by Wingårdh

"Cancerfonden tar varje år fram ett unikt ljusrosa band. Årets designer är arkitekten Gert Wingårdh. Cancerfondens rosa band säljs bland annat på Apoteket, ICA, Lindex och Pressbyrån. Bandet kostar 25 kronor varav 24 kronor går till kampen mot bröstcancer."


Hur kul och bra som helst ju!
Vet inte exakt hur det ligger till faktiskt, om han är min farfars bror..eller om farmor hade fler barn än de jag vet om? Måste helt klart släktforska. Vet ju att vi är släkt.



pieces


Shoppat jeansleggings med bakfickor från Pieces på Vero Moda. Svarta och denim, hur snygga som helst. Blev två par stövlar också men ska lämna tillbaka det ena paret, visar sen.

Skulle springa idag, kommer fram till grusvägen som inte är min älskade grusväg längre - den är asfalt! Och efter typ 2 minuters spring flödar näsblodet. Kul, kul att allting går så bra hela tiden.

Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt filmerna White Oleander och Babel & kreativitet - målat, ritat, tecknat, skrivit, fixat tittskåp osv.




This splintered mast I'm holding on won't save me long


Det blev faktiskt lite träning förra veckan:
Måndag 60 min pw
Onsdag Cykla 50 min
Torsdag 30 min pw, springa 50 min
Fredag Cykla 50 min


Jag har inget att säga.
Taggtråd kring bröstet, en sten, ett odjur inombords.
Jag vet inte vad det är, livet, orden, tankar


Det gör så fruktansvärt ont

 

Så, jag vet inte. Vet inte vad jag säga, skriva, göra.


Kanske vet jag imorgon, nästa vecka, någon gång.


Hells Kitchen

Jag gillar inte den här dagen särskilt mycket. Fick hem jobb men jag kan inget göra för folk är IDIOTER. Överallt, idioter.

Imorse låg min temp på 35,9 och senare på 37, räknas det som feber då eller? Mår pyton. Blir nog en dålig träningsvecka. Dålig vecka på alla plan.


Kollat på Idol, uttagningarna är det bästa! Massa människor utan självinsikt, kan det bli mycket roligare? Ja, snart börjar min favo, Hells Kitchen!


tacos

I lördags hämtade P upp mig, vi åkte hem till honom, åt tacos & kolla på Die Hard 4 på hans nya tv och hade det riktigt bra!







Sitter just nu på jobbet och har ingenting att göra, väntar på bussen, vill hem! Känner mig grymt kinkig idag.

 

 

 

 

 

 


bilder

har ett helt gäng gamla bilder som jag funderar på att slänga upp, bra idé?
kanske lägger upp dom ändå :)

11 september 2001

Jag minns fortfarande den dagen. Klockan var kanske 11 och jag pratade med en vän i Mexico på ICQ som frågade mig om jag sett nyheterna. Minns inte om jag slog på tvn eller om han berättade eller både och, jag gick genast och sa till pappa som var hemma. Han slog på tvn...då ser vi det andra planet flyga in i byggnaden. Sen ser vi allting om och om igen, det första planet och sedan det andra. Pappa satt där framför tvn många timmar den dagen. Och när tornen kollapsade..åh gud.

I can only give you everything I've got

Låten som går på repeat idag är Make This Go On Forever av Snow Patrol.


Hört den flera ggr i avsnitt 3x15 av Greys Anatomy och letat i många timmar efter den eftersom jag inte visste vad den hette eller vem som gjort den...Bara det att den är mer än underbar.


vågar

Min hjärna verkar fortfarande inte fungera riktigt som den ska, häller mjölk i glaset med vitaminbrus istället för kaffekoppen och sånt.

Känner mig piggare nu efter att ha cyklat 50 min och sprungit i 55 och duschat & satt på mig för stora gamla Levi's..

Väger drygt 1 kg mindre än förra veckan. Att jag inte vet exakt beror på min analoga våg (visst heter det så?) måste köpa en digital så jag har bättre koll. Men inombords har jag en hatkärlek till vågar. Vem har inte det?

mer kaffe åt folket

Vaknade 3.45 imorse så det känns som att hela dagen gått i slow motion, kommer liksom inte igång när jag sovit för lite. Jag kurade upp mig i soffan med filt, Greys och te. Några timmar senare var det dags för USÖ och sen jobb.

Om jag är halvbra på att multitaska i vanliga fall så klarar jag inte av att koncentrera mig på en sak i taget dagar som denna. Fick jobb gjort ändå på något sätt.


Åt frukost redan vid 5 imorse, 150 kcal, inte ätit något sedan dess. Tog på mig jeans som inte suttit bra sen år 03-04 nåt sånt. Fast kroppen är ändå inte som då...


veckans träning

Veckans träning hittills:


Söndag Blev en vilodag. Även gud behövde sånna eller hur var det nu?
Måndag Cykla 50 min, promenad 35
Tisdag Cykla 50 min + ynklig prommis
Onsdag Sprang 50 min, cykla 20, orkade inte mer efter allt spring & städning
Torsdag Promenad 60 min

+ all annan vardagsmotion. fult ord btw

greenpeaceidioter

Min chef gör ändringar ganska ofta men nu verkar det bli måndag och torsdag på kontoret, tisdag och fredag jobb hemma. Onsdagar är heliga, min lediga dag, och gör han några ändringar får han stå för det - dvs jag är ledig med lön. Ska få förlängt hela nästa år och det är så jävla underbart!

Träffade på en så otrevlig snubbe från greenpeace, "men det finns ju liksom en värld utanför Sverige" eller vad sjutton han sa OCH så visa han en karta! (Seriöst??) Näeee, gör det? Really? Jag har ju bara varit runt i Skandinavien, så vad vet jag. Pucko. Bra sätt att försöka värva folk.



nya mål

TORSDAG Lite jobb, storstädning och cykla 50 min
FREDAG Jobb, möte, fortfarande sjukt ont i vaderna! Magnesiumbrist eller nåt, orkade bara gå drygt 60 min.
LÖRDAG Cykla 40 min.

Blev en halv pizza & ca 1 dl pizzasallad idag. Ställde mig på vågen imorse och så här lite har jag inte vägt på drygt 4 år! Minus 4 kg på ca 2-3 veckor. Ska absolut fortsätta så här. Att jag har svårt att äta/svälja hjälper väl till, men det skulle inte vara helt fel att kunna äta typ broccoli, wokgrönsaker & sånt utan problem.

Fick i alla fall trevligt sällskap idag och jag bjöd på glutenfritt saffransbröd och muffins från frysen som jag bakat tidigare i år (äter aldrig sånt) och lösgodis. Själv åt jag en liten liten äppelkakabit & ca 5 godisbitar.

Dagen är väl knappt godkänd, tack vare träningen. Men men, imorgon tänkte jag springa och cykla, om benen orkar med.

nytt i garderoben

Det dimgröna linnet passar såå bra ihop med mitt röda hår!

Funderar på att beställa den gråa toppen i den gröna nyansen också.

 









or not

SÖNDAG 60 min cykling
MÅNDAG Jobb, förrådsröjning, 40 min cykling
TISDAG Jobb, 40 min promenad + 50 min löptur
ONSDAG Ledig, 50 min löptur + 30 min cykling

Haft grymt ont i vaderna idag, och allt jag kan tänka på är Greys Anatomy, när de skär upp vaderna på en snubbe! Hehe, uscha. Ska försöka ta det lugnare imorgon. Men jag har lite smått ångest över att ett par vänner vill bjuda på pizza på lördag, jag både vill och inte vill äta pizza.

RSS 2.0