Jumper

Såg Jumper idag. Den var bra men samtidigt sådär, stel och krystad dialog och ingen särskild handling. Det vägdes upp lite av att han (Hayden) var söt men inte mycket, det räcker inte för en film. Tänkte mest Anakin, you're breaking my heart! Haha. Skoja. Skumt att se Samuel L. Jackson som "ond". Lite killfilm, men ok. Helt ok.


Nu är det snart Pearl Harbor. Hälften kärlek, hälften krig, men den är bra!

Vad har Gry på sig i rutan? (tv4) Herregud..trafikolycka slash spya.


ingen kräftskiva i år

Jag orkade inte ta mig till kräftskivan i Järlåsa, och Linda är sjuk så det blev inget där heller. Trist men det gör inget, för jag är så himla trött, men jag mår bättre idag. Knas.



Tavlan som hängde ovanför spritbordet på förra årets kräftfest :)

Prison Break - Scylla



Såg att Prison Break ska börja sändas i USA 1 september. Om det stämmer betyder det ju att det inte är någon tid kvar alls tills man se det här, om man vill :) Yey! Verkligen saknat den serien.




red dragon

Vart och handlat massa med Petter idag, det var skoj och skönt att ha det gjort. Fick en platta öl, det var snällt :) Välbehövligt? Hehe nja, men väldigt bra att ha. Vi åt  tacos här, det var syndigt gott! Tog säkert en timme för mig att äta 2 st och jag är fortfarande mätt. Alltid kul med roliga människors sällskap! Uppskattar det.

Haft lite halvont i halsen till och från nästan hela veckan men trott att det berott på sömnbrist och ansträngning, men nu säger Linda att hon är på G att bli sjuk, och jag känner samma. Hope not. Visst vore det kul att gå på lite kräftskiva där imorgon men framförallt pallar jag inte bli sjuk. Var dunderförkyld förra året vid den här tiden, då jag skulle på "fint" galej. Stod ut en timme, det var varmt och jag hade feber och fick en dunderhuvudvärk så jag inte ens orkade sitta upp. Däckad i tio dagar. Förstår inte de som säger att de är sjuka, lite förkylda, max 2-3 dagar per år. Vilken lyx!

Röd Drake på tv. Läste faktiskt boken för himla massa år sedan och sett filmen ett par ggr, den är inge vidare, men boken kan rekommenderas.

mina nerver!

Uh vad jag är trött på ÖBO, nu måste de väl ändå skoja med mig? De skulle laga timern till fläkten idag (för säkert fjärde gången på ett år) men den funkar ju fortfarande inte! Åh mina nerver..Dessutom ramlade en "fast" hylla med lådor ner igår, pang! rakt på micron. Tack ÖBO, I love you.

Linda var här igår, det var roligt. Fika lite och jag försökte hjälpa så gott jag kunde med cv+personligt brev. Hon påstod att hon köpt en cykel på IKEA, hehe. Kan ni tänka er, med IKEAs usla beskrivningar och hur frustrerad man blir när man ska sätta ihop deras möbler, hur tror ni då det skulle bli om man själv måste sätta ihop en cykel? Rolig tanke! Akutpsyk skulle översållas av människor med nervsammanbrott.


Inget psykbryt på jobbet idag i alla fall, alltid nåt! Vissa dagar vill jag bara spy på företag som inte har ordning på sina jädrans papper. Roligast jag hört var dock att Sex and the city (filmen) skulle handla om mode och de senaste trenderna. Jag måste ha sovit mig igenom filmen..


kick ass

Funderar på att färga håret, kanske brunt. Vad tror ni?

Har så mycket jag vill skriva men vet inte vad jag vill säga.

Jobbat idag, ledig imorgon, har målat en spegel och rotat fram fyra höst/vinterjackor. Funderar på att dekorera spegeln med lite fjärilar! Visar sen om det blir bra.

Nu ska jag träna. Lite sent men ni vet ju vad man säger..


