jobbintervju

Idag kom jag på att jag har ju sommarlov! Men vart är det ljuva sommarvädret?

Jag har packat och grejat senaste dagarna, idag flängde jag runt lite med Petter, det blev en telefon, brödrost och lite annat jag behöver. Sen blev jag bjuden på pizza. Onyttigt ja, men oh så gott! Vi kollade på Robotar, gullig film. Fick det jag beställt från cdon också, bl a min OC-box! Sen fick jag nycklarna till nya lägenheten.
Imorn blir det Stockholm och hämta möbler och sen se min lägenhet igen!

Sen hände något annat väldigt roligt idag. De ringde från SGS och vill att jag ska komma på en intervju!

lovely dreams

Gårdagen var jättebra och när jag väl kom i säng drömde jag underbara drömmar..Hade gärna fortsatt drömma några timmar eller dagar till.


Vaknade och hittade lite rolig post, bl a ett brev från mormor med pengar i. En "liten slant" som hon skriver, hon är rolig hon. En liten slant för mig är kanske 10 kr, inte 100 ggr mer.

Sen har jag och Petter flängt runt och handlat både det ena och det andra, en dammsugare blev det, för det är något jag verkligen behöver. Behöver en hel del annat också har jag kommit på! Kom hem och upptäckte att bovärden hade ringt, att jag kunde flytta in i lägenheten tidigare. Det kan jag inte, men efter att jag och Rolf hämtat möbler hos kusin Andrea på torsdag så kör vi dom direkt till lägenheten! Superbra ju. Sen flytt på fredagen.
Möte på måndag..Mycket att stå i nu. Kalas imorn, men det ska bara bli roligt!  Efter 1 juni kanske jag inte har internet på ett tag..funderar på att köpa en dvdbox med O.C eller Desperate Housewives att roa mig med :)


felicidades

Fick hämta ut ett paket idag, trodde det skulle vara något roligt, men det var 3 som hade skickat mig en mobil m.m., vilket jag inte har beställt, så jag fick ringa och bråka lite med dem. Ringde skatteverket också, men du, grattis! sa hon, hihi gulligt.
Har redan fått kort av farfar i dallas, till "Miss Linda W", låter tjusigt, ett kort av "svärföräldrarna", och grattis och present på kontot av pappa :) och grattis från Mari och Susann..Jag tycker fortfarande att det är kul att fylla år, och det är jag glad för! Kalas blir det på lördag. Har nyss ätit lite brunch och om en stund så kommer bästaste vännen hit, roligt, och vi ska äta kinamat senare idag. Mums! Var evigheter sen. En bra dag :)

black balloon

En liten lista. I vanliga, eller ovanliga, fall använder jag..hm varumärkeskoll..



KLÄDER
Sneakers: Adidas
T-shirt: Levi´s, H&M, GT m.m.
Strumpbyxor: H&M
Underkläder: Salming, Lindex

ACCESSOARER
Väska: Vardag: Gucci, Fest: Calvin Klein, en hel hög med andra väskor, bl a en brun från Duffy, en lila med prickar från USA, en blå Björn Borg m.m.
Plånbok: En svart från någon marknad
Solglasögon: Lindex, Kicks
Örhängen: SNÖ, Guldfynd
Halsband: Pilgrim, m.fl


TEKNIK
Mobiltelefon: Samsung 640
Tv: Samsung
Dator: haha bra fråga! supernya delar iaf
Tvspel: 8bitars nintendo, det bästa

BADRUM
Tandkräm: Colgate
Tvål: Palmolive
Hårprodukt:  Ingen, ibland Sunsilk
Huvudvärkstablett: Alvedon
Doft: Givenchy - Amarige, Dolce & Gabbana - The one, Lancome - Hypnose, m.fl
Hudkräm: Loreal
Schampo: Sunsilk, Isadora
Balsam: Sunsilk

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa vichy nouveau - tropical lemon
Vin:  California White, Gato Negro osv..
Bröd: Oftast inget, men fullkorn, & ciabatta är gott
Choklad: Apelsincrisp

HEMMA
Säng: Ikea
Lakan: Ikea
Porslin: Ikea, Höganäs
Prydnassaker: Mats Jonasson, Kosta, m.m

MEDIA
Magasin: Plaza
Tv-kanal: 3 och 5
Dagstidning: Ingen, kollar nätet och på tv
Sajt: lindaz.blogg.se

ÖVRIGT
Frisörsalong: Lenas eller mamma Lena
Bank: Swedbank
Cykel: En lila/svart mountainbike

mer ångest än normalt

"Upplever du mer ångest än normalt?
Då har du sannolikt en intelligens över genomsnittet, skriver Lucinda Bassett i sin bok Befriad från ångest."

Inget ont som inte har något gott med sig, som det så fint heter.

Idag skrev A till mig, något i stil med att jag inte hört av mig eller svarar på sms. Jag har inte svarat, tänker inte svara, men skulle jag ha gjort det skulle det varit i stil med: Varför skulle jag prata med eller träffa människor som bara bryr sig om sig själva? Det har jag ingen lust med alls, så nää. Inte alls okej.

Såg att de infört alkholförbud i staden Qaanaaq/Thule på Grönland. Så jävla rätt alltså, om barnen far illa. Så rätt.
Bara att läsa Qaanaaq får mig att tänka på boken "Fröken Smillas känsla för snö" som är himla bra. Smilla är en så rolig figur och det är en väldigt intressant bok.


veckodagbok


Måndag
- Pluggade, tråkig dag.

