hjärtat

Mitt hjärta var här en sväng innan jobbet också, för att lämna en mus som han köpt till mig, han är så snäll.  Och för att träffa mig såklart. Du är bäst. Längtar till helgen nu, ska bli mysigt som alltid!

Slötittar på Medium nu, ibland är det bra, ibland inte. Ikväll är det sådär.

bo på ikea

Roligaste jag hört idag: en snubbe som bor på Ikea en vecka. http://marklivesinikea.com/

vuxna människor? bah!

Det är rena rama lekstugan i tvättstugan. Folk kastar skit och skriver elakt om andra, utan att våga skriva namn såklart, precis som här i bloggvärlden. Och de ska föreställa vuxna människor..knappast! Förstår inte hur folk orkar, jag gör det inte i alla fall, men idag blev jag förbannad: någon hade strykit och snott min tvättid! Sjukt. Idioter finns det överallt..Men men, det är inte slut här..

Sen är myndigheter lustiga också. Måste ha en viss uppgift från skatteverket, ku, men det visste de inte vad det var. Haha..

minimus och shopping

jag har varit förbannad ikväll för den otroligt snygga mini-usb-musen jag köpte idag, ja den verkar inte ha någon lucka för batterierna. helt omöjligt och helt jävla otroligt! vete sjutton hur man ska pilla in dem..kul ord förresten..usbmus och minimus..

hämtade ut kläder idag också:
svarta pyjamasbyxor satin
puderrosa kofta
svart linne
svart linne med gulddetaljer
2 trosor

shoppade annat också:
blåa mys-träningsbyxor
svart linne
brunt linne
silver-svart glittrig tröja
hårspännen 
plånbok

ska nog krypa ner i sängen med det nya bäddsetet och en ny bok.myys
 

julafton?

Ja, jag är lite efter med inlägg om jul och nyår..men det beror ju på ett jag åkte hemifrån den 21a och kom hem idag :)

Julafton hos svärföräldrarna:


nyårsafton

     tv                                                                                                                                                                                                      Nyårsafton var en helt fantastisk dag, det var kombinerat nyårsfirande med studentfirande.

Petter och jag gick hem till hans föräldrar vid fyra och där hängde de en nallebjörn, liten studentmössa och blommor på mig och tog massa kort. Sen fick jag det här helt underbara, stora paketet av Petter och hans föräldrar, som är på bilden här intill:
en 28" tv! Helt otroligt vilka fina examenspresenter jag har fått: pengar, laptop och en ny tv! För att inte tala om alla fina julklappar! Så snälla och söta alla är och så bortskämd jag känner mig. Men det är jag värd =)Svärföräldrarna hade dukat jättefint, det gick i silver, svart och vitt och vi åt otroligt god mat, trerätters kan man säga.Spelade Retro och Bondespelet, hade det mysigt, kollade på alla fyrverkerier och skålade med vin och champagne.
En helt perfekt nyårsafton!

RSS 2.0