dag tre i Järlåsa

Fick frukost på sängen innan 8 imorse, är apmätt och nästan illamående, men väldigt glad för solen skiner och jag har fått en digitalkamera i födelsedagspresent!

Jag ska ge mig ut i solen snart och ta lite kort som jag kan visa senare! För nu äntligen kan jag ta kort och lägga in utan problem :) Happy

dag två i Järlåsa

Kom hit igår, käka god mat och slappade. Både Timmy och jag vaknade 04.50 imorse av en väldigt irriterande mygga, trodde det var världens undergång, minst. Snackade lite och lyckades till slut somna om.

Vaknade upp till en underbar dag! Jag och Mari har legat i solstolar och haft det bra. Sen åkte vi och Timmy till Uppsala en sväng och tog en öl på en uteservering vid vattnet.

Åkte hem och fixade till mig och drack en martini, sen åkte vi iväg till Kista för att fira min kusins student. Det var jättefint, satt ute i solen, åt och drack gott. Bäst av allt var nog att träffa alla igen och speciellt en gammal bekant som jag inte sett på 10 år.

Kom hem för ett tag sen och har fått världens konstigaste bränna, illrött steck på ena armen och mellan brösten. Hoppas det fixar till sig till imorgon.

Imorgon ska min födelsedag firas i efterskott. Det blir jag, Pappa, Mari, Timmy och bonusmoster och bonusmormor. De är goa. Äta grillat, tårta och annat gott. På kvällen ska jag till Uppsala igen, för Frida och jag ska ut och dricka öl!

Jag längtar inte hem det minsta, det är underbart här.

Ska snart ner till gäststugan och kolla på Simpsons the Movie tills jag somnar och försöka att inte väcka Timmy.

Godnatt!

heta drömmar

Drömde heta drömmar hela natten tills telefonen ringde kl 9, sen ringde den igen och sen kom vaktmästaren och ringde på för att byta ut timern. Kl 10! Kan de inte ringa först? Suck. Bra morgon.

Min lilla skrutta fyller 10 år idag, stora damen. Hehe köpte en laserpekare till henne, populär leksak måste jag säga!

Nu har Petter hämtat henne och jag ska försöka styra upp det sista. Tog fram plattången men glömde sätta på den..smart.

Snart trippar jag runt i bikini på landet. Längtar!

golden day

Vad långt det är till kl 19 nu då. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller skriva. Får middagssällskap av den söte som kom med blommor igår.  Blir inget fancy men vad gör det, det är ju sällskapet som räknas. Glassväder idag också.

Nu ska jag fixa mig lite och sen börja med maten!

hotpants





Köpte hotpants idag, liknande de här, och ett linne i mörklila med svarta band på ryggen, otroligt snyggt. Vet att jag sett bild på det på hm.se men kan inte hitta den nu..

Ännu en sommardag idag, nu längtar jag ut till Järlåsa, dit jag ska imorn. Tror jag stannar till söndag, hinner jag koppla av, sola, bli ompysslad och så.

På fredagen är det ju studentmottagning för en kusin i Kista och på lördag ska lilla jag firas i efterskott :) Hoppas jag och Mari kan ligga ute i solen hela helgen.

take it to my heart

Det är när man kommer ut igen som man inser hur kul det är. Men varför faller jag så lätt? Eller faller är fel ord. Men först har man ingen alls, sen helt plötsligt har man två. Och "har" är ju också fel ord egentligen.

Kille nr 1 som först kom in i mitt liv, som jag träffade en dag då jag kände mig så ensam och det kliade i ögonen, just vid rätt tillfälle. Vi stöter på varandra som av en slump, dagen efter att han gett mig någonting. Vi har en väldigt mysig kväll, pratar om allt mellan himmel och gjord. Så fortsätter det, och alltid vid rätt tillfälle. I några veckor.

Sen tänker jag, skit i det, eftersom han inte hör av sig. Så går jag ut och där står kille nr 2 leende som att det är mig han har väntat på hela kvällen och livet. Och han vågar säga att han är intresserad, han vill göra saker, bjuda ut mig, resa. Men vad det betyder vet jag inte riktigt.

