Borderline

Idag åkte jag och Petter till Marieberg, bytte ett par skor & shoppa lite (mer). Blev ett grön/turkos randigt linne, en svart top med v-ringning och knappar med trekvartsärmar..och ett till nagellack. + lite filmer och petter handla några tröjor.Var och tömde skåpet i skolan & lämna in nyckeln. Tänk att jag är 20 år och nu ska sluta 2:an. Skönt med sommarlov. Ska bli kul att se betygen.Förövrigt tycker jag det är knäppt med att man måste inse att man är sjuk/vilja ha hjälp för att få hjälp. Ibland måste man räddas ändå..

20 - och vuxen?

Var ledig förra veckan, på onsdagen fyllde jag år. Blev uppvaktad med frukost och presenter. Kinamat och öl och sedan The Sounds på Satin & ännu mera dricka..det var en rolig och bra dag.


I lördags var föräldrarna här, Petters också. Bjöd på pastasallad, tårta & sånt. Hade på mig min nya fina klänning från La Redout. Har bara fått fina presenter också, & mest sånt jag önskade mig:2700:- presentkort på HM, 700:- kontant, en stor korg med vin, ost & kex, godis, chips, frukt m.m, 6 pocketböcker, parfym - amarige de givenchy, schampo & balsam, arvegods - en söt ask med ett fint guldarmband i,en dvd, m.m.


Och på kvällen var det förfest här och sedan utgång..blev inte dit vi ville men det var också en rolig och bra dag det.


Igår var jag på HM på stan och kolla, vet inte om jag tyckte de hade så mycket roligt, blev en top och ett par svarta träningsbyxor.
Ska till Marieberg imorn. Byta mina usla skor också..


Är ledig imorn, sen sista dagarna på praktiken tors-fredag.
Hoppas Hanna är tillbaka annars dör jag av tristess.
Idag fick jag mina kläder från H&M som jag beställt också - ett isrosa linne med paljetter, ett rosa strandlinne, en puderrosa söt kofta + två toppar.

MVG - sweet

Fick idag reda på att jag får MVG i Engelska A..Roligt! Har jag förtjänat..Vet inte så mycket om de andra betygen, bara att de är bra, hehe.

Skönt med sol nu i så många dagar, jag är nästan fri från hostan. Denna vecka har bara varit bra och fint väder och imorgon är det praktik och det är också kul ju.

Såhär ser mina nya lilla sötnos ut..love it!

sweety


blogg.se funkar dåligt idag

ville lägga upp en bild på min nya lilla sötnos, en samsung X640, men det gick ej.men den finns på bild på siba.se.
den var nedsatt till 1400:- och min man tyckte jag skulle ha den.
tack! love it.

köpte också en cool topp och en blå kofta på gina tricot häromdan. mitt shoppingbehov är som sagt stort just nu och jag vill bara HA!
fick en ny klockradio typ förra veckan, såå snygg! kanske kan visa bilder när blogg.se funkar lite BÄTTRE.om 16 dagar fyller jag 20, det är på en onsdag och jag är ledig hela den veckan! blir förmodligen god mat, billig god öl och sen the sounds på satin,inte fel alls. mkt roligt faktiskt. ska bli kul att fylla år.

har önskat mig presentkort på H&M, Amarige de Givenchy parfymen (loves it) och några böcker. annars har jag ju allt. men kläder kan man ju aldrig få för mycket av. inte bra böcker heller.

RSS 2.0