we're never gonna survive unless..we get a little crazy


idag har jag rotat fram lite kläder och böcker, städat, packat, diskat o röjt..trist.
men innan dess var jag ju hos petter som jag haft massa myspys med. är ju faktiskt en speciell dag idag..
:P

alltid blandade känslor inför att åka bort, men jag vet att det kommer bli roligt, först till mamma som ska bjuda på oxfilé provencale, mums! bubbla på om allt som vanligt...så ska hon få lite gamla, nästan oanvända kläder av mig och hon ska klippa mig..mkt bättre än hos frisör ju.
sen till pappa och mari på fredag kväll..försökte få tag på dem idag, till slut testade jag två gamla nr jag hade i mobilen till mari..på det första svarade en kille jag först trodde va pappa! haha men han va jättetrevlig..på andra numret jag hade svarade jackie, men då fick jag iaf rätt nr..jaja..

ska upp vid 10-11 imorn och borde väl sova nu egentligen..men vi får se hur det blir med den saken..

indisposed, in disguise as no one knows

black hole sun
wont you come
and wash away the rain?


jag sa att det var skönt att bryta ihop. jag sa fel, det är inte ett dugg jävla skönt. det jag menade var att det kan bara bli bättre efter att ha nått botten. yes. men tänk om man inte nådde rock bottom då? äh..

aja, det har nog aldrig vart renare här (lite manisk?) och jag har blivit sjukskriven till 11/3, till att börja med, som läkaren sa. kan jag behöva med medicinbyte o allt. har mått skit ett tag nu, tack o hej.

you can run but you can not hide

trevligt med all uppvaktning på alla hjärtans dag, både hälsningar, kort och presenter :)

tack så mycket till alla som verkligen bryr sig!


every now and then I fall apart

banditsmå-bra-film för mig är bandits, med bruce willis, billy bob thornton och cate blanchett.


och en av de bästa filmer någonsin måste ju vara tombstone med alla härliga repliker. yummie


once, there was this girl who..

....

But both girl and boy were glad
'Cause one kid had it worse than thatHandlade massa grönt o gott idag, åt gott hos P och sen fick jag värsta rycket här hemma, diska allt, jag vet inte hur många ggr jag bytte diskvatten, rent skulle det bli, torka skåp o shit, tvätta mattor i badkaret m.m.  Jag kan nog inte vara på en jämn nivå? Antingen depp o apati eller mani o upprymdhet, inte fan vet jag.
Har mått skit sen jag sluta med seroxat o börjat med remeron. och jag tror läkaren ljög för mig big time. eller så vet han bara inte vad han pratar om? arghh..    fass.se  är guld ibland :PInnocent eyes observing the Crimson Skies,
awaiting for someone to heal the burning lies

angel of mercy, part two

There's never been any reason
or escape for the treason
You just think of a time far away
I feel your flame and your anguish
I know your plans and your last wish
You just can't face another day

Angel of Mercy, take her to your homeland
Angel of Mercy, you can feel the signs,
it's the End, it's the End

angel of mercy

You've stood along the life line
You've played the fool for the last time
You just want the joy and the peace
You've heard all the laughter
You've seen what you're after
You just want the rest and the sleep

Angel of Mercy, take her to your homeland
Angel of Mercy, you can feel the signs,
it's the End, it's the End

Angel Of Mercy, Angel Of Mercy

You can hear the clock's tick
as you scheme for your last fix,
from a place you never will awake
I hear your cry into the night
I hear you die within my fright
But now you've saved your mistake

Angel Of Mercy, Angel Of Mercy

shake the silence and hear what it says

det är bara surr, stötar och smällar.

så svårt att förklara, jag kan nog inte..


I can't tolerate this
cause it's me you are drowning

I look myself in the eye, there's no one there

ledig idag, tur det för jag tog mina nya piller när jag vaknat o somnade efter kanske en timme..sov till 10 ikväll!.. känner mig helt seg och väck..ont i hela munnen o så pga visdomständer som växer..

funderar på ett varmt skönt bad nu och sen följa med petter hem när han slutar jobba..


psykfall

har inte kunnat logga in på blogg.se senaste dagarna, skumt.

var hos farbror doktor idag och pratade om mitt mående o piller o sånt, han skyllde min viktuppgång och oförmåga att gå ner i vikt helt och hållet på seroxat, som jag ätit 2 och ½ år..dom är tydligen jävliga med det, seroxat..skönt att få bekräftelse på att det är pillrena och inte mig det är fel på, men känns ändå lite surt.. men vi kom fram till att jag ska byta till mirtazapin (remeron) och så ska vi se hur min lågproduktiva sköldkörtel ligger till, om jag ska öka levaxindosen eller så..han sa att det är ju något som inte står rätt till när jag mår såhär..hm jo tack..massa prover tagna iaf.. fick sobril att ta i nödfall och så har jag ju det vanliga mot insomnia, propavan o atarax (funkar även mot ångest-light), och imovane i nödfall..

hehe ja jösses egentligen..har lagt ut 900 på piller och läkarbesök den här månaden, känns ju...hm kul..eller inte..men det var nödvändigt. hoppas det blir bättre nu bara! tur att man fick extrapengar i januari..

suffocation, no breathing

okej..orka? känns som att många sliter och drar i mig just nu, vill att jag ska göra det dom vill.. är allmänt oseriösa..o vissa tänker bara på en sak....funderar på att isolera mig eller så, men det går väl inte riktigt..typ dra täcket över huvudet, bara sova, läsa, kolla på tv, gosa med bebisen..

var på en rejäl shoppingtur med petter idag, det var kul :) först bjöd han på frukost hos mig, sen va vi på clas ohlson o bytte mina datahögtalare, jag lämnade tillbaka trasiga byxor på h&m, åkte till marieberg o shoppade mat o så på willys, köpte kattmat på djurmagazinet, köpte nödvändigheter på europris o sen ett par asläckra skor på din sko, typ stövlar/skolett med halvlångt skaft, grå med silverränder o liten rosett o så..urnajs!..blev bjuden på kebabrulle sen :)  tack än en gång.

sen hemma läste jag ett brev o grät en skvätt..vet inte riktigt vad jag känner eller hur jag vill ha det, är nog världens jobbigaste o knäppaste just nu..förlåt. ryckte upp mig lite o gjorde kaffe för sen hälsa linda på mig en stund..var rätt slut o ganska tom i bollen, sorry, ibland är det sånna dagar bara..men är glad för din skull och hoppas allt går bra :)

pratade med min mamma som var nere och sa att hon sökt hjälp för akoholproblem..får man säga "äntligen!" ? hursomhelst, jag hoppas väl inte på för mycket, men tycker det är positivt att hon gjort det själv, utan tvång eller påtryckningar..

ska hälsa på i sthlm om ca två veckor, hoppas det blir bra o att hon är nykter då..annars orkar jag nog inte..sover nog hos pappa ändå..tänker åka till stan o bara gå runt, älskar det..kanske shoppa lite :)

RSS 2.0