SATC the movie

Tomas Ledin spelar i Örebro ikväll och Veronica Maggio är förband. Ha ha, rock on!
Såg SATC igår, filmen alltså. Sluta läs nu om du inte sett den.





Jag tyckte den sög ganska rejält. Totalt tönteri med att han sticker innan bröllopet och att det är så synd om henne. Klart det är! Men Mirandas man har precis varit otrogen, det är en fis i vinden? De är fyra vänner men ändå är det Carrie som är den som alla liksom ska vurma för. Jaja, jag fattar, hon har huvudrollen, men är det så det ska funka eller? Jag kanske var på skumt humör igår men jag blev mest irriterad. Det är mest synd om henne i hela världen. Sen tar hon tillbaka mannen! Herregud. Snacka om att få skylla sig själv. Ok, det är en film men jag kunde inte låta bli. Förstår inte flickors besatthet av det här.


massage

Jag hade lite bryt igår, det har varit på g ett tag om man säger så. Men jag blev lite ompysslad av M, fick massage, det var skönt! Blev väldigt avkopplad. Han drämde en chokladkaka i bordet också, he he.

Choklad och massage borde alla flickor få.



Fick nyss ett oväntat samtal, det var roligt.





hur man ger katten ett piller

Ta tag i katten. Försök pressa in pillret i munnen, stänga munnen, få den att svälja. Omöjligt? Ja, ibland. Fick kapslar också så det är inget jag kan krossa och lägga i maten. Hinner du inte få fingret till mungipan för att få den att svälja? Hahahaha det är som det ska.
Skölj av pillret från allt katthår. Kapslar blir lätt klibbiga när de är blöta, fasnar i pälsen.Ta ner katten från bokhyllan. Pressa pressa. Skölj av pillret. Doppa pillret i kattmat. Försök få bort kattmaten från dig själv och mattan. Skölj av pillret. Ta ner pillret från väggen..Släng pillret och skrik lite. För att inte vara bra på att spotta så spottar min katt väldigt bra.

Jag orkar inte en till dag med det här.



Nog kattprat. Jag var bara tvungen.

akuten

Spenderade natten/morgonen på akuten. Världens bästa vän höll mig sällskap.


Trött nu.

el laberinto del fauno

Har nu sett Pans Labyrinth också, den var helt ok, mycket hemsk och lite mysko. Lite småseg första halvan.




The Notebook gillade jag, varm och mysig men självklart lite sorglig..


Vanity Fair - kärlek

Har haft den i lilla filmhyllan ett tag, i plast och allt. Fick den för längesedan men icke sett - förren idag. Det var en mycket bra film! Av någon anledning blev jag sugen på att se Tombstone också, en av mina absoluta favoritfilmer.
Av någon annan anledning gillar jag kärleksfilmer just nu, och jag har aldrig någonsin i världshistorien varit den som gillar kärleksfilmer eller kärleksböcker! Men det får inte bli för puttinuttigt bara.

Pysslat lite också, gjort några kartonger i hallen fina med dekorationer och annat. Gillar pyssel! Då brukar jag spela REM eller Anders F Rönnblom. Vet inte varför men det är bra pysselmusik.





a change of seasons

Det är verkligen höst på G hur mycket jag än stretar emot. Vill inte! Hela mitt väsen känner ett stort nej, men det hjälps ju inte. Löven blir gula, vindarna är kalla.

Nåja, det var väldigt roligt igår och vi trotsade kylan och satt ute lite! Härligt till tusen. Gott och trevligt, ramlade in här vid 2 inatt tror jag?

Jag har haft en hemmarfixardag, höll på att bryta ihop över min nya Ikeaspegel. Jag hatar Ikea! Men jag är snål också. Nu blir det i alla fall inget mer därifrån som man måste sätta ihop själv, never, för det funkar aldrig som det ska nuförtiden.
Tvättat stora lass, fixat i klädkammare och byråer, röjt här och där, städat, diskat, lagat morotsbiffar med broccoli och couscous. Ätit kakor som jag fick med mig hem :) Har en tårtbit kvar också från igår, Petters goda daimtårta.

