H&M webshop




Resten av det jag fick hem igår. Jackan och skorna var precis som jag hoppades och så mycket snyggare på & i verkligheten. allting var så mycket över förväntan!

Och den här, halva priset & så söt


new shoes

nytt från din sko

 

de svarta är sjukt snygga!


kom alltså hem med sammanlagt 4 par skor igår, personligt rekord.



 


almost famous




Lite av dagens inköp, dåligt ljus jag vet, bilderna blev inget vidare men skorna är verkligen smashing. Kollar lite på Almost Famous nu på tv, har den filmen i min ägo, helmysig. Trött, snart sängen och läsa lite Maken av Dean Koontz som jag fick i present!

viernes

Idag har jag jobbat med Subways & Creperiets redovisning & bokföring. Jag gillar att ha hand om restaurangerna och de här två har verkligen bra ordning på det mesta, speciellt SSM.

Jag shoppade lite annat  idag förutom epilatorn. Linne, klänning, skor, slimmade jeans, underkläder och 3 par skor.
Essens till sodastream så jag kan dricka kolsyrat vatten med päronsmak. Fick hem paket från h&m  och beställde ett par svarta cheap monday jeans.

Ska visa allting snart för den som är intresserad. Och är du inte det, tough luck :P



h&m today










detta är lite av det jag fick hem från h&m idag. allt på sjukt billig rea också.
















hjärta

Sitter här och kollar pris på flyg till Dallas, drygt 8000:- t/r, ok då, men sen kan det ta mellan 13-21 timmar. Oh holy crap typ. Förstår att farfar inte kommer hit så ofta. Dessutom är det väl varmt där jämt..


Idag gick min lunch åt till shopping, köpte bl a epilator som jag nu har testat lite bara,helt ok, gjorde inte ont, men där jag har testat är jag alldeles rödprickig. Så jag väntar till imorgon och ser om det lagt sig innan jag fortsätter.


Den är helsöt i alla fall och jag fick den till kanonbra pris


medium

Veckan har annars bestått av jobb, fint väder och solande hos P med mycket god kycklingsallad och inhandlade av en SodaStream! Möten så huvudet snurrar, Greys och Medium,  illamående och försenad lön...
(här kan ni tänka er alla svordomar som finns)

Hypotyreos och Norr

jag har varit en dålig bloggis senaste veckorna, I know. det är livet och livet är inte bloggen, hur kul det än är att skriva dagbok med bilder från senaste shoppingen till allt det andra vackra man ser.



Igår traskade jag runt på norr efter ett mycket positivt möte. Norr var fint och jag saknar det, tänkte "en annan tid, ett annat liv." Gick runt där med en ful blodig tuss på armen, för hon som stack mig var inte särskilt duktig tydligen, blödde mycket och blev mycket mer svullen och blå än jag brukar.

Pratar självklart om blodprov på vårdcentral och inget annat =) Det har tydligen blivit modernt med hypotyreos, brist på sköldkörtelhormon, enkelt sagt låg ämnesomsättning. Lustigt. Jag har haft min diagnos i 6 år. Ännu lustigare är att många verkar ha fått det efter medicinen Zoloft, precis som jag fick.

Pappa berättade att en av deras katter jagade en räv idag, haha. Lustigaste av allt ju. Nåja, jag är nog lite trötter allt.

greys - seriekoma

Förutom jobb och träning har jag legat i lite seriekoma -
House S01 (igen) och Greys Anatomy, inne på S02 nu


Beställde säsong 1 & 2 från cdon.com och fick hem det fort, som alltid!




Ska absolut köpa 3 & 4 sen också ^-^
Något mer som ska införskaffas är Desperate Housewives och möjligtivs OC S03.

seriekoma är serious shit and feels great


råna butiken

Haha det här var ju kul, mest för att jag brukar handla där

livet eller något sådant

fullt upp med jobb och träning. som vanligt.


Mån - jobb och träning på Vib
Tis - Springa 50 min, cykla 50 min, styrketräning
Ons - cykla 50 min
Idag - bara 50 min promenad


Vet inte vad jag ska hitta på idag, jobbat och känner mig helt slut nu.

Semester. Vad skönt det ordet låter idag. Hade inte det varken förra eller förrförra året.
Det låter säkert annorlunda imorgon, en hundring på att jag är uttråkad vid 14.00 :)


tråk

Nationaldag och Classic Motor, blir nog livat och fylleslag i folkets park här. Inte för mig dock.
Fast det kanske är precis vad jag skulle behöva. Eller inte..

nike

Ännu lite mer från onsdagens shopping!
Tröja/jacka från Reebok, Väska Nike och armband samt örhängen från Lindex.

Började dagen med en promenad i regniga Örebro och några ärenden. Hade sen väldigt roligt på Vib, när jag tränat klart började R och J i princip att leta kille åt mig :P Nä men det är alltid kul att gå dit! Och jag klagar inte direkt på att få träna på arbetstid heller.

jueves

Jobbat hemifrån idag, känt mig grinig och arg på hela världen några timmar men det blev bättre efter 50 minuters cyklande och lite argsint dammsugning.

Men nä, nu ska jag kolla klart på Supersize vs superskinny och läsa vidare i den spännande boken Mia-Sanningen om Gömda. Skriver mer om den när jag läst färdigt!



gårdagens shopping



Här kommer lite mer av shoppingen från igår, tre snygga linnen och så mina nya favojeans




dagens shopping nr 2

Cardigan, topp organic cotton och lite sminkgrejer från H&M. Kostade mig inte en krona eftersom jag hade turen att vinna ett presentkort förra veckan :)



Har verkligen haft en bra ledig dag. Slappande med serier imorse, sen shopping & god middag med grillad kyckling & potatissallad och inte minst ett väldigt roligt sällskap!



Vaknade iofs oförskämt tidigt imorse så jag är rätt slut nu, funderade i ett svagt ögonblick på en springrunda men regnet öser ner och träden lossnar nog snart. Ont i halsen. Letar man ursäkter så finner man dom!





dagens shopping


Idag blev det shopping på Marieberg för mig och P. Hur kul som helst och väldigt fräscht inne i köpcentret.
På roliga Lagerhaus blev det smått & gott som muffinsform, papper, doftljus och en enligt mig väldigt snygg och stilren hållare till hushållspapper. Skulle ha kunnat köpa hur mycket som helst men det får bli en annan gång.


work work work

jupp, massa jobb & något som känns som en början på förkylning. vill inte ha. ska ju ha kul imorn. blir nog inget springa ikväll. ska skriva in några bilförsäljningar nu, ta en kopp kaffe & sen gå & förtidsrösta. har bestämt mig nu och det känns great.


enligt ett test ligger jag närmast piratpartiet och i ett annat test avviker jag minst från vänsterpartiet. intressant...


lunes

väldigt varmt att träna i den här värmen, gymmet var i princip tomt så när som på en tant som stinker 14dagars svett typ. iaf så som jag föreställer mig att det kan lukta då. tog mig igenom gympasset och la mig i solariet. jag vet, typ 30 grader ute men jag skulle hem och jobba. köpte nya solisar också, i en diverseaffär där jag bad mannen bakom kassan agera smakråd :P såg förra sommarens stora flirt som i princip friade då, hade glömt hur snygg han är.

Från och med idag är jag anställd på 75%!! Som ekonomiassistent både på det "vanliga kontoret" och på gymmet också, Vibhälsan. Det känns så himla förbannat skönt så ni anar inte.






RSS 2.0