Sen hör kille nr 1 av sig med dunder och brak (nåja) och jag vet inte om jag är kär. Fan vad jobbigt. Ja jag känner mig som värsta fjortisen just nu, kille 1 och 2, hit och dit.

Jag borde egentligen skriva en anonym blogg om kärlek, killar, sex och allt som hör till. Eller så får jag försöka våga, bli lite modigare och skriva mer här.

Ge mig inte en smula för då tar jag hela handen. Det är inte det att jag vill skynda på, jag tycker om att gå långsamt fram. Men jag vill gärna ha lite mer, veta lite mer om vart vi står och vad vi känner. Det är väl inte så fel? Jag vill veta vem jag ska satsa på eller om det inte ska bli något med nån.


Och varför kan inte jag skriva vackert?

we´ve got love
and love is all we need to start

take it to my heart

smaragdbröllop

Min mormor och morfar firar snart smaragdbröllop. Det betyder att de har varit gifta i 55 år. Tänkte försöka mig på att göra ett fint kort tills dess, letar lite bilder och inspiration just nu.

Hittade detta om smaragder: "Smaragden symboliserar fred, kärlek och evigt liv." Är det inte fint?


Jag älskar min mormor. Hon blir verkligen aldrig gammal och vi har alltid kunnat prata om allt, från vänner, kärlek och killar, kläder, känslor, ja allt. Är så glad att hon var med och firade min födelsedag.


fortfarande full

Det var supertrevligt igår. Vaknade 8.30 av att telefon ringde, det var pappa, Mari, Timmy och Moa som sjöng och grattade. Gick upp och började göra pastasallad och tårta, tårtan blev ganska häftig, rosa grädde och massa hallon.
Mamma, Torkel och mormor kom, vi tjejer blev helt fnittriga av ett glas vin. Mormor är så himla rolig och go, hon blir aldrig gammal.

När de åkte hem fick jag skjuts in till stan där jag mötte upp med Anna, som jag inte träffat på ca 6 år. Vi drog hem till Henke på lite förfest, och gick sen ut till Harrys. Jag och Henke hade det väldigt trevligt, drack drinkar, pratade och dansade. Livin´on a prayer :) Hehe. Vi har gjort en deal också.

Urkul.

Fick världens attack när jag skulle hem idag men Petter var söt och hämtade mig. Han påstår att jag fortfarande är full :)

because she'll only turn 22 once

Längtar verkligen till imorgon nu! Då blir jag 22 år! Har redan fått gratulationer, kort och presenter. Så fint.

Först kommer lite släkt på dagen, jag ska bjuda på pastasallad med tillbehör som bröd, tzatziki osv. Sen blir det hallontårta till efterrätt, och ev kladdkaka till mig om inte brödet vill ner i halsen. Lite äppelkaka också kanske. Men thats it. Orkar inte bjuda på femtioelva sorters kakor som ingen ändå orkar äta. Och så vin och cider såklart. Jag kommer vara packad vid fyra.

Eller inte. Men det ska bli så kul! Träffar dem så sällan allihopa! Så ska mamma klippa mig också. Hon är den enda frisör jag litar på. Så jag kommer vara ännu snyggare sen på kvällen.

Frågan är bara, vad ska jag ha på mig? Nya klänningen? Och vilka skor till? Eller ska jag ha snygga jeans och nya festlinnet?

På kvällen kommer Anna! Vi ska mötas upp i stan. Har nog inte träffat henne på..6 år? Vi ska dra till Henke på förfest, sen blir det Harrys tror jag, eller något annat skoj. Fullspäckad dag.


the klänning


Den gudomliga klänningen från lindex, som sitter så perfekt och är så snygg på mig. Testade en hel del andra också, skitsnygga, men jag tål inte det den där skiten med att det ska vara så jäkla löst över magen så att alla ser gravida ut. Inte charmigt på någon alls, som inte är gravid förstås.


Mamma- "Jag har också alltid haft utlänningar och äldre gubbar efter mig!"

