reashoppat


<- Tycker den här är så söt & har spanat på den tidigare, nu var den på rea så!

blev även:

-mörkgrå jeans
-blåa jeans
-urfin träningstopp, svart m blommönster
-beige omlottkofta
-5 söta trosor
-toppen på bilden där nere fast mörkrosa,

har den blåa och den är så snygg & skön!




crankyshopping reahysteri

Känt mig låg några dagar nu, inte så kul att skriva gnällblogg hela tiden. Jobbade till 17.30 igår, sen var jag så trött att jag ville gråta och ändå somna jag inte förrens vid 1 inatt. Sucks. VIll bara lägga mig & sova nu och helst hela tiden men det finns ingen tid för det.

Kikade i lite affärer igår, antar att den värsta mellandagsreahysterin hade lagt sig men det var ändå folk ivägen överallt, tanter som öppnar provrumsdörrar när man står där utan byxor, hallå, man öppnar inte dörren! Kul om man står där i bara mässingen & testar bh eller nåt. Gummor som drar med sig gubbar som glor på småflickor som mig och skojar och skrattar hysteriskt åt sina egna skämt, "xs, jag trodde det var xtra-stor, höhöhö".
Haha fast det var faktiskt lite kul.





hemmapysslat

julklappar ♥

Det obligatoriska inlägget om julklappar.

Jag fick:


-3 böcker av Nicci French

-Elvis, seriebok/album

-2 DVD-filmer

-Pashminasjal

-Massa choklad, Toffifee

-Massa strumpor & strumpbyxor

-Pengar

-Presentkort H & M

-Vin

-Kaffekoppar Höganäs

-Pysselsaker


Och en hel del annat! Bara bra och fina saker, är så glad för allting.



Den största klappen fick jag ju strax innan jul: Jag fick min studieskuld betald!  Därav chocken. Det hade jag aldrig ens kunnat drömma om. Är så tacksam. ♥


Och en ny laptop fick jag ju också ganska nyligen, så jag känner mig lite bortskämd. Men det förtjänar jag :)


Katten fick två påsar dyr kattsand + pengar till mat. Det gynnar ju liksom mig så det är toppen :)


Jag hade även köpt en del till mig själv, som t.ex. klänning, några toppar, underkläder m.m. som jag slog in och sedan glömde jag bort vad jag hade köpt. Hehe så det blev en del roliga överraskningar.

Nåväl,
god jul
god fortsättning &
grått nytt hår


yoga

Började dagen med yoga, väldigt skönt och jag blev så glad tyckte jag. Har länge varit sugen på att testa men det har inte blivit av, men igår när jag var hos Eva & Roffe så visade Eva mig lite. Måste ha sett himla kul ut när vi båda kröp runt på golvet och gjorde olika övningar :)

Åt massa god mat & knäck och det var himla mysigt att vara där, hör liksom julen till. Spelade Retro, jag vann! Lite otippat :) Fick med mig massa ostar och annat gottigt hem, nu är kylen fuuuull.




Julfint hos mig. Renen är från amerikat, fick den av farfar inför millenieskiftet.

yesterday

Petter kom hit igår, fikade lite på kaffe & hemmagjort godis & lussebullar, åt mumsiga laxmackor senare och bytte julklappar. Myspys. Öppnade en varsin, jag fick en Elvisbok. Alltså Elvis, den tecknade sköldpaddan. Tycker den serien är jätterolig :) Så det var helt perfekt! Och så fick jag en jättefin julgrupp. Resten av klapparna sparar jag till imorgon.

Innan dess så var jag en sväng i stan för att köpa mascara, blev även en tröja jag inte kunde motstå, mörklila med massa små guldstjärnor, röda leggings & lite annat. Rean har ju redan börjat...



Trötta jag igårkväll, med nya gosiga tröjan.


pashmina

Sprang till brevlådan så fort jag hörde posten komma - där hittade jag ett julkort och en julklapp, som innehöll en underbart fin, stor sjal i skimrande beige/guld. Mjuk och go!

Det står pashmina men jag betvivlar att den är äkta då det också står made far away from Scandinavia. Hehe. Vacker var den i alla fall! Perfekt för mig.

idag

Gick upp tidigt för att tvätta, greja och städa. Vid 15 kom Eva & Roffe, har haft det jättekul.  De bjöd på pizza och jag bjöd på lite hemgjorda lussebullar & godis till fikat. Pratat ovabrutet om allt mellan himmel och jord. Bytt julklappar, spännande :) Har ju inte öppnat dom än. De var här länge och det var jättemysigt men nu är jag bra trött.

Har hunnit gratta brorsan på 21-årsdagen och pratat lite med Mari i telefon också. Bra lördag helt enkelt. Ska se om jag orkar vara uppe och kolla på Nätet/The Net med Sandra Bullock som börjar om ett tag. Den var en av mina favoritfilmer för några år sedan. När jag bodde hemma...det är ett bra tag sen!

Nu slötittar jag på Bruce Willis (Die Hard 2), den är 18 år gammal. Då var han lite mer charmig! Men Bruce funkar alltid. Min favo.

Nu ska jag sluta babbla. Natti på er

igår

Fullt upp idag och igår. Igår slog jag in de sista julklapparna, gjorde lite mer julgodis - chokladfudge och chokladtryfflar, ringde massa samtal och ordnade upp allt möjligt.
Mådde lite pest igår med dunkande huvud så jag är rätt förvånad över hur mycket jag ändå orkade.

När jag hämtade ut paketet från H&M på Konsum så kände tjejen i kassan igen mig från min blogg, oväntat men roligt. Så hej hej!


