urk

Hade så himla ont i bröst och rygg igår, kunde knappt sova inatt. Idag gör det ont överallt. Urk! Tur att jag kan jobba hemma.

Hungrig och sugen mer än vanligt, så mycket för den dieten. Trött på att vara duktig, orkar inte.

tv-spel

Förresten, i helgen var jag hemma hos P och hade det roligt. Bl a så spelade vi NHL 10, av tre matcher vann jag 2 :) Kicked ass alltså.

Önskar att jag hade Supernintendo, Xbox, PS3. Men jag har ju mitt 8-bitars och super mario 3...som fortfarande är roligt!


shopping

Ledig idag! Var med P på Shanghai och åt en mycket god lunchbuffé, sen åkte vi iväg till Marieberg. Blev en blus och mascara på H&M, linne och pyjamas på Cubus, lite smått från Lagerhaus och en hoodtröja från Puma.

Landade till sist här för lite fika och för ett tag sen var jag på Konsum och köpte lite grejer till bakning. Blir lussebullsbak i helgen! Hunnit med att betala räkningar och pratat med E och brorsan också. Bra dag!


Nu borde kameran vara rejält laddad så det blir lite bilder imorgon :)

Nu: Åter till Greys!

träningen

Måndag Cykla 50 min
Tisdag Prom. 40 min, styrketräning 100 min
Onsdag Cykla 40 min, shoppa 2 h :P


alone is the last place I wanted to be

Usch, ibland finns det massor jag bara vill ösa ur mig, få ur mig, använda bloggen till att på ett möjligen konstruktivt sätt vräka ut allt som gömmer sig därinne. Men det finns någon sorts spärr, jag vet inte varför. För vem bryr sig? Och bryr sig ingen är ju det hemskt också.

Förstår någon att det inte bara handlar om uttråkning eller rastlöshet, det handlar om att varje sekund, varje minut som inte innehåller något särskilt innebär förståelse för att mitt liv är ganska så meningslöst. Att jag inte räknas in någonstans.


dagens träning

Cykla 70 min, styrka (hantlar) bakvända situps (vad heter det?) m.m.

I live and I learn

Kära dagbok, mitt liv är så…

Jag har suttit i klädkammaren och tittat på roliga saker. Låter förmodligen helkonstigt, men jag har massa små kartonger där, och vissa innehåller ”minnessaker” som brev, kort och liknande. Det var skönt att sitta där, smutta på en öl, lyssna på en gammal cd och skratta åt mycket och känna hjärtat vändas ut-och-in åt annat.


Många längtar tillbaka till skoltiden, det gör aldrig jag, av många anledningar. Men det går inte att förneka att mitt liv var mycket mer intressant då, på gott och ont.  Killar, kompisar, fester, och allt vad man hittade på.

Kanske skulle klippa håret sådär kort igen.


where does the good go

Ledig igår, jobba hemifrån dag idag, chefen skulle komma över med jobb men han hör av sig så sent som 16.30 och säger att jag inte behöver komma in i morgon. So, what to do? Jag får ju min lön men lite långtråkigt blir det allt.
Kan faktiskt inte träna eller greja och pyssla hemma jämt. Kollat på 5:e Johan Falk filmen, städat, tvättat, pratat med bovärd om jobbiga grannar, cyklat 70 min som sagt, handlat, pratat med Danne typ 1 timme och det är jätteroligt, att han kommer hit i jul och få planera & sånt! Julklappar, julmaten (som minskat ännu mer för min del sen jag blev  semi-demi-whatever-vegetarian, men det handlar inte om det! Jag ska bjuda, baka och laga) vill alltid bjuda på gott, för ärligt talat är jag skittråkig för de som inte räknar kcal eller bryr sig alls.


veckans träning so far

Mån: Cykla 50 min
Tis: Prom. 90 min, gym 90 + löpning 2 km (kunde vart bättre ja)
Ons: Cykla 80 min
Tors: Cykla 70 min

+ andra övningar. yes


paljetter

shoppad igår!



Taget med mobilen, kameran är på laddning... Det ÄR skillnad på kamera & kamera

accessories by h&m



Och så blev det en fin liten tygblomma i svart till håret. De jadegröna örhängena är aningen för stora att ha i öronen på mig tycker jag, men passar finfint till håret.






nykomling i grönt

Den här nykomlingen gick från att kosta 349:- till 199:- över en natt. Inte för att jag klagar, jag vill gärna ha den, kollade efter den igår utan att hitta den. Men nu undrar jag istället vad som är felet med den?


shopping

Var och shoppade lite på Marieberg idag med P, hittade en jättefin klänning som jag ska försöka visa bild på imorn, en gråsilvrig bolero på H&M Barn och en cd/mp3spelare till hemmet. Min gamla börjar ge sig, den har hängt med i 11 år :) Bunkra upp lite på Willys och åt tillsist den godaste potatisgratängen & grillad kyckling!