Mamma-"Nu har jag köpt en till present till dig!"


mensmonster

Resten av dagen gick väl bättre, och mötet gick väl bra förstås. Åkte hem och käkade lunch, försökte styra upp lite saker, åkte tillbaka till stan, kom hem med en sanslöst snygg klänning (klänningen i sig är väl bara fin men den sitter så otroligt gudomligt på mig) och ett ursnyggt linne samt en mascara. Varför ska mascara vara så jävla dyrt? Hämtade upp medicin till katten men det var ett jävla strul först. Bokade biljett till på torsdag.

När jag väntade på bussen hem så började en kille ragga på mig. Han var inte snygg nånstans. Han tyckte jag var så fin och snygg, fina ögon, fint hår och bla bla. Jaja. Så när han ville ha mitt nr förvrängde jag några siffror. Sen ger han mig en kram! Uh. Och står sen och vinkar..Likadant de där killarna som alltid hänger på restaurangen utanför jc. Give up..

gnäll

Den här dagen har inte direkt börjat bra, ont i ryggen och mensvärk som fan, det förstnämnda förmodligen beroende på det sistnämnda, och så ett litet lätt illamående också, allt fint då. Får dessutom springa till bussen, och när jag sneddar över cykelbanan blir en kärring sur och börjar skrika, hör inte vad eftersom jag har lurar i öronen och lyssnar på musik. Eftersom detta inte är en bra dag pekar jag mitt tjusiga långfinger, ni vet det som befinner sig i mitten av handen, och säger jävla kärring. Sen upptäcker jag att jag glömt plånboken hemma så nu måste jag åka hem igen, alltså ta bussen hem och sen tillbaka, så drygt! Kunde ju skippat att köpa klänning men måste hämta ut kortison till katten. Så jag ska åka hem, proppa mig full med lite lagliga piller (alvedon, lugnande) och sen åka iväg igen.


Varför måste den här jävla månatliga skiten komma nu?? Kul att ha det imorgon, verkligen.


sov sött

Nu önskar jag och Tussie en god natt. Hon älskar den nya soffan precis som jag (ej i bild).

Ska upp tidigt imorgon, ringa doktorn, putsa fönster och tvätta tänkte jag. Roligt va?

sommar


Såhär såg det ut för någon vecka sedan då det var otroligt varmt både ute och inne. Vad hände med värmen?

Diggar "strumporna" man knyter så snyggt.















bakis och speedad

Alla har väl gjort mindre bra saker när de har varit fulla? Eller bara helt uppe i något, utan att tänka på konsekvenserna. Jag tycker att jag blir likadan av kaffe och sådana där naturliga "droger", och mediciner, mirtazapin m.m. Ibland undrar jag vad jag gjorde kvällen innan, hur jag kom i säng, vad jag sa och liknande, utan en droppe alkohol. Det är lite läskigt. Men nu vet ni..Man kan känna sig väldigt bakis utan alkohol. Ni också?


jag kan inte äta

Jag har ett problem. Jag kan inte svälja mat. Det är jättesvårt just nu. Fast föda, och speciellt bröd/bullar och sådant som just är "bröd", men även vanligt mat som man måste tugga.Vilket man ju måste med det mesta. Saliv, vätska, dryck, ja flytande saker går bra. Detta är ganska jobbigt. Jag saknar inte bröd men har inte kunnat äta det sen i november.

Trodde först att det var något med halsen, att den var ansträngd efter bingon eller att det var något ännu värre, att den var känslig efter att ha behövt prata mycket och högt. Men nu kommer det tillbaka. Det är varken cancer, tumör, eller en spricka eller ficka som man tydligen kunde få efter att ha ansträngt halsen. Tydligen så har en del äldre det så här, de har svårt att svälja torr mat, precis som jag. Det enda som funkar är sobril, eller annat lugnande, då jag blir lite avkopplad och inte tänker på det lika mycket. Problemet är väl att nästan all mat är torr, man kan ju inte ha sås på allt, och inte skulle det hjälpa så mycket heller.

Du får äta flytande föda, säger några. Javisst, men det funkar inte i längden. Jag tror dessutom inte att mina problem blir bättre av det, snarare sämre, då jag märker att det blir värre när jag inte äter på länge.

Rådvill..

du är en ädelsten bland grus

"du är en ädelsten bland grus"


"Det som är ett oöverstigligt problem för mig hoppar du över som att det inte vore ett problem alls."

