julafton igår

Det var lite som julafton igår, precis som i torsdags då jag fick dator+tillbehör. Igår fick jag vin, flera par lila vantar m.m. av Petter och olika rengöringsgrejer från Clinique+dramatically different moisturizing lotion bl.a av Eva. Hur kul som helst!
Själv så gav jag bort lussebullar och lämnade en present till någon som fyller väldigt jämnt på tisdag.

Var ju hos P igår och vi åt pizza, bakade pepparkakor och lite julgodis. Väldigt rolig kväll och dag.



Var uppe till 4 inatt så jag är lite seg idag, men det är sköönt.

Åh, fick ju Hälgetidning & Hälge Presentbok också! + en fulsöt liten Hälgefigur, gillar Hälge :)

Behöver tydligen inte åka till jobbet imorgon, lite skönt faktiskt. bara lite bokföring att ta hand om här hemma under dagen men det går ju ganska fort. Så nu blir det nog ett glas vin eller sockerfri glögg och favoritfilmen: Under the Tuscan Sun.

fluff filter

Fick även dataväska och sånt, kul att få välja allting själv. Bakade lussekatter och lussestjärnor samt tvättade hela torsdagskvällen, fick bryta upp the jävla torktumlare och så har vi fått väldigt roliga internationella lappar överallt, bland annat: Dont forget to clean the fluff filter. Fluff filter, höhö, roar mig varje gång.

Igår fredag var jag äntligen ledig efter helvetesveckan så jag pysslade lite, tog fram lite pynt till advent och sånt. Kollade lite på Volcano och Pirates.

Skriver här för jag vill inte gå och lägga mig än, är så mysigt med adventsjulpyntet denna sena timme :)




ny dator

Fick en ny dator i torsdags. Yeees Im happy!



HP Compaq Presario Notebook? Nåt sånt. Toppen toppen. Glaaad :)

only today

Innan jobbet idag gick jag förbi lindex för att kika på den där klänning som gäller just idag, only today.  Underbar!



Råkade visst bli ett matchande set underkläder här förra veckan också som jag inte kunde motstå..och en ros.

nä, orka

Jag skrev i måndags att en olycka kommer aldrig ensam, det hade jag förbannat rätt i. Veckan hittills har varit ett helvete av alla möjliga och omöjliga anledningar och jag har inte sett fram mot en helg så här mycket på länge. Lite ledig tid, förhoppningsvis slippa idioter och bara få ta det lugnt, baka/pyssla, äta god mat, se bra film, umgås och ha det bra!

Min bägare har redan runnit över så idag när en idiot på Expert prata till mig som att jag var en idiot så sprack bägaren, svosch! Jag var inte otrevlig, jag sa bara till min chef att om de inte kunde hjälpa oss där så fick vi vända oss nån annanstans. "Nä nu tycker jag att du är orättvis, nu går jag." Haha, skrattar fortfarande. Han sa så himla mycket dumt.

och nu har jag fått ur mig det mesta, jag orkar inte skriva mer om den här helvetesveckan, jag har klarat mig utan att bryta ihop så nu ska jag ägna mig åt den som bäst behöver det: JAG. Stressa ner. Projekt avslappning.

snö & julkort

Gick upp tidigt idag och ut i snön, det var underbart att känna kalla vindar och mjuk snö smeka mitt nakna, osminkade ansikte. Få saker får dig att vakna till så bra som en hund som ylar och en snöstorm.

Mina fönster är täckta med snö. Älskar snö! Och julen. Och december. Och och...
Nu är jag pysselsugen så det blir till att göra några julkort.



en olycka kommer aldrig ensam

Digitalkameran jag fick i maj lever sitt eget liv, tvn jag fick i julas låter konstigt men det värsta av allt är att min dator la av igår..min älskade kära laptop. Smsade i panik till min granne som kom över och grejade lite med den, fick igång den men när han gick så la den av igen. Som tur var kom jag in i den idag så jag kunde komma åt lösenordet till mitt skyddade nätverk, har hämtat hem jobbdatorn. En splitterny sak, ska nog behålla den :)

Jag gråter blod men på PeCe Data trodde de att datorn nog gick att rädda, hope so. Älskar den, den är mitt allt. Japp, så är det. Nästan.


the top

Min min och supersnygg



















Why does it always rain on me?

