bröllop vid havet

Min faster Ingrid, som är två år äldre än mig och bor i USA, gifte sig 070707 och jag har precis sett bilderna från bröllopet. Det är hur vackert som helst allting.

image59


hon som fick änglaspelet att spela

Har mått så dåligt sen i torsdags, förkylningshelvete med feber o skit..inte orkat göra nåt, inte ens äta. Vet inte ens om jag orkar med skola o jobb imorn..De värsta var att tillställningen på Conventum som Roberts jobb ordnat var igår. Följde med till Pitchers o träffa lite folk, sen gick vi till Conventum men efter ett tag var jag så dålig att jag fick åka hem..buhu. Hade verkligen velat vara med hela kvällen ju. Kom hem och kunde knappt resa på mig utan att bli illamående och få yrsel, hade så jäkla ont, så gick och la mig vid nio igår..kul lördag. Märkte till och med att jag yrade igår när jag pratade i telefon, nästan lite kul :)



one more time

Har just prickat in 9 av 9 rätt på expressens vad vet du om örebrokändisar, ja jag har tråkigt. Blev nog allt lite kär i J Glans när våra blickar möttes där utanför jobbet, haha nää..Nej han är ingen Örebroare jag vet. Inte jag heller för den delen. Får väl ta sthlmskändisar nästa gång. Cajsa Warg myntade dock inte uttrycket "man tager vad man haver" som det felaktigt står där. Nu vet ni det små barn. Nä, sängen nu kanske? Känns lite tidigt bara..

I keep forgetting your name

A just de, det var ju fest i lördags, eller nåt..kom inte alls lika mycket folk som sist men de va rätt kul ändå, med nya människor, några roliga och två med massa töntiga frågor..haha och en tur in till stan med nattkäk.
Vaknade vid 5 eller nåt sånt imorse av att katten satt och krafsa på fönstret och sen fick jag jaga rätt på och döda två harkrankar, jävlar vad irriterad jag var och sen gick det ju inte att somna om på en sisådär tre timmar..Väldigt hög intressefaktor här jag vet. Började plugga vid tio och blev klar med allt nån gång efter tre, älskar när orden bara flyter på, och imorgon börjar skolan på "riktigt", får väl se hur det blir, mycket distans hoppas jag. Ska ju jobba fyra kvällar nästa vecka också. Nej, fem dagar blir det visst, ringde nyss en från jobbet. Pengar pengar. Men det är kul att vissa ljuger om varför de vill slippa jobba. Jag menar, får man reda på att nån har ljugit så är det ju inte särskilt bra lögner faktiskt.

stockh lm

Jag och Adina plöjde igenom varenda affär i dag på jakt efter varsin klänning till på lördag. Kändes ganska hopplöst med alla höstplagg överallt med mönster och grejer som vi inte alls ville ha. Hittade till slut två var, jag köpte en på Lindex och en på MQ av märket Stockh lm. Hur snygg som helst. Nu får vi bara se vilken man ska ha på sig då också :)

tell somebody who cares

tell somebody who cares.

who said I was sane?

Jaha då ska man jobba imorn då fast jag skulle vart ledig till den 31! Helt otroligt, jag blir så jävla irriterad, inte på nån person, för man kan inte rå för att man mår dåligt, jag vet precis hur det där är, men på den oorganisation som råder.Och nu kanske jag inte ens börjar skolan på måndag som jag trodde, utan senare. Det är ju skönt men de kan väl för fan informera så man kan planera lite! Gah så irriterad jag varit idag.

Pappa opererades igår igen, det gick bra tydligen. Hoppas det, för jag är lite oroad av vissa saker nu.. Och mamma går fortfarande med rollator, ojoj, ja jag är glad att jag mår så bra som jag ändå gör just nu.

Pratade med mamma säkert tre timmar idag, det är så skönt, hon är fan som en bästa vän ju.

Jag är helt fast med att läsa bloggar med ett visst specifikt ämne, och nej det är inte snusk haha


Who said I was sane?

Follow your instinct
It usually takes you home


In Flames


och jag vill fan inte veta nått heller

Speedy Gonzales, du tänder väl på.."

Vissa människor går på och babblar om saker och personer man är totalt ointresserad av. Sorry, men jag är inte intresserad. Jag skiter i det så jävla mycket att du anar inte. Fatta. Jag exploderar snart.

bullets for your brain today

Var på kalas igår efter jobbet, hos Petter som fyllde 25! Det var trevligt, med smörgåstårta och tårta och annat gott. Även jag fick presenter av Eva o Rolf, roligt ju :) Blev rätt sent, spelade betapet med Ida till 2 inatt men de gick inge vidare haha. Sen var de en jävla äckelgubbe på jobbet igår också som var ute efter mig, fy fan alltså.