"Du är en av de vackraste tjejer jag sett"

Förlåt Mattias, hoppas det inte gör något att jag publicerar detta.

Jag är en samlare. Jag samlar på fina ord. Suger åt mig och tar till mig. Personligen tycker jag att det är fint. Fina ord. Fin människa. Bara fina människor kan säga så fina ord. Ibland är det bra att ta åt sig lätt. 


tell me what to believe

Det var då f*n vad killar har fått dåligt självförtroende. Så var det inte när jag var 14-16 år, har det ändrats eller kommer det med åldern?Jag menar, jag träffar ju ingen under 25 nu direkt. Har träffat två på det senaste som inte kan säga att de är bra på något. Hallå, måste man vara bäst på något för att vara bra? Alla är bra på något. Jag frågade en kille i söndags vad han var bra på, det var ungefär inget, han bollade tillbaka frågan..Jag är bra på allt möjligt:
Laga mat, baka, hemsidor, sjunga, spela synth, datorer, osv. Man behöver inte ha pokal eller intyg på att man är bra. Alla är unika och bra på något.

and I do appreciate you being round


Petter och jag hämtade min soffa idag, den är så fin. Det är en bäddsoffa, väldigt praktiskt. Och blå, min favoritfärg.

Efter det bjöd jag på lunch och kladdkaka, gott och uppskattat.

<-- favortispelet :)




Uh, jag är lika trött idag som igår.

Oh, någon har hört av sig, jippie..


rikemansunge

Nu har jag i alla fall fått min Norell-fåtölj såld. Kände mig som värsta bortskämda skitungen som sa att jag var trött på möbler som kostat typ 50 000 kr. Men men..

Dricker bubbelvatten ur ett av mina nya snygga glas och kollar på Gossip Girl, fast jag sett det förut..har bakat kladdkaka som jag ska bjuda Petter på imorgon, efter att vi hämtat min nya soffa!

Jag känner mig helt väck, Marcus var här igår och det blev lite sent, sov väl 5 timmar.


presenter

Har varit och shoppat med Petter hela dagen. Det var Rusta, Coop, HM, Jula, Teknikmagasinet osv..

Kom hem med lite allt möjligt: smink, det där linnet, laserpekare (leksak till katten), en våg, och mycket mer och så mat förstås. Ska bjuda på massa gott på lördag.

När Petter kom hade han med sig presenter från både honom och hans föräldrar. Jag blev så rörd och otroligt glad. De är så snälla allihop. Så fint.

student

En av alla mina kusiner tar studenten i år och det ska såklart firas, den 30 maj. Ska bli väldigt roligt! Var otroligt länge sedan som jag träffade mina kusiner och faster. Kanske har man även turen att få träffa resten av släkten på pappas sida. 

Nu ska jag försöka hitta en snygg, somrig klänning, får ge mig ut på jakt nästa vecka. Provade en idag på HM, otroligt fin men också otroligt urringad, och det såg alla killar som stod utanför provrummet. Och så var den lite för stor på resten av kroppen..typiskt.

Köpte i alla fall ett ursnyggt linne i grått/silver, det ska nog bäras på lördag.


nattliga telefonsamtal

Det finns inget värre än att vakna av sms eller telefonsamtal mitt i natten. Jo, det finns det väl men för f..

Hittade ett otroligt snyggt linne på HM idag, skulle vilja ha det på lördag..

Nä. Jag hade inget kul att säga. Är bara trött och frusen.. och har träningsvärk i benen :)

harrys

Är så slö och trött, fick skjuts hem idag. Men det har varit mysigt.

Det blev Harrys igår, riktigt roligt och mycket trevliga, glada människor. Schyssta killar och speciellt en, och så dans såklart, bra musik och blivit bjuden på goda drinkar.

öl

Nyvaken. Trött i bollen..Var hemma hos S igår och det blev sent. Vi drack öl, spelade chicago, spelade gitarr (han, inte jag), åt onyttigheter och kollade på hockeyn. Det var hur trevligt som helst.

