I hear you calling and it's needles and pins

I want to hurt you just to hear you screaming my name

Har haft den där låten i huvudet hela dagen och spelat den så mycket jag kan!  Alice Cooper-Poison, såklart.

Jag har haft en trevlig dag, trots allt. Det var kul att komma ut och handla med P. Thank you!

Nu ska jag göra samma sak som igårkväll. Natti natti!


drogad eller sågad?

Kollade på So you think you can dance, men Lets dance sa jag i telefon..och kände mig med ens lika borta som den där drogade tjejen som inte hittade det vita krysset. Hon måste ju ha gått på något? Dessutom trodde jag att de var i Danmark? Haha! Så kan det gå när man sladdrar istället för att titta..Det låter illa vilket som..

Jag vill bli frisk så jag kan träna! Har suttit med access igen och lite programmering, det var kul! Nu har jag snart plöjt igenom pärmen och är redo för mitt skillcard. Men tänker försöka mig på fördjupningskursen bara för att det är roligt!

Imorgon blir det storhandling och byte av dammsugare, och jag är så glad! För det är ju så kul att dammsuga.. :)Glad att jag får hjälp!

Nu ska jag lägga mig i sängen med min snuttefilt (ok, laptop) och titta på Simpsons! Vad annars?


image107




Min Maggie Box som jag fyndade för 99:- på cdon för ett tag sedan!

jag skrattar hela vägen..

image102

..till banken? Nja, inte idag, snarare till stan! Kommer till busshållplatsen, lite längre ner sitter en buss fast i snön. Tur att det inte var min då! Men den bussen fastnade också..Vad kul det såg ut med två bussar på rad! Jag hoppade av och fick faktiskt skjuts istället! Jättesnällt ju, ända fram till jc också!

Jag tycker det är ganska mysigt med snön..hoppas den ligger kvar till helgen!


god jul..eller, nej förresten..

image101

image100

Tog med mig kameran på en promenad idag!


lite sent kanske..

image98

Jag skrev ju att min kamera inte vill sammarbeta, att det inte gick att föra över bilder. Men idag gick det minnsann! Så därför bjuder jag nu på en något försenad bild på lite av mitt påskpynt! Ställde dit några söta små kycklingar sen också..





Hur länge har man kvar påskpynt? Tar man bort det idag? Jag tänker i alla fall ha kvar det till helgen då jag får besök, för jag blev ju snuvad på påsken pga min förkylning!


d'oh!

Snön ligger vit på marken, stora snöflingor har fallit. På tvn är det jul i O.C och Americas funniest har julspecial. Det är så mycket tråk på det programmet, finns absolut inget roligt med fula ungar som spyr eller snorar, kladdar och har sig. De är väl bara som alla andra ungar i hela världen..

Tillbaka till Truman Show på tv, sen blir det mera Simpsons. D'oh!


tjuvtittat

Hahaha

Den här var också så himla bra!

good night, and good luck

Fick tre filmer hem i brevlådan häromdan, Good night, and good luck, Crash och Match Point. Den sistnämnda såg jag idag, riktigt sömnpiller. Var väl ingen Ripley-anda där inte! Nyfiken på "Good night".

Lever lite för tvn just nu, är ju förkyld!  Ikväll blir det Magiska Systrar på tv och imorn kan jag förhoppningsvis kolla på Simpsons säsong 11 :)



fredag den..?

13e? Allting tycks gå på tok idag. Jag snubblar, har sönder saker och ja..värst av allt är att dammsugaren är paj. Huuga. Vad göra liksom? Dessutom går bussarna skitdåligt idag..sucks. Fast det gör väl inte så mycket, jag håller nog på att bli förkyld också. På topp alltså! Men det är ju alltid så, har man flyt med vissa saker så har man det inte med andra. Och flytet är rätt bra ändå.

Får väl längta lite till tisdag och fredag istället!



Insider

Robert Aschberg är ju bara för skön! Älskar hans sätt. Tycker det är bra att någon vågar såga saker och ting, ifrågasätta och gå på.

Glad Påsk

image95
Påskpyntade lite igår, blev jättemysigt. Tyvärr vill inte min dator och kamera sammarbeta med varandra, så jag kan inte ladda in bilder. Trist! Hade ju tänkt att bli bättre på det.

Om man ska köpa ny digitalkamera, vad ska man ha då? Från 600kr, undrar om sånt funkar?

Igår var jag hemma hos P och käka middag, det var nice.

Nu ska jag greja lite!

header

Jag är ingen hejare på att göra fina bilder och sånt direkt, men tyckte det här såg lite roligare ut än innan i alla fall. Eller? Ja, det får duga.

radhus

image93Detta är en del utsikten från radhuset. Vilket radhus?
Det som min snälla pappa har kollat på åt mig. Ligger en bit utanför Uppsala, lite på landet. Jättemysigt, 2 rum, ca 45 kvm. Altan/uteplats.  Jag har andra tjing på det, av 100 som ringt. Förstahandskontrakt, billig hyra.