Is it because I lied when I was seventeen?

Lite Travis så här en regnig dag då det smattrar på rutan, riktigt mysväder. Som jag stod ute i, i 30 minuter i väntan på en buss som inte kom. Den hade tydligen gått sönder fick jag höra sen men då var det redan försent, missade 11-mötet och mina tår hade ingen känsel längre. Brrr.



Bokade om mötet till måndag och sedan flög tiden iväg. Vad har jag gjort? Ingen aning. Tränat till DH, badat, lägenheten är snygg och ren och snart är all tvätt klar att hängas upp i min klädkammare som är så fin. Det är väl en walk-in closet om man kan gå in i den, eller?  Sen hur man tar sig in och om man kan vända på sig är en annan femma :P

vän & shopping

Fick en urfin väska idag när jag handlade med min bästaste vän.Svart, lagom stor så jag får plats med det viktigaste, med söta rosetter. Och ett lipgloss med vanilj, mmm! Och åt gottigottig kyckling, ris, bearnei och ost i ugn med sallad till. Mumsmums. Lite matångest och gravidmage nu trots "normal" portion but what to do..Jag älskar våra diskussioner, att prata med dig, att vi tänker så lika om så mycket. Tyvärr är vi lite av en katastrof ihop men kanon som vänner och det är jag väldigt glad för ändå. Att vi kan vara vänner.  Du ger mig så mycket som vän, och då menar jag inte saker som man kan ta på. Tack!

Köpte "julklappar" till mig själv häromdan, svarta byxor och en ursnygg vit topp med volanger samt bruna väldigt söta skor, men de va för stora så ska lämna tillbaka dem imorgon. Vet inte vad som hänt, strl 39 är aningen för liten och strl 40 är för stor=inga skor för Linda alls.

sorgligt

Måste skriva att det är sorgligt att människor tror att det bara handlar om att bestämma sig alternativt inställning. Är man deprimerad och fylld med ångest så spelar det absolut ingen roll om man försöker bestämma sig för att må bra, för att världen är ljus, att det finns en mening med att kliva upp ur sängen och leva ett normalt liv. Det går inte. Man försöker, misslyckas, kan inte, och det handlar inte om inställning, det handlar om en (eller flera) sjukdomar. (Som inte är lika synliga eller accepterade som t.ex. magsjuka, cancer, förlamning osv).


Önskar så att oinsatta personer slutar uttala sig om dessa ämnen och att välmående personer slutar kalla mindre misslyckanden för depp/ångest.


blogga var det ja/att säga hejdå

Men ja, det är mest så här: jobba, sova, läsa, se på massa film, shoppa, träna, städa, pyssla. Vissa bygger ju iofs hela bloggar kring ett eller flera av dessa ämnen men jag känner att det inte är så intressant. Skriva om viktnedgång på 24 kg? Nja, jag kan berätta om det, klart jag är stolt, men det är också en känsla av "ska väl ni skita i". Lite obstinat, att det är ok att säga att någon blivit smal men man säger inte att någon blivit kraftig, förutom bakom ryggen då. Bakom ryggen säger man allt. Jag är inte bättre, men jag är smart nog att säga det så att det aldrig kommer fram. Och samtidigt med en känsla av att det inte är något ordinärt med något som tusentals andra redan klarat av kombinerat med en förvirring:

vem är jag nu då? Vem är det som får på sig kläder i ganska så normala strl 40 ungefär? (olika från klädesplagg till plagg och från affär till affär, så klart.) jag vet ju att jag inte är smal för det, inte heller tjock men det är en ständig förvirring och ofta panikartad tankeverksamhet. Jag har aldrig haft ett normalt förhållande till mat och jag kan aldrig göra något med måtta. Jag ska ner mer, träna mer, äta mindre. Vet att det inte är sunt med 300 kcal om dagen eller att få ångest för en fullkomligt normal, sund måltid. Vem är jag nu, med de ganska så framträdande kindbenen, nyckelben, ben av stål, är det jag? Samtidigt som det pågår något sorts fridfullt, rofyllt men ändock sorgearbete i att säga hejdå till depressionen, för hey!, vi är inne i november och jag känner mig inte deprimerad. Kanske lite låg ibland men ja..man ska inte ropa hej för tidigt men i november brukar jag vara urlakad, slutkörd, nerdeppad.