Sova, kolla på film eller fortsätta knäppt men roligt samtal på msn?


grattis!

Idag ska jag hem till Petter, det ska bli jätteroligt! Bli bjuden på tacos, tårta och annat smarrigt, för det är någon som fyller år idag... :) Grattis på födelsedagen!







(Ärad vare gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden...)

en liten nödutgång

Nu är jag ledig till på tisdag, härligt! Snacka om långhelg.

Det har redan varit mycket nog för en vecka, hänt mycket. Många saker att hålla reda på, förutom själva jobbet så en virrig gubbe som inte har koll på mycket alls..suck.

Den här sommaren har varit väldigt rolig! Jag hoppas ju självklart att den inte är slut än, men den har svalnat lite, det har lugnat ner sig kan man säga. Men 3 härliga, roliga och sköna månader har jag haft. Det har också varit en lite konstig sommar, men jag försöker att inte tänka på det konstiga, som 2 stalkers och en annan obehaglig incident.

Det är synd att han med ögonen skulle vara skum, för jag trodde att jag gillade honom...Men det är väl inte bara jag som tycker det är mysko med någon som följer efter en, väntar utanför jobbet, osv? Verkar som att många är desperata överhuvudtaget.

Visst har jag också en längtan efter underbar kärlek, men jag tänker inte nöja mig. Jag vill att det ska kännas helt rätt och bra, och tills dess tänker jag vara själv, fast inte ensam.



So If you're feelin' lonely.. don't

Det blev lite obehagligt igår efter jobbet när förföljaren hade väntat på mig. Jag sprang in på CO och gömde mig. Sjuk situation minst sagt. Helt skakig hemma också, ringde Petter som kom och hämta mig, vi åkte och handla och snacka, och idag hämtade han mig efter jobbet. Supersnällt! Slapp jag gå till bussen.. Fika på kaffe, kanelknäcke och choklad, mumma :)
Hoppas det har lugnat ner sig bara och att budskaper gått in till slut, annars får jag skaffa nån fejkpojkvän. Som inte blir psyko..som kan skydda eller skrämma iväg eller nåt sånt.


Usch, jag är väl astöntig men fick just höra om en hemsk sak. Ska bli spännande att se om det blir lugnt inatt då, både här och därborta..Sjukt att båda haft konstiga upplevelser senaste tre dagarna.

När döden nalkas varslas det tre gånger innan? Creepy.



Det har varit lite mycket på sistone bara..för mycket på en vecka.

Tällberg

Kikar lite på Gossip Girl, repriser, yey? Tvingade Henke att kolla på det en söndag dagen efter minns jag. Nä, jag är ganska snäll, tvingar aldrig någon. Han la sig på soffan och låg kvar, då fick han skylla sig själv :P Tycker den serien är så lustig.

Söndag sweet söndag. Har sålt min synth idag, tog upp den och spelade My heart will go on två ggr, finns musik och så spelar man med till den. Lite vemodigt, men...my heart will go on. Träffade på grannen härute och försökte pracka på honom en kontorsstol. Ska få hans dammsugare igen, den jag fick förut..för min slang gick sönder igen..den nya slangen...behöver jag säga mer? Men skönt att bli av med grejer..Man kan ändå inte ta någonting med sig dit man ska..



eller är det så att den med flest saker vinner?


P gav mig stenar från Tällberg, gulligt tycker jag :) Mina fd svärföräldrar ska ju sälja sin gård där..sorgligt men jag förstår dem. Många fina minnen!



Utsikt över Siljan

08-08-08

Stockholm is the place to be today. 08-08-08. Min gamla hemstad, saknar dig.

Jag har gjort något av det jag tycker bäst om - slappat på min lediga dag. Fast jag åkte in till stan för att hämta ut medicin till katten som de inte får in förren på tisdag..suck. Intressant, jag vet.

