and it's taking control of my body and mind

har flyttat databordet till soffan nu, så det känns nästan som en bärbar dator :P har ingen skön datastol ju, får bara ont i min cpnerv hela tiden..kanske nåt att inhandla snart, en skön stol..

tänkte även köpa lite julklappar på cdon.com, men jag måste ringa lite först, och det är lite sent nu när klockan snart är 00.00..

får se imorn..är jättesugen på att köpa julklappar nu.
imorn börjar en till koncentrationsvecka, religionskunskap, yey..

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack för kommentaren angående jobbet :D Och angående Stitch, jag ska tatuera in Stitch, i text. Antagligen blir det på armen, i skrivstil om det blir snyggt annars i vanliga bokstäver :)

2006-11-20 @ 07:19:16
URL: http://blomqvist.webblogg.se
Postat av: Emma

Ja, nu är magen perfekt - det syns att man väntar en liten knodd & samtidigt är inte magen för tung :) Fast den lär ju växa lite till ändå. Men det är så mysigt med bebismagen ;> Nu ska jag å magen fara iväg på simning.. hihi :>

2006-11-20 @ 18:13:06
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Linda

Hej vännen!! Tack så jättemycket för omtanken!! Den värmer verkligen... men jag tror du läst bloggen, och samtidigt som jag var sugen på att bara ge mej av hemifrån och inte komma hem på väldigt lång stund så är jag glad att jag stannade hemma och redde ut allt... Så nu är allt bra mellan mej och Erik igen. Jag hoppas att allt är bra med dej, och jag är ledsen om jag inte hört av mej så mycket de senaste dagarna. Har sökt en massa jobb, och idag var jag på intervju, så all kraft har gått åt det. Hoppas du inte känner som att jag har skuffat undan dej, för det har jag absolut inte gjort. Har du inget att göra på söndag så får du jättegärna komma hit på en fika!! Stor kram till dej vännen

2006-11-20 @ 23:46:34
URL: http://chagak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0