näe

Idag har jag cyklat 60 min, städad, skurat golv och skåp, hittade kabelclips och vips satte jag upp alla fula kablar som legat och skräpat, och hängde upp andra kablar med buntband, vilket lyft det blev, ser så mycket bättre ut! Frågade om grannen kunde sänka volymen när min diskbänk började hoppa och skaka, lät förjävligt, satte på mig ett par byxor som satt väldigt löst i magen (efter två veckor!) inte ätit chips men igår åt jag 1/4 av en 250 grams påse, klippt håret, fått ont i nacken, kollat några avsnitt DH och slötittat på LOTR.


Mycket hinner man med en rastlös lördag utan planer. Jo, jag inser att jag inte gjort något av intresse. Har tänkt massor men som vanligt bara om sådant som känns konstigt att dela med mig av...


discshop

Torsdag 60 min cyklande, jobb hemma.


Fredag
30 min cykel, 40 promenad.

Köpte nya träningsbyxor (äntligen!) kan inte springa i de jag har nu, ett par mörkgråa finare byxor, baslinne och mascara. Letade concealer men det verkar vara omöjligt att skaka fram en som passar mig.
Köpte chips! Mina älskade sourcream & onion, det förtjänade jag :) Bara så att ni vet. Sagan om ringen hela helgen om jag orkar, fick något annat fint på posten idag också:


nattprat

Förstår inte hur folk orkar vara negativa om sig själva in public. Jag har också saker hos mig själv jag inte gillar eller är mindre nöjd med, vissa saker går lätt att ändra, andra inte, men jag skulle inte tala om vad det är för allt och alla. Är det självkänsla eller självbevarelsedrift?


Var ute nyss och träffade på samma lilla kisse som sist. Den är jätteliten, otroligt gosig. Jag skiter i om jag är löjlig, kanske inte är ett dugg synd om den, den kanske får massor med gos och mat hemma, vad vet jag, men släpper inte ägarna in den om nätterna eller? Stod ett efternamn på halsbandet men det fanns tydligen 43 st sådana här...good luck.


ny design

Ny fin design tack vare Design & Makeup!

diet

"Dieten" går bra, men det är mycket nu, antagligen därför jag inte är sugen på något.
Jobbigt nog funderar jag på chips till Sagan om ringen-helgen...

Måndag Promenad 30 min. Ynkligt.
Tisdag 50 min cykling
Onsdag Promenad 90 min


Förra veckan tränade jag 6 dagar, yey! Sprang, cyklade, styrketränade osv.


making plans

Jag hade planer, för livet och bloggen, men jag mådde urdåligt i lördags och sen dess har det vart sådär. Kortfattat  om senaste dagarna:

Söndag Firade P och blev bjuden på gott som tacos,hemmagjord hallontårta och massa annat mums! Yatzy och snack, mycket roligt, tror presenterna uppskattades också :)

Måndag Ledig med lön. Cyklade 50 min.

Tisdag
Jobb hela dagen.Lyckades samla ihop mig och cykla 30 min sen. Promenad 50 min. Lämnade tillbaka en dundersöt klänning från Bikbok. Söt var inte gjord för mig..

Onsdag Alltid ledig men jobbat lite ändå, så blir det mindre imorgon.  Panikhandlat, dvs mått sjukt dåligt men gick ut ändå. Cyklat 50 min. Nyss pratat över en timme med brorsan, känns toppen!

Bikbok

gina tricot

Kanske inte syns på bilden men den är marinblå med guldknappar, riktigt fin.












Greys & DH

Idag har jag slagit in paket och varit riktigt kreativ! Trots olustkänslor i kroppen som gick över när regnet kom. Fick hem Greys säsong 3 och DH säsong 1  :) cyklat 50 min och så invigt nya sköna koftan i svart från La Redoute i bomull & cashmere.

 












klänning från SisterS point



Riktigt bra reakap!

phc



Blev en hårinpackning från phc, får se om den är bra. Snygg förpackning och god doft är ju i sig ett plus :) Köpte två baslinnen från åhlens också, ett blått & ett svart med lite "rynk" vid axelbanden. Orkar inte ta bild!

done & done

Åh vilken dag! Upp till Subway för att hämta papper och pärmar, shopping på åhlens, bikbok, gina & wear it (visar senare!) och sen jobba klart med Subway för juli. Vilket innebär att jag nu är ledig t.o.m måndag, great! Fast det är riktigt skönt att vara igång igen, får mycket mer gjort både hemma och med träning på någe vis.

You've lost that summer feelin'

Tillbaka på jobbet idag och jobbat nästan hela dagen, känns rätt bra att vara igång igång igen.
Gick runt lite på stan men det blev inte mycket mer än en kortlek & yatzy, får hoppas nån vill spela med mig :P



Jag vet att det fortfarande är varmt & allt sånt men det ska bli skönt med höst, det ska det.

La Redoute



En beställning från La Redoute...
fick hem det i fredags, alldeles perfect

jueves

Jag är verkligen inte bra på det där med ledighet längre. Måste sysselsätta mig, oftast röja, slänga, städa, städa och städa lite till och slänga lite mer. Yawn, I know.

Idag var en bra dag, med P och shoppa på Ikea & Willys, äta god kycklingsallad, fika, prata, film och umgås framförallt. Det är det bästa. Med människor som känner en.

Kan inte sova, är det fullmåne? Den lyser starkt.
Småhungrig, önskar att jag hade chips. Får nog bli en skorpa & läsning nu.

och jag är den sortens person som går ut mitt i natten med kattmat för att jag hör en katt skrika, och det visar sig vara den minsta lilla misse jag sett på länge...

BZR

Fick hem idag från Ellos. Alltihop jättebra, toppen till vänster i ljus sand/beige från BZR/Bruuns Baazar är verkligen både snygg & skön.







miércoles

Ok jag har inte bloggat på ett tag men jag har känt mig crappy och haft ont i halsen men värst är ångesten. Som jag inte ens vet vad den beror på, våldsamheter, mamma, pappa, aldrig känt mig älskad, svek, övergrepp, ord?Vem vet vad? Ord. Vem orkar egentligen?

RSS 2.0