Fick ett sms idag, en frågan om jag ville fortsätta, för han "tycker förbannat mycket" om mig. Sen ett samtal..snark.

Kollat lite på Tristan & Linda ikväll..eh ok, Tristan & Isolde, ett sk klassiskt kärlekspar, i alla fall när jag gick i skolan.

<- Jag frågade P om detta var en tysk-judisk näsa men det tyckte han inte, och han borde ju veta. Men 8-dels tysk är jag allt, det vet jag. "Du är inte jude" haha tack för den P! P: "Den är superfin!" Tycker hans mamma också ju

mig äger ingen

Fick den boken i julklapp, Mig äger ingen av Åsa Linderborg (Aftonbladet). Jag förstår bara inte riktigt vad hon vill med boken. Beskriva det svenska folkhemmet? Hur det var då? Jag är för ung lilla vän, men jag kan tala om att det är inte mycket som har ändrats i uppfostran sedan dess. Nä, nu är jag negativ, men jag har svårt att tycka synd om någon med snälla föräldrar.

Annars tyckte jag boken var bra, lättläst, lite sorglig, lite dråplig. Skulle aldrig ha köpt den själv. Gillar titeln skarpt som satan.




en serie Linda

           


Satte upp lite hår därbak med fjärilsspännen som jag säkert inte använt sen jag var sisådär 15, och så en fjäril i örat. Done! Tyckte jag såg fjortis ut men det tyckte inte Systembolaget.

SATC

Att de sänder repriser på kvällarna har väl ingen missat. Men nu när jag ser om serien, vissa kvällar när jag ändå är vaken, så inser jag att serien inte är så bra ändå. Visst är den lite smårolig ibland, men jag tycker inte att de är så fantastiska förebilder. Bra att tjejer ska ta för sig men hela grejen med att vara så insnöad på en man, en skitstövel, en töntig man, verkar inte särskilt självständigt. Förstår mig inte på tjejer som håller sig fast vid skit.
Fanns mer jag ville säga men det är som bortblåst just nu.

stalker nr 2

Vi råkade inte alls bara stöta ihop på stan, jag och den där killen. Han hade förmodligen väntat på mig, för idag när jag kom ut från jobbet såg jag honom på andra sidan vägen, så jag gick till ett annat övergånsställe och hoppades på att han inte hade sett mig. Gick in i ett köpcentrum och tog bussen från en annan hållplats, självklart börjar han ringa pch smsa efter kl 16, men jag orkar inte. Det kanske ska föreställa romantiskt, gulligt? Jag tycker det är lite läskigt.

gårdagen

Gårdagen var väldigt bra. Petter hämtade och så åkte vi runt lite, lika senila som när vi var ihop :)
Jag hade gjort egen potatissallad som vi åt med chevapici, annan sallad m.m, riktigt riktigt gott! Satt ute sen, det var sol ett tag, fika på mumsiga saker, och sen satt vi ute till 22 invirade i filtar, snackade och hade det väldigt mysigt och roligt.  Hade varit kul att kunna stanna längre men jag skulle upp 7 imorse..Men nu är det helg igen!

ussie & umpan

De finska katterna Ussie och Umpan! (Ok då, Petters och min katt, Tussie och Stumpan...) Fast först ut är lilla umpan..



walking in the air

Kämpat med att bygga ihop möbler till kontoret som sagt, håller på med bokslut och varit lite trött idag. Efter jobbet så hör jag någon ropa på mig på stan, det är han, som är jättegullig, håller om mig, bär min kasse, kysser och kramar mig, vill bjuda på middag och bio. Men jag vet inte vad jag känner och jag har heller inte sagt eller lovat något.

Varför kan jag inte falla pladask och bli störtkär i någon som är söt, romantisk, har snygg kropp och klädstil, är mysig, omtänksam, generös osv. Det är ändå något som fattas känns det som.

