yeye

Tur att jag inte har en blogg med outfitsbilder varje dag, för jag går runt i pyjamasbyxor, jag är ledig! Har faktiskt redan varit ute, promenerade bort till bovärdens kontor och hämta ut en nyckelgrej till nya bokningssystemet. Han hade fått för sig att alla skulle på demonstration/visning nästa vecka, jag tror jag dör av skratt. Så löjligt.  Det är inte hjärnkirurgi det handlar om. Skönt att folk inte längre kan sno tider och att man kan låsa dörren! Passade på att "klaga" lite också om andra saker och jag trivs så mycket bättre med mig själv nuförtiden när jag vågar säga ifrån och säga till om saker och ting.


Bla bla, nu snart så ska det svidas om till träningskläder!


Namedropper

Den här fick jag hem idag. Som jag har letat efter den! Hittade den på bokbörsen och den var i nyskick. De hade mycket  böcker där som jag har letat efter, bland annat  Ont Blod av Levine Richard M.

Namedropper är som jag minns den en väldigt feelgood bok!
yey


Det här plus lite annat fick jag hem igår. Snyggt!

knäppa sossar

Fick ett papper igår från några sossar på stan. Vad är det? frågade jag.
Svar: Här har du en penna också.
Eh till vadå?
Svar: Kan vara bra att ha.

Om man vill få fram sin politik kanske man ska ta och lägga ner lite tid på att förklara vad man håller på med.

Jag har inte problem med sossar egentligen, bara med kufiska typer i allmänhet och Mona Sahlin synnerhet.

varför

varför syns inte alla inlägg?

A Troll in Central Park

Ännu mer nostalgi. Den är ju så söt! Trollet i parken.
FernGully - The Last Rainforest

Nostalgi! Ska kolla på den ikväll om jag hinner, den är så fin.
kardemumma

Nu kan jag pricka av lite saker på önskelistan (men det har tillkommit en hel del måste jag säga) för toppen från H&M har jag beställt och jag fick fyra krukor av Petter igår. Supersnällt! Gillar deras namn, kardemumma..

Det var väldigt roligt igår, åka runt och handla lite och sen vara här hela kvällen och käka tacos och annat gott. Blev ingen kladdkaka. Mätta ju. Kul att snacka massa om allt, som alltid. 

lördagslycka

Köpte nya jeans igår, snortajta, assnygga, färgen "blue-black" med små dragkedjor på backfickorna. Snygga yes! Kanske kan man inte köpa lycka för pengar men man kan köpa glädje i alla fall, garanterat!

Bilden gör verkligen inte byxorna någon rättvisa alls. Men men


Blev glad också att nya kattmedicinen var så billig, hoppas bara veterinären skrev ut rätt, för när jag försökte kolla upp namnet hitta jag bara något som var mot urininkontinens för tikar, och det ska vi ju inte ha. Hehe.

Ska städa lite nu, Petter kommer vid 2, vi ska åka och handla lite så vi kan laga tacos och baka kladdkaka här sen. Ska bli kul!
Disney

Nu är jag mest trött. Mådde skit efter träningen igår, kändes som att jag skulle svimma osv. Brukar annars må väldigt bra direkt efter träning! Kanske beror på att jag har nån dum förkylning, hostar, har frossa, är skittrött och magen känns som att den ska vändas ut och in.

Ska knarka lite Cocillana-Etyfin och få en vitaminkick av nyponsoppa! Blev sugen på att se Herkules och Ringaren i Notre Dame, disneyfilmerna, så det ska jag göra nu!


Love disney!
ARG

Jag kunde inte somna inatt pga att grannarna under måste vara ena jävla dumma korkade döva idioter som måste ha så himla hög volym på tvn! Det är inte första gången men sist blev det tyst när jag banka i golvet. När jag äntligen somnade så vaknade jag vid tolv av samma jävla volym och då fick jag nog och hoppade så hårt jag bara kunde och skrek "Sänk volymen för i helvete!" Vuxna, gamla människor. Jag var så arg att jag inte kunde somna om på ett bra tag..

och nej, det känns inte så lockande att gå ner och ringa på ensam, mitt i natten, i pyjamas. Fattar inte varför folk inte kan sköta sig!

bara så jävla hårt

som ett oändligt finns i sjön där man aldrig hittar korten man behöver.

myser

Myser lite med tända ljus framför dumburkarna. Ovanligt för att vara mig, men jag måste lära mig att coola ner, ta det lugnt och koppla av. Njuta lite. Längtar nästan tills man får ställa fram julljusstakar och julpynt, det lyser upp och ger varma känslor inombords! Fast jag vill inte ja julafton. Mitt kök är så fint, vill sitta där hela kvällarna, helst med sällskap. Men vill inte ha någon som bor här, bara bjuda in någon på te eller kaffe då och då.


önskelista
fröken hurtig

Jobbar på i en rasande fart tydligen och fick höra att allt var perfekt, det är alltid kul. Tränat, det var skönt som tusan. Tränar 4-6 dagar i veckan, blev kallad fröken hurtig..

Pratade med Mari idag, hon ska starta eget, hennes syster också. Kul tycker jag! Kan ju det där ganska bra, hur man gör, idéer, hur man planerar allting från grunden, det teoretiska, praktiska och nu även den ekonomiska biten.

Såg That '70s show idag och min favorit Bruce Willis var med! Alltid lika rolig. Nu är det snart en av mina gamla favoritfilmer på tvn också, Face Off.

Funderar starkt på att söka en distanskurs snart, bara ett ämne, kunde vara kul.Eller två ämnen. Så kanske det blir universitet sen, även om jag mest känner för att jobba nu. Kanske blir receptionist ett tag :) Why not?


iPod shuffle

Jobbat, tränat, grejat. Som vanligt alltså. Därför står bloggen still. Fixat två företag helt själv nu, det känns bra! Blev bjuden på fika på Hälls, kunde inte hålla mig från en biskvi. Mindre bra, shit happens. Gott var det.

Undrar vad som händer med spanet imorgon? Han verkligen tittar. Det är det roligaste som händer just nu, och det säger väl allt.


<-önskar mig en sånhär, iPod shuffle, purple. Snygg! De blåa och gröna är snygga de med.

RSS 2.0