and life goes on..

so they say..

Idag var första dagen på praktiken, det var skit och helvete och jag vill aldrig mer gå dit. Men men..ska ge det en chans till imorn, om det inte är bra tänker jag kräva att få byta..annars kan jag ju alltid bli väldigt allergisk mot alla blommor : ) Var hemma hos Linda idag också och sett lägenheten för första gången! Och oh vad fint det kommer bli..blir ju nästan lite avis :)

Igår sov jag till 15.30, kändes väldigt konstigt, låg kvar i sängen till fyra. Ringde K och E och sen ringde L mig. Sen kom Petter hem från sina föräldrar med tacos till mig från dem! Snällt och väldigt gott.

Tisdagen var säkert en skitdag och måndagen likaså, minns inte så mycket, har haft feber.
Klippte mig ialla fall hos Lena och blev väldigt nöjd. .

Imorn är det praktik i 4 timmar, sen tänkte jag mig en tripp på stan..har några hundra kvar på mitt presentkort på H&M, och saldot på kontot är oförskämt bra..får se om jag kan hitta något kul.


so it begins..


I tisdags började skolan. Jag är 20 och började 3:an, suck..alla andra är typ 18 eller yngre..som tur är var Linda här och drack kaffe med mig både idag och på måndagen, då vi även cyklade till skolan, http://www.wuc.orebro.se/

I onsdags var det någon form av lektion, engelska b som jag valt. cyklade hem och blev genomblöt. sov "middag" och lagade mat, och andra hushållssysslor..ni vet.. bläh. har även valt matte b och samhäll b, tänkte att det kunde vara bra att ha läst. har ju redan läst småföretagande (mvg) och glöm att jag kommer läsa fritidsturism..blä fy satan vad turism är tråkigt att läsa.

igår, torsdag, var jag och pratade om vilken praktik jag kunde tänka mig..vill inte va kvar hos surkärringen på vägverket..sen hem igen, så värdelöst att åka dit, men fick iallafall 30 min på cykeln..sen kände jag mig bara matt, sjuk och orkeslös, tur att det inte gjorde något, för Linda var här och drack kaffe och spelade super mario 3..it rules, men vi var sämre än vi brukar =) hon va också seg och det var skönt att få vara det, för ibland orkar man inget annat..

Idag fredag var jag ledig, trodde det skulle ringa om praktiken, men nej då, så jag fick sovmorgon och favo Linda var här på kaffe och så bestämdes det att jag skulle vara kattvakt åt hennes Kisse..så vid 7 ikväll kom hennes kille och lämnade Kisse här och jag försöker få henne att känna sig hemma och bekväm..vilket inte är det enklaste när man redan har två katter, men det går bra..

Sammanfattning av sommaren !

Slappa slappa slappa =) Dricka kaffe, shoppa, spela tv spel, umgås med Linda =)

Shoppa mer, dricka öl och vin, spela ännu mer tv spel och umgås, haha, vilken sammanfattning.

Varit hos pappa i Bro/Sthlm och träffat lite släkt, det var kul, var mysigt att få träffa pappa.
Var bjuden på fest hos dem 5/8 men det gick inte..tråkigt. Imorn åker jag och Petter till Stockholm och ska bo på Globen Hotell. Yey!  http://www.globehotel.se/ Det blir massa shopping för min del, och mysiga middagar, utekväll, kanske även gröna lund/skansen m.m..och mysigt att bo på hotell. Kommer hem lördag kväll och på måndagen fyller Petter 24 år, så då blir det kalas här =)

Ja vad har jag gjort mer..vi var i Tällberg en vecka, det var jättemysigt..bra väder på dagarna, regn på kvällarna..Ikväll var vi på Rio och även det var mysigt..

Ja, sommaren kan beskrivas som mysig! Vilket är väldigt bra..kommer snart uppdatering med vad jag shoppat =)
RSS 2.0