det är inte snön som faller

(det är nån annan tröst)


Jag och P var och shoppade massor igår, det blev allt möjligt till julen, födelsedagspresenter, snygga underkläder och jeans, mat m.m. Blev lyxmiddag på det också =) Toppendag.
Idag har det blivit massa plugg, matte b, psykologi och praktiskt marknadsföring b. Helt okej.."Det var två killar och en plugg" haha.


bussar och snö

image76Vad underbart det var att vakna upp idag, massa snö ute och snöflingor som föll. Lika kul var det inte när bussen körde fast, och sen blev stående lutande, lite otäckt faktiskt. Men efter 45 minuters lutande kom vi äntligen iväg, men jag missade Ma B idag och diagnosen.
Pratade lite med S istället och sen kom älskling och hämtade mig, vi handlade lite och åt gott. Myste och hade det bra.Känns bra och kul att det snart är advent, och efter det kommer ju julen snart med allt som hör till, som att titta efter och köpa julklappar och slå in dem, baka lussebullar och julgodis, pynta hemma, julkalender och julfilmer, julmys och julafton och mycket mer. Och allt det är ju helt underbart!

the scientist

Kom hem igår efter att ha vart bortrest och hos älskling i 9 dagar. Helt underbart, och skönt med lov, önskar att det kunde varat lite längre bara. Sett massa bra film, ätit gott, vart på middag och spelat Retro, jättekul spel! M.m. =)

Ätit för lite idag och känner mig helt slut..seg i huvudet. Inte fått lön ännu heller, sjukt dåligt.
Längtar efter fler avsnitt av Prison Break, redan sett dem på tv och några till..


fjortisbilder?

Kollat på lite bilder från när jag var sisådär 14-15 och visst var jag fjortis, eller fjoortiz. Inte i hjärta och själ, men till utseende kanske. Haha. Men jag tycker om dessa bilder ändå. Jo, bilderna går att förstora.

Update: Vem är det som är så förtjust i att titta på mina bilder? Som kollar just på det här inlägget då och då?
Puss!

yxbeväpnad rånare

Yxbeväpnad man rånade bingohallen på järntorget idag. Läs mer här, och här. Tur att man inte jobbade idag då, och stackars de som gjorde det. Låter knäppt alltihop, förstår inte det där med 23 000 men men...Undrar om det är någon man känner igen, eftersom han verkade känna igen lokalerna?Och där ska man jobba i helgen..

RSS 2.0