Synd att det regnar och är kallt bara..inte direkt väder för uteservering. Men ska hem till Per på lite förfest och sen blir det krogen.



du tycker nog att jag är för snygg för dig

Fick en så himla kul "present" på posten idag. Hon som jag fick den av sa att "Det är hemligt! Men det är något du kan använda på spanet, eller ute på krogen."

Haha. Det var servetter med helkul text, där personen ifråga ska svara på olika saker, t.ex: namn, yrke, en liten ruta för självporträtt (helkul!) och frågor som:
Du tycker nog att jag: borde ringa dig, är för snygg för dig, borde gå hem.nu! borde lyssna, inte prata, osv och så får personen fylla i ett alternativ. På baksidan står det:

Vi borde:
Höras av
Aldrig ses igen
Ta en kopp kaffe
Gifta oss
Gå hem till mig. Canal+ visar tydligen en intressant dokumentär vid midnatt.

Ja ni förstår. Sen fanns det utrymme för mail och telefonnr. Haha.

Kanske något att ta med på krogen? Näe. Som partytrick ja kanske..Helfestligt i alla fall.

årets happening

Om jag är "årets stora happening" (exakt citat) kan jag inte vara så jäkla dålig. Gulliga ord, jag vill dissekera dem och fånga upp bitarna.

Avvakta eller inte? Det är frågan. Känns som att jag kommer bli snorfull i helgen, första gången sedan oktober. Inte bra. Vem vet vad som händer då :)


And the sun was wondering if it should stay away for a day til the feeling went away
And the sky was falling on the clouds were dropping and
The rain forgot how to bring salvation

snyggve



<--Skitsnyggt linne det där
Det jag köpte idag var dock ännu snyggare, svart och orange med snygg ring, halterneck osv. Fast då ska man helst ha en bh utan band eller vara bhlös, och det funkar inte riktigt med dkupa. Synd.













I need a drink

Ringde på ett jobb idag som jag vill ha, det skulle passa mig utmärkt men vi får se..vet inte om jag gjorde ett bra intryck för jag tappade tråden när han i telefonen hela tiden avbröt för att ta hand om kunder. Shit happens.

Nu tar jag helg! Så skönt. Ingenting alls planerat imorgon, bara lite roliga, frivilliga sysslor. Ladda inför lördagen. Det kommer komma ett roligt paket på posten också :) Små nöjen.


dagens outfit

Jeans-Levi´s, Sneakers-Adidas, Linne och topp- H&M, Väska-Gucci, Parfym-Dolce & Gabbana-The One, rött hår-privat. Jacka-JC.


höhö. Nä, det här var väl inget kul för..
1. Jag har ingen bild pga min kamera. 2.Tänker inte börja med dagens outfit, det är uttjatat. 3. Det är faktiskt sjukt ointressant att läsa om vad folk har på sig, om det inte är väldigt uppstylat eller finklätt, då kanske.

Har inget bättre för mig än att blogga just nu, väntar på att klockan ska bli 15.00.

tatueringar

Förstår inte allt gnäll om att det skulle göra så ont att tatuera sig. Ok, är det ett stort motiv kan jag förstå, men annars..nä. Jag tyckte det var skönt, gjorde lite ont när den fylldes i men inte farligt alls, mest skönt.



Update: Pga missförstånd vill jag förtydliga att min tatuering gjordes för dryga 3 år sedan. Minns fortfarande att det var sjukt skönt :)

livet från den ljusa sidan

Blev lite gladare igår, bakade inför födelsedagen och sen pratade jag med Per som skulle dra med mig ut på krogen och kanske uteservering om vädret tillåter.

Det känns som att det är pinsamt längesen som jag var ute..

Nu: Frukost
Senare: Stan

crappy, scrappy

Inte ätit på nio timmar kom jag på, inte konstigt att jag känner mig grinig! Skitdag, vaknade med världens huvudvärk och alla har varit skitgriniga idag, förutom på mötet som gick bra, himla trevligt folk det där. Och ett bekant ansikte på JC, som dessutom såg glad ut åt att se mig. Planering inför födelsedag..Ok, inte bara en dålig dag, men jag kunde inte sova så bra inatt heller. Råkade dessutom få fyra suketter i kaffet..uärk, och inte kan jag ladda in bilder från kameran. Får jag ingen kamera när jag fyller år ska jag banne mig köpa en för pengarna jag vet att jag kommer få!