Ni ser, ni få som läser, att det blir mycket svammel när jag skriver men jag känner redan nu- vad skönt det känns att ha skrivit detta! Jag ska nog fortsätta om jag inte får ångest av att blotta mig så här som jag ibland får, men även ångesten verkar ha tagit semester nu. Hoppas den har gått i pension.

when a stranger calls

Ska kolla på den nu, den går på 3an. Ska kanske vara lite inrednings-design-smakråd imorgon och kanske bio med en vän, annars ska jag bara sova och kolla på filmer. Är trött hela tiden trots träning 6 dagar i veckan, men nu har det bara blivit 3 ggr pga migrän och halsont plus att jag har så jäkla ont i ena benet. Men men.

Jag ska bli anställd på riktigt! Fatta hur grymt det är!! Har redan blivit kallad redovisningskonsult men jag tror inte att det är riktigt rätt benämning.

buy happiness

I söndags var jag och shoppa med Petter. Det var väldigt roligt! Köpte en ursnygg lila jacka som ser urläcker ut till mitt hår. Blev en fin blommig blus också, samt en massa smågrejer på lågprismagasinet, de har så mycket fint! P var rolig och snäll och köpte en del åt mig som jag ville ha, fina spislock, fin duk, koppar och underlägg m.m. Jag köpte lite allt möjligt, en liten halmbock jag ska ha bredvid min lilla minijulgran och ett väldigt vackert ljusfat i silver.

Speedshoppa lite i torsdags, två linnen, ett i grönt med svarta prickar o spets samt ett blått med vita prickar o spets. Ursnygga. Och två toppar. Men den gröna här nedanför köpte jag i en härlig rosa/cerise färg. Och den lila jackan på bilden, vet inte om det är exakt den jag har för min ser miljoner gånger snyggare ut när den sitter på mig, speciellt med svarta byxor och min vackra halsduk från Vila till.


farewell

Det är tydligen ett sorgarbete att säga hejdå till depression. Inte så konstigt kanske, vi har levt ihop i över tio år tror jag, till och från, bättre och sämre, hoppat från dödslängtan och meningslöshet till livsgjädje och hopp.

Jag har skurit bort en relation från mitt liv, för att må bättre. Den relation alla säger att man aldrig kommer ge upp och alltid kommer älska. Jag säger bara det, då har ni inte haft min mamma. Klart ni inte har.

Har nu börjat inse att det är dags att skära bort den andra nära relationen, den som folk verkar sätta som tvåa av någon anledning, men som för mig varit den främsta, mitt hopp, min önskan, ja alla stora ting. Därför är det så himla svårt.

Men jag tror att jag måste, för hur mycket ska en människa behöva tåla? Ingen hade tagit emot all denna skit från en vän, varför då ta emot det och mer från en pappa? Finns ingen anledning. Du har svikit mig så grymt. Nu lämnar du mig ensam till jul. Så nu är det slut. Slutt!!

(Slutt med två t, så skrev jag en gång i 1:an av någon anledning. Då sa Nathalie, samma Nathalie som var med i Idol, Snövit, den tönten, att så brukade hon också skriva. Haha. Vad knäppa minnen man har).

ego

egooo

cool ögonfärg

bebis



om hon fick bestämma skulle jag bära runt på henne i timmar, hon älskar det min lilla beeebis

Jag har inget att säga samtidigt som skallen svämmar över av saker som jag vill säga och skriva men samtidigt blir jag så äckligt trött på mig själv, min hjärna och alla dessa motsägelser.

Jag har shoppat en del för det gör mig glad.Och fått saker. Ska visa upp!

Och sett massa film och läst en del bra böcker. Och gått ner 23 kg. Fan vad jag är bra och snygg men jag hatar bantarbloggar fy tusan..Så därför skriver jag inte så mycket om träning och kost. För träning blir det mycket av men inte kost..

Kanske ska på bio imorgon, åka bort i Sverige nästa vecka och vem vet, kanske till Ungern eller nåt annat ställe om ett tag. Vi får se. Längtar verkligen bort ibland.



RSS 2.0