Problemet är bara att jag inte vet om jag vill ha det, vill ju helst bo centralt. Ca 30-40 min in till stan med buss känns ju inte så centralt. Men omgivningen..

Nåväl, det dyker ju alltid upp nya hus och lägenheter.
Kul att det händer saker i alla fall!

angels with silver wings

image91Har tråkigt och leker med bilder.  Försöker göra en snygg header också  men tja, det blir sådär. Vill ändra designen här lite, men har ingen inspiration.

Dricker påskmust light och lyssnar på Depeche Mode. Yeah..

Har kollat upp lite olika kurser/program på Uppsala universitet som jag ska söka. Tränat.
Imorgon blir det JC igen. Tjipp







Corpse Bride

image89Igår var jag hemma hos S, drack några öl, åt god choklad á 28 kr hg och tittade på Melodifestivalen. Var nyfiken på filmen Corpse Bride så den såg vi också, den var bra! Love Johnny Depp.

Måste se The Young Poisoner's Handbook också snart, var alldeles för längesedan för en så bra, hemsk film.

Dolphin in a Human Body

Fick ett jätteroligt mail, från www.svedimf.3w.se. Trodde eller tror det är ett skämt.. Man lär sig tydligen något nytt varje dag!
Frågan är bara vad de har för rätt att skicka runt sådana mail. Tänker inte på innehållet utan snarare på etiken, mail, lagar. Precis som all annan skitpost man får, som faktiskt är olaglig. Men detta kanske är annorlunda?

Jag har visserligen alltid gillat delfiner,men..ursäkta mig.. HA HA! Dagens skratt

words like violence

(Depeche Mode)

Oj vad klockan går fort när man har roligt! Har suttit och pratat med en nygammal vän i flera timmar nu, roligt! Vilka vändningar livet tar..Och tänk att det är snart 6 år sedan man var 16.

Alla goda ting är tre? Nä nu får jag sluta "flumma" för idag..Tur att det är en ny dag nu då...

Har i alla fall suttit med Access hela dagen, aldrig använt det förr men det var piece of cake.
Höll på att riva av mig håret bara när min version var 2003 och bokens 2002..Men det löste jag ju, såklart. Promenerat, suttit på träningscykeln som vanligt. Träningsvärk i magen av annat..

Ledig idag (torsdag)! Sen helg ju. Fika eller öla? Eller både och?

Då stänger jag själen, klämmer ihjäl den

& hittar en himmelsk drog


Hur har jag kunnat glömma dessa underbara låtar och texter? De har fallit i dvala, jag har blivit för gammal?



& det tar 100-tals år

att dölja felen




Kent. Det var längesedan!

jag blir hellre jagad av..

Jag är helt slut.
Har suttit framför en dator på JC flera timmar, för att sedan springa runt på stan i ännu en.Hämta ut kläder, svarta jeansen stannar! Gråa tröjan åker tillbaka. Haha den såg för bra lustig ut alltså..Tränat såklart och gjort nyttiga matlådor, tonfisksallad m.m.

Det kändes som vår idag! 7 grader och vårjacka. Härligt. Och ingen ångest, bara trött.


Flum flum.. Jag har tänkt massa roligt idag som jag kanske kan skriva ner imorgon.


jobberbjudande och datakörkort

Jag ska ta datakörkort. Jaa vad roligt, eller nåt. De säger att det kan vara bra, och det är det kanske? Något att skriva upp på mitt cv? Äh vet inte, har kollat upp vad det är man ska göra och det verkar löjligt, löjligt enkelt. Piece of cake. Kan ju redan allt det där.. men men.. Bra att ha något att göra.

Fick ett jobberbjudande här för ett tag sen men nej tack, tänker inte jobba för enbart provision. Tack ändå..
Kanske blir Transcom till sommaren? Vem vet, framtiden är som ett oskrivet blad, eller vad man säger.


prison break hunks

Jag tycker inte att Wentworth Miller är den snyggaste i Prison Break.. Såklart är han en hottie men Dominic Purcell är hetare.. har en svaghet för svettiga, lite skitiga starka män eller nåt.  Och  Paul Adelstein  är så söt på nåt vis..Såg honom i Private Practice igår, yummie.


haha, bara massa ytligheter.

det brinner

Det händer saker i lilla Garphyttan minsann. Tyckte det luktade illa, och mycket riktigt det brinner på parkeringen. Vet inte om det är en bil eller nåt, funderade på om man skulle ringa men just då kom brandkåren.

Och på lördag är det pubafton! Jajamensan, det händer saker här! hahaha

RSS 2.0