Det händer en hel del nästa vecka, roliga saker också:

Måndag: Möte
Tisdag: Shopping med Petter
Onsdag: Hämta nya soffan
Torsdag: ?
Fredag: Möte
Lördag: Jag blir 22 år! Ska ha lite kalas och så ska mamma klippa mig, hon är otroligt duktig. På kvällen blir det nog öl och mys eller något annat skoj. Jag föddes faktiskt på en lördag, 17.20 tror jag det var.
Söndag: Mors dag.


You fill up my senses

Har sovit middag i tre timmar, det blev ju lite sent inatt, kom hem vid ett, somna tre och vaknade nio imorse. Kunde inte somna när jag kom hem med pirr i magen och hans doft på tröjan, ja till och med i håret.

förändring

Det roliga är att jag även förändras som person, inte bara utseendemässigt. Jag märker att jag blivit så mycket mer glad, spontan, ohämmad osv. Klart att man blir hämmad ibland och inte kan man alltid vara glad, men jag är så många mil från gamla Linda nu. Vill bara prata med allt och alla, skratta och skoja, göra bort mig lite, säga tokiga saker! Det gör ju liksom inget! Oftast skrattar bara folk och då har man ju förhoppningsvis gett dem några glada sekunder under dagen.  Inte kan jag sitta still heller, vill bara göra saker och go, go, go.

publishme

Försökte logga in på blogg.se men det gick inte, flyttade ju bloggen inatt..Vet inte alls vad jag tycker om det här nya, känns inte lika kul på något sätt men jag antar att det är vanans makt.

-15

Var på Lungkliniken idag, vägning och mätning säger sköterskan..Jahapp, hopp upp på vågen då! Och gissa om jag blev förvånad och glad när den visar på minus 15 sedan sist! Jag bara skrek och frågade om vågen verkligen fungerade. Hehe det gjorde den såklart..Sen var jag helt plötsligt två centimeter längre också, 168, 5, fast det stämde inte riktigt tyvärr :) Sköterskan tyckte det var kul med glatt kvitter sådär på morgonen.

Lite lustigt att det är ju mest senaste två månaderna som jag riktigt ansträngt mig och kört hårt, så man kan väl säga 12 kg på 8 veckor..och 3 kg innan dess..inte dåligt.

Sen träffade jag Karin, som jag inte sett på drygt 4 månader, "vad du har gått ner!" sa hon. Riktigt roligt. Hon tyckte jag var så snygg och snygg midja, haha. Sa att jag skulle ner kanske 10 till men hon tyckte 5 kg max! Gulligt. Hoppas de kommer på middag väldigt snart!


Ajuste, jag är helt frisk. I alla fall i lungorna!

snuskgubbar

En granne skrämde mig när jag skulle slänga sopor, en gammal gubbe, som började fråga ut mig om vad jag gjorde och "du har inte bott här så länge va?" eh nej bara 11 månader..Och när jag drog ner och rättade till mitt linne (jag hade tröja över så jag flashade ingenting) så stog han spänt och kollade på min bröst, sen följde han med till porten och kikade lite mer..uärk.  Så går det när man är glad och trevlig tydligen.

Får se om en Mr M kommer hit ikväll så vi kan dra iväg någonstans..

Dreamcatcher

Ska kolla på den filmen nu - Dreamcatcher. Kanske byter till The talented mr Ripley sen, sett båda filmerna..Italian Job har jag sett alldeles för många ggr..

Det känns faktiskt som en helt ok lördagskväll, för jag fick träffa honom innan han skulle jobba, och han gör mig alltid glad!

did I tell you

önskelista:
-digitalkamera (min är 8 år gammal och usb:n glappar, kan inte ladda in bilder när jag vill)
-en puss!

höhö.



vadå art?

Har nyss käkat frukost, lite sent kanske, gick upp innan tio och löste melodikrysset, yes jag vet att det är vad folk i mormorsåldern gör, men det är roligt. Kanske ska spä på detta och gå och köpa mig några korsord!

