hm



Det här är vad som fick stanna kvar av beställningen. Älskar väskan! Är väskoman.

primer día de la semana

Danne åkte hem till Halmstad ikväll. Lite skönt att vara själv igen men känns så klart tråkigt, det är ju min älskade gulliga lillebror. Har varit mysigt att ha någon att pyssla om lite.

Jag är ledig hela veckan och det är skönt! Tänker mig soffmys med serier, träning om förkylningen ger med sig, lite shopping kanske om det inte är hysteriskt på stan. 




Några av mina bra & fina julkappar

lite bilder





Julen

Brorsan kom i tisdags och sen dess har det gått i ett, på ett bra sätt. Tiden rusar iväg. Det är hur mycket snö som helst här, den hänger från taken. Vi har kollat på bra filmer, ätit massa gott, spelat tv-spel, TP m.m, öppnat fina paket och bara haft det bra.




GOD JUL!

nighty

Har städat, donat, grejat, tvättat osv precis hela dagen. Trött nu men glad, för imorn kommer Danne! Ska in till stan för att fixa lite grejer, måste ha en ny telefon. Min bärbara har ballat ur helt.

Nä dags att krypa ner i en varm säng nu, natti!

last week

Förra veckan var lite  rörig och så men mestadels bra ändå.

Måndag innebar mycket trevlig julfika med E & R här hos mig & byte av julklappar.

På onsdagen var jag med P och handla på Marieberg och sen wokmiddag här. Fredagkväll & lördag myste jag mest runt hemma, greja lite här och där. Julfriden drabbade mig =)

Igår var jag hemma hos P och klädde julgran, den blev så fin så fin! Ska få lite bilder på det.  Åt middag, fika, prata och spela lite tv-spel. Mysig dag!

Sjöng lite skönsång för brorsan också som fyllde 22 år :)

 

Julgran & julkatter 2007


Clinique

Fick en liten presentbox med grejer från Clinique av Eva! Julafton light :) Den innehöll läppstift, rougestift, mascara, dramatically different moisturizing lotion, 7 day scrub cream och en härlig ögoncreme.


julstämning

Nu är jag ledig till den 4:e, så underbart! Känner mig så glad och harmonisk idag. Alla julklappar är färdiga, jag har köpt lite av julmaten, hemmet är julpyntat och nystädat och jag har nyss bakat lite mer julgodis. Lönen kommer på tisdag och det är bra, ska köpa resten av julmaten då tänkte jag, men vad som är ännu bättre är att då kommer Danne! Och han stannar en vecka eller så. Allt är så härligt!

Höll på att frysa tårna av mig idag men det är ju ändå snö ute! -12.7 här just nu. Jobbat och haft ett bra möte, tränat på Vib. Känns som att det får bli någon bra film ikväll. Tips?


Facebook

Är det inte lite överskattat? Eller är det bara jag som loggar in kanske en gång i månaden, eller när jag vet att jag fått något där? Som när brorsan säger att han lagt upp bilder på mig från i somras. Panik! Haha men de var helt ok. Lite kul är det ju ändå, med kusiner, bonussläktingar, släktingar, gamla klasskompisar och sånt. Men nja, orka.


Spotify Invite

Deltar tydligen i en tävling om en Spotify Invite! http://www.spotifyinvite.se Kul!

Vet inte om det är seriöst eller ens på riktigt så jag tänker inte prisa tävlingen, believe it when I see it.

julkort

Julkorten är färdigpysslade, dags att skicka dom nu! Sista dagen idag


Julgodis

Har gjort brasilianska chokladbollar, Brigadeiros, som man rullar i strössel.
Mycket mycket goda blev dom!



Brigadeiros, kokostoppar och chokladtryfflar

veckans träning

Måndag-
Tisdag-Promenad ca 90 min
Onsdag- Cykla 60 min
Torsdag- Cykla 50 min
Fredag-Styrka, cykla 60 min, promenera 20 min
Lördag-Nada. Mycket näsblod, trodde jag skulle spy och/eller svimma. Fresch!
Söndag-Cykla 50 min + annat

Inte toppen men inte helt dålig vecka heller.

Jimmy Choo



Lagt till lite i beställningen från h&m!

Det blod som spillts

Fick låna en bok av R för ett tag sen, Solstorm av Åsa Larsson, som var mycket bra! Beställde Det blod som spillts och läser den nu, verkar lovande!

Jag har en förkärlek för is, snö, vinter, karga landskap och någonting jag inte kan sätta ord på. Och det är ett stort plus när kvinnor har kvinnor som huvudpersoner utan att tramsa till det. (Som män ofta gör).


Bruce Willis

Älskar ju Bruce Willis och nu går The Last Boy Scout på tv. Kan inte minnas om jag sett den faktiskt och namnet låter väldigt B. "Joe (Willis) är numera en avdankad och alkoholiserad privatdetektiv" Hehe spelar han inte oftast någon lite avdankad och/eller halvt alkoholiserad?

