it´s friday i´m in love

så sjunger the Cure, en skön låt. Jag har känt mig lite mordisk idag men samtidigt ödmjuk. Surkart på bingon som man bara vill strypa, men samtidigt; vad har de för liv som sitter på bingon varje dag? Ehm.. Och så finns det ju en del gulliga och roliga människor där. Jag skulle ge en kille 20 poletter, men sa 10, sen sa jag att jag menade 20, och han sa att med inflationen vet man aldrig, haha, jag har tänkt sen igår att "inflation leder till inflation", men det vet väl alla eller? Äh, skit samma. Boring. Idag fick jag hem ett jävla examensfoto som jag inte beställt för jag är inte ens med för jag har ju inte riktigt tagit examen, så jag ringde ateljen och sa att de gjort fel och att de får stå för returfrakten. Det ville den otrevliga surgubben inte kännas vid, men jag stod på mig och till slut sa han jaja, klick. Människor!
Fick även pengar på posten av pappa idag. Det känns bra.

Det har hursomhelst gått bra på jobbet idag och igår, jobbade 6 timmar idag utan rast, för vi har ju ingen tid för rast. Men men..I väntan på bussen följde jag med Fio till videobiljarden för att döda tid, sen gick jag och köpte påfyllning till mobilen, ringde Ida, och så var det ett gäng killar som busvisslade efter mig. Alltid något en dag som denna.

När jag kommit hem ringde den person jag helst av allt ville prata med och så kommer han hit imorn. Längtar.

På söndag kommer Petter hit med Stumpan, jag ska vara kattvakt åt henne till på tisdag.

Jaja, jag hade inte mycket vettigt att säga. Var bara tvungen att skriva av mig lite.

top model i mitt hus

Mari berättade något för mig som jag tyckte var rätt häftigt. Svenska Top Model ville hyra min pappas hus, när det skulle säljas, för att spela in nästa omgång av det programmet. Coolt ju.

Midsommardagen var jag trött, var bara hemma och slappa. I söndags var jag hemma hos Robert, och igår var han hemma hos mig. Kollat film och så..Mys.. I måndags var jag hemma hos Ida, drack lite cider och prata tjejsnack. Har jobbat också. Skulle egentligen ha upplärningsperiod till fredag, men jag ska jobba som vanligt, så att säga, imorn och på fredag, 16-21.30. Skitbra ju. Pengar pengar.


midsommar midsummer

vart o festat ikväll med ida, hennes kille o robban hos idas kusin o lite annat folk, spelat kubb (fyra tjejer mot sex killar, lite orättvist ju), druckit en del, grillat o myst o så. kul ju! hehe jag bytte med en kille, han fick en öl och jag fick en flaska tequila. schyst byte ju!
najs midsommar! lite sent nu jag vet, men jag är för pigg för att sova.

nån som är sugen på en lägenhet förresten? såg petters lägenhet på hemnet idag, superfina bilder. finns på norr, under "Örebro Centralt N/O".


äntligen internet

har nu jobbat 16-21.30 i fyra dagar. helt okej, och lite roligt också, men så skönt med helg.
igår åkte jag med ida hem till henne efter jobbet och drack lite vin, det kändes i huvet idag. fan vad klen jag är.
mamma ringde och väckte mig imorse och sa grattis på namnsdagen i efterskott, det var faktiskt bara mormor som grattade mig igår. men wtf, det är ju ingen stor grej.

idag fick jag reda på att mitt internet vart inkopplat den 18 juni, men visste jag det? nej, fick reda på det när jag ringde, och så hämta jag ut mitt modem, sen var det bara att tuta och köra.

ida och jag ska köpa en platta öl och en platta cider att dela på imorgon då det blir fest. nej jag ska inte dricka upp allt, vill inte, kan inte. så..glad midsommar!

senaste veckorna

I fredags åkte jag till Bålsta för lite sent födelsedagsfirande, och sen på kvällen var jag ute med några gamla klasskompisar, Sebbe och Tobbe, och massa annat folk. Visade sig att en av dem bor granne med mamma, och det blev efterfest hos honom. På lördagen åkte jag vidare till pappa och Mari som köpt hus utanför Uppsala, ett riktigt paradis var det, och jag sov i den gulliga gäststugan. Vi har grillat, spelat yatzy och haft riktigt skoj.

Förrförra veckan var jag ute i Garphyttan, träffade på en gammal klasskompis här från Örebro, lärde känna lite nytt folk och dansade på folkets park :)
Helgen efter det var jag hemma hos Ida och nåra till, drack cider, åkte och badade och hade kul. Tisdagen efter det så grillade Ida och jag och badade igen :) Har inget internet hemma ännu, men det kommer nog snart.

Nu har jag ett jobb också! Börjar klockan fyra idag.RSS 2.0