La mig ute på gräset i "parken" en timme och solade med Tussie i koppel som mest låg i skuggan och käkade gräs. Blev helt slut och nu kliar benen som fan och jag borde duscha bort gräs och grejer från håret.

Behöver jag säga att det är klänningväder idag igen och ca 30 grader i solen? Lovely att jag har massa klänningar och kjolar då!

Måste bara bjuda på den här, jag är ju ganska smart men ibland kopplar man inte.
Skulle skriva ner svar på några frågor hos veterinären, när det kommer till "Art" tittar jag upp och säger Vadå art?
Veterinären har världens leende och säger "Katt!!" Hehe. Jag tänkte mer på huskatt, perser och sånt men det är ju ras..jaja, det gäller att koppla.

I did it!

yes I did it! Gjorde sista provet idag, 86 %! Nu har jag äntligen mitt körkort!

Nu ligger jag i soffan och pratar med en trevlig person på msn, lyssnar på skön musik och drömmer lite.


Snart fyller jag år också, 22 år den 24:e. Ska köpa hjärtformade kakformar tänkte jag :)


billig fylla

Blev helt snurrig av ett glass vin och trodde jag skulle svimma när jag reste på mig. Haha, wuss.  Dricker ju knappt längre, mkt sällan och väldigt lite. Kan iofs ha berott på värmen och mitt dåliga intag av föda..

Klänningväder idag igen! Så härligt ju. Traskat runt på stan och i "hyttan".

harder, better, faster, stronger

Kan inte sluta lyssna på Kanye West - Stronger, bättre än Daft Punk´s. Så skön! Att jag inte laddat hem den tidigare..

Det gick toppen hos veterinären, min lilla skrutta. Det är otroligt varmt idag, har gått runt i klänning hela dan, helskönt! Och snyggt. Har gjort succé haha.

Har fått noja på att testa alla byxor typ en gång i veckan, och nu kom jag i mina gamla Levi´s och Crocker, wii.
Inte så konstigt kanske för vad har jag fått i mig idag t.ex.? Jo två naturdiet mealbars, alltså 400 kcal sammanlagt.

Promenerat som alltid..

butterflies

Äter en naturdiet mealbar choklad & nougat, ganska gott faktiskt. Det är min frukost/lunch. Är inte så hungrig nuförtiden, magen är full av fjärilar. Idag är det dessutom ca 28 grader i solen, härligt!

Grannen kom över igårkväll, pratade massa och gick sen ut på en låång promenad, det var mysigt. Vi pratar nonstop, jätteroligt :)

Sen kollade jag vidare på de desperata hemmafruarna innan jag somnade gott efter en sida i Liftarens..
Desperate Housewives måste vara den bästa serien just nu, alla är roliga på sitt sätt även om Susan mest är jobbig, min favorit är Lynette, hon är cool. Yeah.

Jag ska nog söka två kurser till, KY. Bara för att.

Snart kommer P, vi ska åka till veterinären med Tussie igen.

fegis

Jag måste sluta vara en sån jäkla fegis. Antingen gillar han mig eller inte! Vad är det värsta som kan hända? Vill bara gå dit nu och..åh. 

Jag fattar inte varför jag inte pratat med Anna och Henke på länge? Kul ju! Garvar läppen av mig just nu.

Kom hem från grannen för ett tag sen, vi har vart ute och promenerat och sen suttit och snackat hemma hos honom, försökt kolla på film men nja.. :)
Vi tror förresten att våra grannar röker på..det doftar rök och lite sött. Vad är det?Inte vanliga cigg.

Tänkte att jag skulle sova men har ångrat mig..Vill inte alls gå och lägga mig.

Brum brum.

shoes & certificate

Sitter i köket och surfar, det är rätt mysigt. Kan titta ut på grönskan och barn som leker.


Efter möte och diplom (inte ofta man får det!) trippade jag runt på stan ett tag, och det är verkligen inte det enklaste med smala klackar på kullersten och alla dessa fanskaps lutande trottoarer. Såg två stiliga äldre herrar i kostym som var ute och gick med hundar. Hm? Kostym och ut med voffsingen? Såg lite roligt ut.


