I crash in my mind..

avslutning den 8/6 var det. hade fått 4 MVG och ett VG nu i tvåan.happy!


sen dess har jag bara slappat, handlat lite för mina presentkort jag fick när jag fyllde, osv.


Nu är brorsan Danne här, och det är kul! Vi var just ute och tog nåra öl och hade det trevligt, nu badar han i vårat stoora badkar, I love vårat badkar.


Ska kanske se en skräckis ikväll..imorn blir det kanske lite utgång, om vi orkar. Annars lite filmkväll/biljard/minigolf. Vi får se. Ska bli kul iallafall.


I lördags var jag på Vasa konditori (?) med Linda och det var kul, vi gick en snabbis på H&M också :) Sen kollade jag och Petter på den tråkiga matchen Sverige - Trinidad & Tobago.
Igår var det ju också match, det var kul, grannarna buade och hurrade om vart annat :)

oh such a perfect day

Hejdå förra helgen, hej denna helg!


Var i skolan idag för info om nya skolan...och jag får MVG i Personlig Försäljning! Avslutning imorn..Dagens klockrenaste felsägning är : "Jag skulle inte vika ut-och-in på mig, men jag skulle vika ut mig för er skull!" Haha!"När hösten kom, sa du att nu känns det som det börjar om
Men jag var bara tyst och tom när hösten kom, och sommaren dog."

Gränslandet - glädje och hopplöshet

Äntligen helg! Har handlat på coop idag och ätit tacos + sett resident evil. Vakna 06.00 och ringde praon 08.15, sjuk, har haft så mycket ångest hela veckan, & varit trött i huvud och kropp. Men det kan jag ju inte säga till handledaren, så jag är förkyld. Men det är ok, har ont i halsen och känner mig febrig..


På måndag & tisdag är jag ledig, onsdag är det info om nya skolan, torsdag avslutning! Ska bli så spännande att se betygen, vill se nu ju.

Jag har svårt att skriva om min ångest och förtvivlan här, hallå detta är internet, man vet aldrig. haha, näe, och vad skulle jag skriva, skulle någon förstå?


man vet aldrig.


Imorn blir det grillning & potatissallad + film, så gott och bra!
Kanske en liten shoppingtur på stan också om det är fint väder.

RSS 2.0