på dricka. Men det var inte jag som fega ur.

Jag är nog lite påverkad fortfarande kom hem ganska nyss. Försökte hämta ut min tågbiljett tidigare idag men det gick inte alls, provade på flera ställen. Risk finns för att beställningen försvunnit..

RSS 2.0