Bra dag med andra ord. Sådana behövs också.




träning

IDAG Styrketräning & VIB + 70 min promenad

IGÅR 50 min cykling

klänningen


Klänningen som jag inte vet om jag ska behålla eller lämna tillbaka.

dagens

Frukost: Lättfil & lite flingor
Dagens Outfit: Jeansleggings Pieces/Vero Moda, top & linne H&M
Träningskläder: Top Nike, byxor H&M, skor Reebok
Humör: Började bra & balanserat i alla fall
Gjort: Jobbat, vart på Creperiet två ggr för en pärm, promenerat, shoppat, tränat på VIB, VC.
Planer: Nada
Lunch: -Ingen. Julmust light
Läser: Köpte Story för att ha ngt att göra, haha, var nog max 15 sist jag köpte nån sån
Bästa: Träningen & kanske en klänning jag funderar på
Middag: Quornfärssås med paprika, rivna morötter, keso & tomat
Väder: Blött
TV-program: Slötittar på Criminal Minds
Tänkvärda: Svara inte när "Anonym" ringer


svininfluensa

Var på VC idag för cellprovtagning och passade på att fråga i kassan om när de som INTE är i riskgruppen kan vaccinera sig. Surkärring och om möjligt ännu luddigare svar än de man får på internet. Hursomhelst, det ska alltså göras nån vecka i nån mässhall? Smart att fösa ihop massa människor, är man inte sjuk innan lär man ju bli. Och hur i helvete kan vaccinet ta slut och försenas? "Det är inköpt till alla". Pyttsan. Hur ska alla ta sig till mäss-skiten då?

Jag är bara otroligt grinig nu på kvällen och färdig att slå till nån. Vill inte ha något töntigt svar, vet inte varför jag är grinig, dålig hårdag eller lång dag kanske. Vet inte ens om jag ska vaccinera mig, är nog mer safe att stanna hemma. Folk är så jävla äckliga som inte tvättar händerna!

SNÖ

Tänk att det snöar, det är underbart! Jag är lika lyrisk som ett barn på julafton.

Tänk att marken är vit och att snöar...!


Desperate & Greys

Har inte både Desperate Housewives och Greys Anatomy blivit rätt så kassa? DH blev det vid den 5:e säsongen tycker jag, så synd att de skulle hoppa fram i tiden och sånt trams!  Och Greys, visst var det sorgligt till och från, men det fanns alltid hopp. Nu är det slut på det med.. Och Ellen/Meredith syns knappt, speciellt inte magen. Var hon gravid när det spelades in?

Anyway..

färga håret

Jag vill så gärna färga håret! I nån mörkröd nyans som inte är min vanliga röda hårfärg, lite brunt kanske. Men bör nog vänta och se  vad läkaren säger, min hårbotten kliar så förskräckligt och flagar så det är pinsamt, har provat allt, kanske behövs kortison eller nåt...damn!


dagens träning

Promenad 90 min
Styrka + vibba på VIB

Dagens

Frukost: Minikeso & ½ banan
Dagens Outfit: Jeans Cheap Monday, randig topp, stövlar Din Sko, väska Complement
Humör: Upp & ner, sorg
Gjort: Jobbat, promenerat, shoppat, tränat på VIB
Planer: Se dagens "to do"
Lunch: Proteinbar
Läser: Kollega - ganska intressant. Senare blir det Solstorm av Åsa Larsson
Bästa: Att träna
Middag: Wok med qourn
Väder: Brr
TV-program: HK, DH och HK igen, dundertisdag!
Tänkvärda: Mycket, men jag orkar inte..


Dagens to do:
[X] Jobba 7,5 h
[X] Shopping; träningsbyxor, eyeliner m.m.
[X] VIB
[X] Ringa VC och om provtagning


Done and done! Men tror ni inte att min påse pep på väg ut från H&M, att de glömt ta bort larmet från vantarna och när tanten rev upp alla min grejer ur påsen så hade hon ut eyelinern vilket jag inte märkte förrens jag kom hem? JO! BORTA! Typiskt.


bloody sunday

Pendlar mellan Parlamentet och Filip & Fredrik där min gamla favo är med, Foppa! Ganska roligt OCH dåligt program egentligen, men det är söndag och jag har sett alla filmer som går och..

jag kan knappt gå och absolut inte träna idag pga mina vader så jag är rastlös hela dagen och magen värker och
att läsa eller se på serier hela dagen räcker inte, men jag vet inte vad jag vill göra

livet är tydligen fyllt av frågor och fruktansvärt ointressant ibland,
och jag står inte ut med det

RSS 2.0