Känner mig smått irriterad på lite småsaker just nu, och vissa personer.  Nä nu ska jag kopiera lite musik till datorn, varför tar jag bort saker när jag kopierat dem? förut i alla fall. Idiot

fest i järlåsa



På bilderna: Mikaela, pappa, Hanna, Jackie, Frida, Nikki, Mari, Emil och Danne x 2, Linnéa, Maggan + några till. Tyvärr fastnade inte alla som var där på kort :) Tavlan med "sex drugs and rock and roll" hängde ovanför spritbordet hehe.

Festen var jättekul, först blev det bål och tipsrunda och lekar, var riktigt roligt. Sen skulle de försöka göda oss med pastasallad, kräftor, pajer och kaffe och till sist grillat med potatisgratäng. Självklart var det ju olika öler och viner till allting samt konjak och liknande till efterrättspajerna.

Var otroligt kul att träffa Frida igen och prata om allting som hänt sen sist, vilket var ganska mycket. En mycket bra dag och kväll med andra ord.

schnapsvisa för dom som är nyktra

(Melodi: Helan går)

Hea gå
Schu hoffa hoffa lalla ej
Hea gå schu hoffa hoffa ej
Äså inni hea ha
Älla inna halla ha
Hea gåå!
Schu hoffa hoffa hej!

hahaha!

(och jag är inte nykter nånstans)

paradiset

Det blev en runda på stan igår efter jobbet, köpte jeans, de där skorna jag bloggade om och lite annat smått och gott. Hade jäkla mycket att göra igår, dessutom lyckades jag med konststycket att halka ner från sängen och slå mig rejält, haha måste sett riktigt roligt ut. Idag efter jobbet åkte jag direkt till Järlåsa, och nu har jag nyss sett på Disturbia med pappa och Timmy.

Sitter här i gäststugan med en laptop, och imorn blir det fest =)

såg en kändis idag

haha ja jag tror det i alla fall. Stod och svalka mig vid dörren på jobbet och när jag tittar upp är det nån som går förbi och tittar på mig, och jag tänker att jag känner igen honom. Sen vet jag precis vem det är, men kan inte komma på vad han heter. Nu vet jag, det var ju komikern Johan Glans!

Blev en lugn myspys kväll igår, imorse med och imorn blir det fullt upp: jobb, sen stan och leta efter present och kika lite efter klänning och skor, sen packa och greja med allt möjligt. Puh. Ska kolla vidare på simpsons nu :)





järlåsa

Vilken varm dag det har varit, är.  Var nog tur att jag inte följde med till sjön, hade nog inte pallat en hel dag i solen idag. Har istället slappat hela dan, ja förutom lite tvättande, diskande, plockande m.m. Lika bra att börja nu för på fredag efter jobbet åker jag direkt till Järlåsa. 40 pers inbjudna i alla fall. Börjar 16 imorn istället för 11, fine for me.

your velvet goldmine

<- Måste ha dessa skor. Måste! De skulle passa så bra till..allt. Till jeans eller klänning eller..ja, allt.

lullaby

Igår blev det sjön med flotten hela dan, vi fiskade lite, solade och grillade på en ö. Hur härligt som helst var det, var länge sen jag var ute på sjön också. På kvällen såg vi toppenbra film, Die Hard 3 och sen en inte lika bra film, Pusher 3, jag fick fan sitta och blunda när dom skulle...ja just det, i slutet. usch.

Och imorn är det jobba som gäller. Vadå ledighet? Men men, det är pengar, och lite kul faktiskt. Och så måste jag minnas en sak imorn också..Får lägga en minneslapp i huvet.

it aint wise to need someone

like you do..

Blev inget vettigt gjort idag inte, har blödit i snart fyra veckor och mitt järnvärde kan inte vara särskilt högt nu, därav tröttheten och att jag höll på att somna på jobbet igår antar jag. Gäsp. Och detta är kanske normalt? (Yawn). Funderade på olika anledningar men inget stämmer ihop med detta, hm.. Och inte blev magen glad av kaffe idag heller, nejnej, det förstörde jag den med för några år sen. Så dubbelvärk, vad roligt, yey.
Jag pratade iaf med L och F idag, det var jättekul, ska bli så kul att träffa gamla barndomskompisar nästa helg och festa och snacka gamla minnen m.m.
Nu blir det lite drink på vitt torrt vin + fanta sugarfree apple pear, mums.


simpsons

Min dag började med en liten cykeltur, eller inte riktigt för den började ju av massa telefonsamtal, men sen så..Jobbat fast jag skulle vara ledig, tyckte den där tjejen betedde sig ganska så fult, vadå genomskinliga lögner. Uh, inte mitt fel att folk är lata. Jaja det betyder ju lite mer pengar till mig. Och att jag fick höra att det var roligt att se mitt vackra leende igen haha.

 Nu ska jag kolla vidare på Simpsons och sen sussa.

icebound

Har utmanat R på minigolf imorron :) Så ska gå och lägga mig och läsa lite mer i Isfällan nu, riktigt bra bok som jag har läst flera gånger. Natti

RSS 2.0