vårjackavårjacka från H&M

bloggkramp

har så svårt för att skriva när allt känns tråkigt. allt har inte varit tråkigt men känslan! känslan av blä hänger över mig som ett mörkt moln men jag lyckas mota bort det ibland. bara så ni vet.


sábado

Lördag och snart vankas det tacos, och sen godis om man nu orkar efter allt det andra goda. Har svängt ihop Pappas avokadoröra som är supergod att lägga i bröden...mm dregel! Tänkte ha på mig tröjan i förra inlägget men jag är expert på att spilla och vill inte förstöra den snyggingen det första jag gör.

Måste fixa till tråkbloggen någon dag, men inspirationen har liksom inte infunnit sig, inte tiden heller.

Men men. Ha en bra lördag nu! / Trollungen


avanna

Toppen med det här fina trycket  är gjort av  Anna (Avanna)  för Pink Collection på Lindex.

Det vet jag för jag har följt hennes blogg sen april 2006 om jag inte minns fel :)

Köpte den i torsdags!med högern i spetsen går vi in i ett vänstersamhälle

Blev visst lite mer shoppat idag. 4 böcker, en kjol & två linnen från Zoul.

Träning på vibben imorse, tufft! Vib+styrka-ben&lårdödare kallas den+vib+kondition. Ben&lårdödaren innebär bl a benböj med pilatesboll & hantlar, utfall & hoppa upp och ner på plint med hantlar osv. Svettigt yes! Men väldigt skönt ändå.

Drog iväg ett sms till P och fråga om han var sugen på tacos, och det var han! Så det blir tacos & melodifestival imorgon, very nice. Var längesen jag åt tacos, så sugen!

Fastnade i telefon med E ikväll, vi diskuterade världsfreden och då tar det tid..eller inte. Snarare om rumpan kan hamna på magen och annat skoj :P och att med högern i spetsen går vi in i ett vänstersamhälle..åtminstone det som vänstern alltid beskyllts för: kommunistiskt tänkande och övervakning.

Kallocain.

blev visst lite mer shoppingDet blev lite böcker idagoch kjoltyg.. och en topp från igår, också Pink Collection. Sorry, är för trött för att vända & fixa bilder nu!

Trött som en gnu och borde sova nu, helst för en timme sedan.

urk på burk

Vaknade upp med röda, brännande, stickande och fula kinder idag. Urk på burk. Det la sig lite så jag kunde åka & shoppa på eftermiddagen :)


Det blev den här ovan, 4 andra toppar, en bolero-liknande sak, leggings, bh & matchande string, strumpisar & en stooor sportväska. Ska visa lite bilder imorgon

RSS 2.0