till dess din vrede upphörLäser den fjärde boken i serien nu - Till dess din vrede upphör av Åsa Larsson.
Hon skulle kunna skriva vad som helst, bara det handlar om snön, isen, den närmast melankoliska Rebecka - språket är vackert och talar till mig. 


Ack, att du ville gömma mig i dödsriket,
fördölja mig, till dess din vrede hade upphört,
staka ut för mig en tidsgräns och sedan tänka på mig –
fastän ju ingen kan få liv, när han en gång är död!
Då skulle jag hålla min stridstid ut,
ända till dess att min avlösning komme.
vikt

Vägde mig imorse, har inte vågat göra det innan, inbillar mig att jag gått upp minst 5 kg över jul och nyår. Orkade ju inte köra på så hårt ett tag, förutom förra veckan och den här. Men vågen visade t.o.m ett kg mindre än innan julen. Snacka om lättnad. Målet nu är att fortsätta så här och minska 5 kg till att börja med. Måste komma på en bra belöning bara, för det är ett stort delmål jag når då.

Nä nu ska jag cykla några minuter till och sen..sova? Är så trött.

kaosångest

Ledig idag och vaknade 7 imorse. Har kollat på filmer, cyklat och grejat i klädkammaren & förrådet. Jag försöker få förrådet att bli lite ”kontorsaktigt” eftersom jag jobbar hemifrån mycket och verkligen vill ha ordning och reda på allt.

Lagat lax, couscous och blomkål & en sås på turkisk yoghurt men orkar verkligen inte äta idag.

Underbart väder, snön gör mig glad idag.


puffärmarLite nytt. Köpte även en väldigt fin topp med puffärmar på h&m - älskar den!

symbol of friendship

Den här veckan har bestått av massa jobb hemma, trötthet, panik, snälla vänner som verkligen finns där, hjälper och kommer med mat när jag varken orkar äta eller gå ut, tandläkartid (inne på mitt 24:e år utan hål nu!) träning på hemmaplan (cykeln) lugn skön helg med bra bok, filmer, bad och kinapuffar.


träningen

Veckans träning

Måndag
Tisdag Promenad 1 h
Onsdag Cykla 50 min
Torsdag Cykla 1 h
Fredag Cykla 70 min
Lördag Cykla 70 min
Söndag Cykla 70 min


angel in black

Så är en jobbvecka över! Jobbat många timmar idag men det kändes bara bra. 17 grader här inne imorse och kallt därute, mindre bra. Dubbla koftor, dubbla strumpor, vantar, och te på jobbet men ändå genomfrusen.Angels in black


jul till påsk

Har ni hittat något på mellandagsrean? Har inte ens orkat kolla. Känner inte att jag behöver något, speciellt inte efter alla fina julklappar:

Ljusgrå kofta, mörkgrå kofta, Presentkort på Cubus m.fl, Namnhalsband, Dooleys, Asti Cinzano, Greys Anatomy S4, Grått bäddset & filt, Pengar, Paradisask & Aladdinhjärtan, Neccessär Revlon, 2 söta ljusstakar, Gymkort betalt, Pyjamas, m.m.

Något jag ska köpa någon gång:
Jag tänker INTE städa ut julen på onsdag! Vägrar! Vill ha kvar ljusstakar, ljuslyktor och annat fint pynt längre. Jul till påsk var det va?


2010

Så kom då ett nytt år. Vem hade trott det? Ville absolut inte kliva utanför dörren imorse när jag såg temperaturen, -17. BRRR! Men det var bara att ta varma tjockisjackan och kliva iväg till jobbet efter 2 veckors ledighet. Gick bra, inte mycket att göra och på eftermiddagen fick jag sällskap av P en stund här hemma.

I lördags träffade jag M och det var ju spännande...typ.
I söndags var jag i Fjugesta på mycket god kalkonmiddag och hade det väldigt roligt!

Började med träningen i fredags efter två veckors vila. Eller förkylning eller lathet, whatever.

RSS 2.0