F1

Michael Schumacher gör comeback! Great! Hoppas det går bra. Jag vet, ganska okänt intresse hos mig - jag gillar Formel 1. Jag är en kvinna med många överraskningar.

Idag var jag på Marieberg med P och shoppade ganska så mycket, och åt väldigt god mat senare.
Ska jobba hemma imorn (idag) men kanske borde försöka sova nu ändå.

Visar lite shopping & sånt senare!

gosisar


gina tricot

Kollade lite på rean i Uppsala, blev den här fast i vitt från Gina Tricot












Järlåsa

Förutom den roliga släktträffen har jag mest slappat, hängt lite med brorsan, spelat yatzy & chicago & gosat med djuren. Sprungit lite men det var sjukt mycket mygg. Ett skönt lugn som la sig i kroppen, sluppit alla tvångstankar och sånt jobbigt.

P var supersnäll och ställde upp som kattvakt, och hämtade mig i Örebro igår. Åt lite god kinamat och gott fika. Borta bra men hemma bäst. Var så trött att jag höll på att svimma, tror jag har en infektion i kroppen, blir inget mer springande nu. Men men, jag har ju semester, massa bra filmer och lite glass i frysen :)

Idag har jag gjort just det: kollat film & serier, ätit rester av kinamaten, sovit, handlat lite och försökte hjälpa en gammal farbror som föll ihop på gräset.

Nu ska jag läsa lite. Gonatt!

hawaii

Nu är jag hemma från Järlåsa med massa kliande myggbett på kroppen och i ansiktet, men glad och med ro i kroppen. Det är så skönt därborta, en gäststuga för mig själv, ingen mottagning på mobilen och msn skiter jag ju i för det mesta. Gosa med katter, hund och grannarnas hästar. Festen i Tyresö och lite shopping i Uppsala har hunnits med, och så fick jag fina presenter från USA av farfar & Marina, farfars fru som pratar spanska och dålig engelska i en salig blandning..hehe.



1:a bilden: Farfar och alla hans (svenska) barnbarn. Jag i blommor.Jag är enda tjejen..& äldst :)
2:a bilden: Jag, brorsan och Timmy

Bilderna är snodda från farsans videokamera så de blev som de blev.

aloha!

stor födelsedagsfest i Tyresö igår! Med hawaiitema, blommor runt halsen och i håret, riktigt roligt :) många många släktingar från min pappas sida som ville passa på att träffa farfar & hans fru Marina nu när det äntligen kommit hit från Dallas och hälsar på, har inte träffat dem sen jag var 16 år. och ja, vissa av släktingarna mindes jag knappt men det var verkligen kul att träffa alla!

Så här såg jag ut innan vi åkte dit. Slänger upp lite mer bilder och sånt sen!

 

soft

Jobbat, shoppat en snabbis på hm, packat och pulat här hemma resten av dagen och gjort slingor i håret. Blev riktigt nöjd, ser mild ut liksom.

blev en tubtopp, ett svart linne med spets, ett vitt sött linne och en söt vit kjol med blå blommor. orkar inte ta kort för kameran är nedpackad så det blev lite snodda bilder från hm i fel färg :)


värme

jag hade bara en liten jobbuppgift att lösa idag så jag har haft mycket tid till annat. för mycket tid.

Vet inte vad jag ska göra längre när jag är ledig. Det blir oftast tvserier och städning. Så kul är jag. Tips?!

Sytt om en klänning till ett volanglinne med halterneck att knyta istället för de andra knepiga banden. såg roligare ut irl än på min fula bild. kan verkligen inte redigera och är nog halvt färgblind


drottning av förväntansångest

Dagen började med en promenad runt stjärnhusen, gick lite vilse i ett otroligt fint område med pool och tennisbana. Lyx! Visning på en lägenhet som jag inte gillade alls, försökte men det gick inte.

Tror jag glömde min hjärna där nånstans för den har inte varit med mig idag alls på jobbet. Sydde när jag kom hem! Inte gjort det på flera år, gick bra! Sydde in tre byxor och fixade banden på en klänning. Sugen på att sy mer imorgon, frågan är vad? Måste ju passa på nu när jag har en symaskin till låns.

Tror jag ska glömma något inför resan på fredag, eller att jag ska missa tåget, eller att jag ska behöva vänta länge på tåget, osv osv..

Ska nog göra alla en tjänst och gå och lägga mig.


efficient

så, idag har jag jobbat, promenerat, tränat, handlat, städat och även hunnit med några avsnitt av Greys. effektiv var det ja.

småglor lite på Morden i Midsomer nu. inte världens bästa men det är sommar



och hit ska jag den 17:e





at work

sitter just nu på jobbet, haft möte och väntar på inkommande jobb. lite träningsvärk efter springande och cyklandet -men ikväll blir det en runda igen, så mycket skönare att springa nu när det är svalt.

blir en liten minisemester i helgen och sen helt ledigt v. 30, 32 tror jag visst det var. Järlåsa & Sthlm. Längtar!




your dying

your dying
subtitle: du är döende

sånt drömmer jag. någon som säger till mig "your dying" och så dyker det upp en översatt
text. självklart.

inatt drömde jag att ett plan kraschade bara några 100 meter från där jag och andra människor stod. obehagligt.



the weekend

Igår var jag och P iväg och skulle byta sodastreamen, gick inge vidare för de hade inga kvar, blev blöta i spöregn och gjorde sen iordning en god kycklingsallad med vitlöksbröd och annat smaskigt i hans fina kök,  kollade lite på filmen Taken som vi sett förr och spelade lite Colin McRae ( jag är bäst! ) och drack några Russian lemon.



Jag vaknade efter 12 idag. Snacka om förvåning när jag tittade på klockan! Brukar annars gå upp rätt tidigt på helger också. Slappat framför Greys, Medium och Lipstick Jungle och sen tog jag mig i kragen och sprang en runda i duggregnet, så skönt!

hot & cheap monday

min lägenhet blir så jäkla varm i det här vädret, vill knappt vara hemma och när jag är hemma dör jag mest i soffan. måste nog sanera den eller nåt.

glömde precis bort vad jag skulle skriva. värmen...

fick iaf hem ett par cheap monday jeans som var helt perfekta


RSS 2.0