Die Hard
Bandits
Hostage
Unbreakable
The Jackal
Mercury Rising
The Sixth Sense
Twelve Monkeys
Striking Distance

Ah, han gör mest bra grejer. Inte alltid, men mest.


momentum

Vissa dagar hinner man med så mycket, och andra inte.

Som: Jobba, städa, träna, göra lite julgodis, handla, tvätta, laga wok, tända andra ljuset (lite sent men har inte orkat. Måste jag konvertera nu, till påsken eller nåt sånt?Hope not. Älskar ju julen. egentligen) slå in några klappar, dekorera apelsiner med nejlikor m.m.

Andra dagar orkar jag knappt gå ut med soporna eller ens slå på datorn.


don't let the days go by

Det slutade göra ont i armen under lördagen men nu känner jag mig förkyld istället, blöö. Ingen träning igår eller idag men promenerat ihop ca 90 minuter, minst.  Var inne i stan och jobbade idag & for runt, lunch på Alfa, papper till Creperiet, inköp av lite fina julblommor & sånt.  Gjort fina arrangemang här hemma nu :)

Skulle få fikabesök imorn men E blev sjuk efter vaccineringen så jag får roa mig själv. Ska nog gå fint, har massa roligt att göra, skönt att alltid vara ledig onsdagar!

Nu blir det DH & senare Hells Kitchen ♥

julklapp



Blir en sen julklapp till mig själv då det antagligen kommer efter jul. Får se sen vad som får stanna kvar :)

vaccinerad

Så, då var även jag vaccinerad efter mycket om och men (=vaccin som tar slut hela tiden). Vi var där strax innan 13.30, bland de första i princip, det öppnade vid 14 och ca 14.15 var vi klara. Gick väldigt snabbt allting! Och trevlig personal och stämning faktiskt, hade jag INTE räknat med direkt.

Har ganska ont i armen nu men inte så mycket värre än en redig träningsvärk. Kanske får äta upp mina ord inatt eller imorgon :)

Storshopping på Rusta, de ha mycket roligt, julklappar och lite saker till mig själv, bl.a. en sjukt billig magtränare. Ska testa den så fort armen känns bättre. (Ja, för man styr den med armarna).Och ett hårtoppsserum från Björn Axén, också sjuukt billigt :)

Så hamnade vi här till sist och åt & fikade gott.

Hamnade på golvet ikväll igen, slog in presenter och julklappar & gjorde fler etiketter. Älskar december och julen!

 

Update: Jupp, jag får äta upp mina ord.


veckans träning - update

Måndag Promenad 90, styrka, rodd & springa
Tisdag Promenad 60, rodd & springa
Onsdag Cykla 60 min, hantlar, armhävningar (en grej jag börjat med)
Torsdag Promenad 90 min, styrketräning, vib, sprungit

Fredag Cykla 50 min, promenad 40 min
Lördag Nada. Städa & röjde i 3 h
Söndag Cykla 50 min, magövningar, hantlar & armhävningar


kyla

Jobbat inne i stan, träffat en läkare för andra gången och det kändes verkligen som att han förstod mig utan att jag behövde gröpa ur mig själv. Ovanligt och så SKÖNT. Känns som att jag fått lite hopp.

Gick till Wadköping och kramade lite på Susann & Karin, så kul att träffa dom igen.

Känns förkylt idag men det är bara vädret.(Och visdomständerna…aj) Så fort temperaturen går under 5 grader rinner näsan som en fontän, inte trevligt alls faktiskt.

Morgondagens to do:
-Tvätta 7-10
-Jobba med Golden & Alfa
-Träna kl 11 (cykla, hantlar, armhävningar & situps)
-Vaccinering kl 14? Maybe mission impossible. P kommer då iaf, senare blir det gott käk!
-Städa och fixa lite

bloggdesign

Alla koder är Design&Makeup, därav länken (tack!), headern är dock min egen.

Service Pack

Helt plötsligt har min dator fått sisådär 15 GB till. Genom en uppdatering. Jag vet inte varför och är alldeles för trött för att tänka ut någon smart anledning. Jag har ju inte tagit bort något så jag hoppas inget har försvunnit.




Hello Kitty

Hade rätt mycket tid över igår så jag passade på att köpa lite julklappar och en del pysselsaker; ska göra julkort & grattiskort, egna julklappsetiketter och ev. en dörrkrans om jag orkar. Clas Ohlson och Ide & Hobby är guld!

Köpte en väldigt söt chokladkalender, kunde inte motstå den :)


lussebullar

Pysslade hela helgen med massa olika saker; pastafjärilar, prismor, pärlor m.m och så bakade jag lussebullar! Det blir alltid gott med kesella i.


RSS 2.0