Update: Betalade jag för min vara? Vi prata så jag blev alldeles förvirrad när det gällde betalningen..kom på det nu, tänk om jag oavsiktligt har snattat! Jag vet att jag räckte fram mitt kort och slog in koden men...ja, shit vad glömsk & virrig jag alltid är.


clothes clothes clothes

Hämtade ut paket från H&M idag, snabb leverans. Allting var verkligen fint och satt bra, kul!
Fick med den här fina koftan också:


its time to punch out of this yawn factory

Dagens outfit? Nja, nya tröjan :) + min "pimpade" spegel





Tur att man får vara lite barnslig ibland. Livet blir lite roligare då!

julshopping

Julhandlade idag med P som sagt! Inför jul, till jul, efter jul. Pust! Blev en del butiker att besöka, scheisse vad jag är mör nu.Tränade på Vib imorse också, tror jag kommer ha lite träningsvärk i armarna imorgon.

Har haft en grymt bra och rolig dag i alla fall!

Köpte en tröja åt mig själv. På barnavdelningen..för killar...med Simpsons/Bart motiv+text. Kunde inte låta bli! Blev grymmesnyggt på mig.


17 december 1997

11 år sedan idag. Lite ont i magen på det, mer orkar jag inte skriva om det just nu.

Men har klarat dagen väldigt bra måste jag säga, jobb, träning och kollat på P.S I Love You, den var fin, varm.
Fortfarande rörd och lite förstummad av beskedet igår. Stor grej ju.



Imorgon blir det VIB kl 9 sen åker jag & P och julshoppar, ska bli så kul!



Julkatter, förra julen hos P

chockens olika stadier

Har fått en så otroligt fin julklapp, kan fortfarande inte förstå. Det är ett under för mig, vilken godhet och omtanke vissa människor besitter.

Först blev jag högljudd, sen skrattade jag, sen grät jag, skrattade lite till och blev stum.



Änglar, visst finns dom..

#%&!!#%&

Nu ser bloggen ok ut it både firefox & explorer. Eller? Säg till om bloggen ser konstig ut. 

Ska göra en ny header, men inte exakt just nu.

H&M och Din Sko

Beställt lite från H&M idag och bild på de nya skorna!

julklappar

Köpt nya skor till mig själv, hade krav på att de skulle vara snygga, bekväma och med lite klack. Det hittade jag också! Men min kamera är fortfarande paj och jag lär väl få vänta i tusen år på att farsan får tummen ur och skickar kvittot till den.. Köpte skitsnygg jacka på HM Divided, svart med fuskpälskrage på luvan, träningsbyxor och linne, underkläder, två nagellack och ett par blåa byxor. Nice yes!


Var på ultraljud i tisdags och efter det gick jag lite i affärer på stan, så mysigt när det är snö och juleljus! Hittade en del roligt, några julklappar och lite till mig själv! Bland annat en bok, Barbara Voors - Sömnlös.


this is my december

Ibland så hjälper det verkligen att skriva ner tankarna som surrar värre än bin i huvudet, skriva ner dom utan att låta någon läsa!

Det borde egentligen vara olagligt att få må såhär dåligt utan att vara bakis eller så, jag har verkligen varit snäll mot min kropp och hur tackar den mig? Världens huvudvärk.

Blidde ingen vib och möte idag, blidde pepparkaks och -lussekattsbakande istället! Sen kom P och vi vägde kissen, käka god mat och åt lite av det jag tidigare bakat till efterrätt. Nice! Im the queen of saftiga lussebullar.
Är värsta vinterlandskapet ute här och även inne hos mig :)


(Linkin Park - My December)

vibba

Tränat på VIB(hälsan) idag med, börja och sluta på "vibben" och däremellan styrketräning. Sköönt!

Promenerat massa också och klämt i mig i ett par byxor i slim fit strl 40. Good for me!

Händer så mycket roligt just nu, babysteps babysteps men ändå ganska stora steg för mig måste jag säga.

Pyssla lite igår och tror jag ska fortsätta med det ikväll. Roligare med julpyssel nu när det är snö och massa juldekorationer är framme :)


plaza day is headache day

Lite småont i bortglömda muskler från igår, som framsida lår och lååångt upp på armarna. Jäkligt kul var det, ska dit imorgon igen efter ett morgonmöte.

Ont i huvudet som satan och trött, vill gå på en snöpromenad!

Ska väl hitta på något att göra, men vad? Är visst uttråkad och osammanhängande för det mesta.

VIB

Var på VIB i två timmar idag, lite mör nu! Träna på en sån där vibrationsplatta var ingen lek! Kändes som tusan i armar och ben, sen körde jag styrketräning på det. Det var ju introduktionspass idag så det var ju inte såå farligt, känns mest skönt i kroppen. Ska köra det här 2-3 dagar i veckan varvat med den konditionsträning jag redan håller på med. Blir finemang!

Nu ska jag ta ett bad för jag fryyser!

im so bored!

Behövde ju inte åka in till jobbet idag, och inte imorgon heller tydligen. Gah va tråkigt, är grymt rastlös och uttråkad!
Min kropp stretar emot också, testade att cykla men orkade inte, gick en promenad men mådde bara pyton. Typ illamående och kallsvettig. Vill inte!

Har gått i virtuella affärer halva dagen och hittat massa kul som jag kanske ska köpa.
Måste verkligen åka till stan imorgon, klarar inte att vara hemma en dag till. Ska kolla på skor och lite annat också! Sett några snygga på Din Sko och Nilson.

RSS 2.0