Tisdag - Skola för hela slanten. Först ett engelska b nationellt prov, sen ett till och sen ännu ett muntligt. Fick höra att jag skrev bra på det provet jag gjorde förra veckan i alla fall och att jag absolut inte blivit sämre, trots att jag inte varit med på lektionerna det här året (pluggat distans). Klart jag inte blivit sämre, jag har blivit bättre! Om det fanns ett högre betyg än MVG skulle jag få det. Haha yes, for sure. Efter det var det samhällskunskap b och gå igenom det jag gjort sist, prata om det och lite annat + lämna in nytt. Bara positiva kommentarer och bra respons, precis som sist! Riktigt kul är det. Fram för fler sådana lärare.  Sen fick jag otroligt nog prata med min mentor i över en timme, och vi kommer absolut att lösa allt inför nästa och sista terminen, det känns så otroligt skönt att alting faller på plats.

Ringde mamma för att tacka för pengarma, men ingen hemma och inte ringde hon upp heller....Konstigt. Direkt for tankarna till att hon låg död hemma eller att hon var sjuk eller nåt. Kanske låter förhastat men jag känner ju min mamma och är hon inte hemma så ser hon ju att jag ringt och brukar ringa upp.

Onsdag - Sökte jobb..Var nog en av få örebroare som inte söp..Vaknade på natten av skakningar.  Mamma ringde, hon är på lasarettet i Enköping, åkte in i måndags tydligen. Får kanske inte komma hem förren nästa onsdag. 

Torsdag - Var nog även en av få som inte var bakis. Riktig jävla tråkdag.

Fredag - Idag alltså. En skön lugn dag. Känns så skönt att inte göra....någonting alls. Bara promenera lite, kolla på tv och så vidare..

kalas 2002

Såg att Melody Club skulle ha spelat på Satin den 16/5, men har ställt in! What!! Jag som bor typ två meter därifrån och absolut skulle ha gått..! Vilken besvikelse. Förra året på min födelsedag var jag och Petter på The Sounds på Satin. Okej, hon sjunger urfalskt, speciellt live...Men det var härligt och de är bra ändå.
Dream Theater spelar på hovet 28/9.. Dreams dreams. Kanske blir The Ark i sommar i alla fall.
Minns när jag och Henke var på Kalas 2002..Åh så underbart! Thåström! Kent och The Hellacopters m.fl.. Thåström var bäst såklart.. Har bilder också..Kanske kan lägga upp imorgon om min nya dator vill fungera då..*fortsätter att drömma*

Release the wave, let it wash over me

playlist: (går alltid hem hos mig)

aerosmith - janie´s got a gun
avantasia - the seven angels
blind guardian - and the story ends
blind guardian - age of false innocence
blind guardian - punishment divine
bruce dickison - tears of the dragon
dream theater - a change of seasons
gamma ray - heaven or hell
freedom call - the quest

reflecting the cruel part of your soul

Den senaste tiden har jag haft problem med andningen, (wow, var det något nytt?!) många ggr om dagen, så jag var hos min farbror läkare idag, (som är så bra, han får aldrig sluta!) och blåste i någonting, "blåste du allt du kunde?" ja, det gjorde jag, fyra gånger, men det var tydligen inte så bra så jag fick bricanyl turbuhaler och ska få en tid hos en astmasköterska..jahapp hejdå 280 spänn! Eller mer..Men det funkar! Med bricanyl..Så skönt! Slipper jag oroa mig för det i alla fall..Snart pallar jag inte mer alltså, det säger jag bara.Blir inlagd på psyket eller något..Eller nej, det blir jag inte heller, för jag har för mycket styrka och "go" i mig..Fan då.

Dessutom tycker jag att det är otroligt löjligt och nästan lite (ironiskt) roande att kommuner vill sälja ut allmännyttans hyreslägenheter för att det ger människor "större valfrihet" för vart de ska bo. Ja, för de som har råd med en bostadsrätt, ja! Men alla som inte har det då? Folk verkar ju fan tänka med röven istället för med hjärnan, eller i alla fall den delen av befolkningen som har en medel/hög inkomst. Tacka vet jag de höginkomsttagare som röstar med hjärtat istället, ja jag känner faktiskt några stycken. Men det är inte många..Och alla jävlar som trodde på valfläsk istället för att kolla upp fakta, rätt åt er..Och visst kommer det siffror på att arbetslösheten minskar, men samtidigt hör man nästan varje dag om en hel mängd unga människor som är arbetslösa/långtidsarbetslösa..


And the story ends
Insanity said coldly
Still waiting for the chance
So out of nowhere it will rise
Oh, and another journey starts
Into insanity's claws


datorlös, np och lite sommarkänslor

Har nu varit utan dator en vecka, buhu. Skulle få en helt ny men båda moderkorten som köptes var trasiga, så nu är den inne på felsökning och jag kan bara hoppas på att den kommer snart. Jag behöver den till så mycket, men mest plugg, känner mig hjälplös utan en dator! Nu sitter jag hemma hos Petter och surfar, han är på jobbet och jag har en katt som ligger framför skärmen och ser söt ut, hon har vart jättesnäll i kväll *ta i trä*.

Hjälp vad mycket som hinner hända på så kort tid, och ändå nästan inget av intresse. Morfar hamnade på sjukhus och på mamma lät det som att han skulle dö, så det trodde ju jag..Men han verkar må bättre nu.
Idag var jag i skolan och skrev nationellt prov i engelska b, focus: writing, about temptations. Med tanke på att skriva fritt är något av det värsta jag vet, så gick det nog bra ändå.

Helgen var riktigt nice, och likaså valborg och dagen efter. Igår somnade jag i soffan framför hockeyn, men jag vaknade upp i tid till att höra att Sverige vann i alla fall!

Det blir en kul tid framöver: min födelsedag 24/5, Tussies födelsedag 29/5, flytt 1/6, hämta möbler i Bålsta 2/6 och sen skolavslutning i juni. :) Och en kryssning någon gång i sommar..

RSS 2.0