Har fixat ätbara saker inför imorgon :) Ledig och det blir en heldag med P.

Kollat klart på filmen också, The Dark Knight. Den var inte alls så bra som Batman Begins.den var rörig, utan egentlig handling, hade ett slut som var upplagt för en uppföljare, Batman har inga speciella förmågor, mörk, och Two Face kan ju inte gå runt sådär. Men ok, det är film. Jokern var rolig.


Dags för bok och säng nu, kan inte stava ordentligt. Natti


134 657 klagomål

Hatlista just nu:
1. 3.se
2.Ikea

3 skickar ut en mobil utan att jag beställt, de lurade mig med att det skulle vara gratis information. Jag tackade tydligt nej till mobil och abonnemang. Det hör inte till god etik att skicka ut saker utan medtycke.Förstår att de fått 134 657 klagomål under sina 5 år. Hoppas mitt är medräknat.

Ikea.Behöver jag säga mer än att deras möbler är skit och instruktionerna ännu värre? Kämpat med skrivbord och hurts igår och idag på kontoret, följt anvisningarna exakt och ändå ser det ut som hej-kom-och-hjälp-mig-men-ingen-kom.

dansband yeah

Nu är jag gammal, för jag var helnykter igår och dansade till livedansband! Haha. Garvade så mycket att jag fick säga dansband 3 gånger innan mammi hörde vad jag sa i telefon idag.  Ok kanske inte renodlat dansband men ändå..Det var bara en slump att vi hamnade där, jag och han med ögonen. Inte alls planerat, men det var kul, skrattade mycket och så var det väldigt mysigt.

Skulle ha träffat A ute och sagt hej men det blev inte av, glömde mobilen hemma i laddaren :/ Massa missade samtal och sms. Han ringde sen när jag kom hem och var skitrolig, lite fuller och det fick han allt höra idag.Jag hade ju sällskap också och det sa han roliga saker om.. Och vid 4 inatt ringde Robert men då blev jag faktiskt lite putt, låg ju och sov. Förstår inte vad han ville heller.

Nåja, på tisdag ska jag och S spela vidare, vi måste ju klara Donkey Kong :) På onsdag ska jag och P hitta på något, vi hade tänkt sola på hans altan hela dagen men som det ser ut nu blir det ingen sol de närmaste dagarna. Jobbar bara mån,tis och tors den här veckan, det är sköönt.

Nu ska jag kolla vidare på The Dark Knight.

The Dark Knight

Jag tror att jag är uppe och går i sömnen. Häromdan luktade det gott i hela köket, det var för att jag hade slängt ner en ask med tepåsar i diskhon där det stod en tallrik med vatten..hehe tesugen?
Hett tips: Voyage i smaken Brazilian Baía! Smakar kakao, vanilj och kokos, riktigt gott!

Nu fick jag sms av K om Harrys ikväll, jo jag har ju funderat på det. Eller så stannar jag hemma och kollar på Batman - The Dark Knight, P tyckte jag skulle se den så vi kunde diskutera sen :) Älskar Batman Begins. Är sugen på att se Juno igen också.

Men nu ska jag fixa lite här och sen hoppa in i duschen. Ha en trevlig helg allihopa!

Mias systrar

Nu har jag läst ut den, knepigt att veta vad man ska tycka om böcker som beskriver verkliga händelser. Bra och intressant, det kan ju låta lite hemskt men jag tror att vettigt folk förstår vad jag menar.  Hemsk ja, det var den också, sorglig och så blir man så förbannad!

Blev det av de första böckerna också. Att det får gå till så, att folk kan bete sig så, och att det kan vara så i Sverige. Att det är kvinnorna, svenskar, som måste flytta och inte de andra. För att de inte kan leva normalt i sitt eget land. Det kan man diskutera länge men jag tycker folk har så lätt för att uppröras och få för sig saker som att man har fördomar så jag säger inget mer förutom att: läs böckerna och uttala er sedan.


RSS 2.0