Fick massa komplimanger idag också, att jag var såå fin och snygg. Det är alltid trevligt.


Bytte ett par skor. Blir galen..ena storleken var för liten och nästa var för stor.


image148

Dessa fast ett par i svart och ett i brunt..suck.


iPod-kök

Frukost: 1 banan fick göra sällskap med 1 alvedon mot huvudvärken, bläddrandes i nya Plaza, läsande om iPod-kök (coolt men sterilt) och popkonst.

Snart: Kaffe. Värken måste väck. Ska plugga idag, prov och möte imorgon.

Jay Leno muntrar upp lite nu.

metal

Vad osugen man blir på att skriva när man blir utloggad och inlägget inte sparas och man själv glömt att kopiera texten man skrev..sug.

Jag har varvat Super Mario 3 igen, promenerat, tränat, hämnats på grannarna med lite heavy metal och blivit bjuden på kakor med hjärtan.

berry crush

Det blidde i alla fall film, promenad och middag i torsdags..trevligt.

Håller på att kolla igenom gamla bilder nu, det är jättekul! Hittar bilder på mig och Anna, Mattias, Henke, G, Frida, Johanna, brorsan osv..Måste nästan visa lite fler bilder idag :)

Vad bjuder lördagen på? Jag håller på och tvättar, och hoppas att kvällen blir mer intressant.


apropå toalettpoesi

image146klassiskt "nej jag står bara här inne på toaletten och tar kort på mig själv" hehe

Ganska likt det här som jag tog när jag var 16..Samma uttryck, samma naturliga hårfärg, samma fula blixt

image147 
Dålig kvalite? Nähä?

toalettpoesi

image144Undrar vad mina gäster tycker om att se det här roliga kortet ovanför gästhandduken?

Det står saker i stil med:
-Gräset är grönare på andra sidan staketet
-Hedra din moder och ditt foder
-Svart och vitt är alltid trendigt
-Allting tål att tuggas om och om och om...
-Spendera mycket tid med dina ko-mpisar

Hehehe.


Lexus & hockey-VM

"Hur känns det att hockey-VM flyttar till 6:an?" Säger de inte så i reklamen? Det känns faktiskt lite surt, eftersom jag inte har den kanalen. Kommer de inte tappa massa tittarsiffror? Men vad jag har hört så är det inga av de större stjärnorna som spelar i år, så det kanske inte blir så spännande ändå. Tänka positivt.

image143

Igår fick jag hem ett nytt nr av Plaza, och vilken sida fastnar jag på? Jo motor, och en skitsnygg Lexus.

Hockey och bilar. Okvinnlig?

en snygging

Har hittat en soffa nu som jag har tingat! Jättesnygg i mörkgrått och med medföljande snyggt överdrag i beige. Ska bara sälja min soffa nu, men det blir nog inga problem, vem vill inte ha en Norell-soffa?

Skulle egentligen behöva gå iväg till Konsum och köpa en klädvårdsrulle, eller vad det heter? Går åt som smör här med den lilla håriga kissen. Och dammsuga igen, och köpa en skänk. Ska nog sälja mina bokhyllor samt kontorsstolen också. Och köpa byxor i mindre storlekar så jag slipper gå runt och dra upp dem hela tiden. Massa lyxproblem!

bröst och bush

Kvällen blev bra till sist, fick se majbrasan och lite fyrverkerier också haha, tack vare grannen. Vi ska nog kolla på Die Hard 4 idag.

Gick hem och la mig i soffan och lyssnade på skön musik och snackade lite med Marcus, det blir lite tv-spelande snart. Mario får en alltid på topp!


Ibland kommer man ihåg helt sjuka minnen. Minns en tjej i klassen i 6an eller 7an som alltid tog en på brösten, och det var inte något "råka" där inte, nej det var ungefär som killarna gjorde. Undra vad som hände med henne, gay eller bara osäker för att hon själv inte hade något att klämma på? Gay old times :P
Är det inte så Mr Burns i Simpsons säger? Visste ni förresten att han är den mest kände medlemmen i  Skull and Bones? Sen kommer George W. Bush, och trea kanske är John Kerry.

Lite information såhär på 1:a maj!


RSS 2.0