play me in stereo

Nu får man ta och stänga fönstret om kvällarna, för det blir bara kallare. Och mörkare. Och det är ensamt i sängen varenda natt. Jag kanske inte är bra på att skriva så öppenhjärtligt..men va fan, det skiter jag i. Det är ensamt och tråkigt. Vad spelar det för roll vad man säger eller skriver när man talar för döva öron (skriver för blinda ögon?). Fuck you and fuck you 2.

and they say that a hero could save us

I'm not gonna stand here and wait


Jag slutar nog aldrig förundras över folks oförmåga att konversera. I alla fall när det är de som börjar. Varför ställer man inte frågor tillbaka? Äh. Jag åker mot Sthlm nästa vecka istället, eller mot Uppsala mer exakt nu för tiden. Blir värsta festen då ju har jag hört. Måste prata med lite folk bara och nu ska jag nog maila tillbaka till en viss person..

värme

Blir så jävla förbannad när jag läser sånt här. Det är så sorgligt. Förstår överhuvudtaget inte hur man kan lämna hundar eller barn i bilar i värme, 20 år är helt rätt. Synd att Sverige ger så mesiga straff. Och hur kan man skaffa katt för att sen överge den när det passar? Människor borde skjutas.


sweet

Tyckte jag gick in i varenda klädaffär i hela stan idag, men hittade ingenting roligt alls, förutom dessa söta skor. Vita skor kan alltid vara bra att ha, på rea dessutom. Såg den här klänning på La Redoute och tyckte den va snygg, sen kom jag på att jag har en likadan i vitt hehe. Köpte den förra våren.



speed so fast I felt like I was drunk

Vilken otroligt värd dag, verkligen. Har nu gjort min analys av det franska presidentvalet och är riktigt nöjd. Trodde det var sånt skribenter och andra personer insatta i utrikespolitik gjorde, inte jag. Min lärare måste verkligen ha höga tankar om mig, fast det har han ju rätt i hehe. Nu är det visst sista avsnittet av Day Break, man kanske skulle ta och kolla på det för att se hur det går.

Annars kan man ju alltid kolla på den här tjejen, hon är så jäkla rolig

the night is young

and im bored.

Min andra lediga dag och jag är uttråkad som fan. heh hur ska detta gå? Kanske ska spela lite super mario 3 på mitt 8:a bitars, det bästa ju. eller sova. eller..vad? Har känt mig lite smått illamående idag igen och haft värsta cravings  fast knappt kunnat äta något. Kan jag nästan aldrig längre.. vad beror detta på nu då..suck. Fick visa leg igår på konsum, haha, ser jag ut att vara under 18 eller? Behöver jag aldrig annars..töntigt. Kanske unga tjejer som tycker det är tufft att fråga bara? tss.

Fick en film igår förresten, The Woodsman. Så nu har jag massa filmer att kolla på, men jag tror det blir lite harpan innan sängen ikväll. ciao


I was looking to find someone carin' like you..

not a worry in the world

Sitter här framför datorn och grejar med lite av varje, lyssnar på musik, ska snart ta mig en latte och känner mig oförskämt tillfreds. Har på mig ett nytt linne jag fyndade på Indiska nu i veckan och har fixat naglarna, solen skiner och jag är ledig till den 8:e.  Lite blasé och allt rinner av mig. Kan knappast bli mycket bättre. Blir nog en promenad eller cykeltur snart också.

Igår for jag runt och plockade och städade, sen kom bästaste vännen och vi käkade tacos, kollade på Hostage med Bruce Willis och snackade massa. En rolig dag. Skönt att vara nykter för en helg också hehe. Känns lite fräschare så. Och jag var ju knappast särskilt berusad i onsdags heller, det var en rolig kväll det med.

bad dreams in the night

Onsdag - Jobbade till 21.30, sen gick jag till Royal och träffade Henke och Petter, drack en öl och skulle sedan ta bussen hem tänkte jag, men träffade på lite folk och drog runt med dem, bl a till SF haha och sen Hellas. Fick höra lite grejer också.. Känner mig lite elak..men vad ska man göra då? När Hellas stängde gick jag till Royal och samma personer igen, blev taxi med dem kl 3 till Hällabrottet, sova där och sen åka direkt till jobbet på torsdagen.

Torsdag - Jobba 11-16.30, sen hem och grejade. Somnade redan efter åtta men vaknade tusen ggr av mardrömmar, det var ju lagom kul.

Fredag - Blev nog en tolv timmars sömn i alla fall, så skönt. Jobbat 10 timmar idag. Han den trevliga farbrorn som alltid tycker att jag ser så go, glad och fin ut och att det är trevligt att se på mig m.m sa idag att han ville adoptera mig, haha.

I dont like mondays



The silicon chip inside her head
Gets switched to overload.
And nobody's gonna go to school today,
She's going to make them stay at home.
And daddy doesn't understand it,
He always said she was as good as gold.
And he can see no reason
'Cause there are no reasons
What reason do you need to be shown?


Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
I want to shoot
The whole day down.


The telex machine is kept so clean
And it types to a waiting world.
And mother feels so shocked,
Father's world is rocked,
And their thoughts turn to
Their own little girl.
Sweet 16 ain't that peachy keen,
No, it ain't so neat to admit defeat.
They can see no reasons
'Cause there are no reasons
What reasons do you need?


Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
I want to shoot
The whole day down.


Boomtown Rats

I need a hero


Racing on the thunder and rising with the heat
It´s gonna take a superman to sweep me off my feet


Yeah. Känns skönt att höra att jag inte är nån vanlig svensson och att jag behöver nån likasinnad. Om jag nu behöver nån..När jag behöver nån..Typ. Känns skönt att det finns en del vettiga människor i mitt liv. Som E, L, P, M, M, m fl. Yes.


I want to shoot the whole day down.


Jag är inte ett dugg deppig, btw, om de låter så. Bara skrivglad och nåt mer jag inte riktigt kan sätta fingret på.

video killed the radio star

Har laddat ner musik jag längtat efter nu, "Number 1 hits 1969-79", det är Kate Bush, Boomtown Rats, John Denver, Beatles, Buggles, Art Garfunkel och massa annat. Lovely. Tidigare idag har det körts Thåström i alla former varvat med lite hårdare och senare The Knife m.m.. Blandad musiksmak, jao. Men ingen skit. Måste ha musik för att stå ut.


And they can see no reasons
'Cause there are no reasons
What reason do you need to be shown?


And he can see no reasons
'Cause there are no reasons
What reason do you need to die?

I dont like sundays



Jag hatar söndagar,
dom ger mej faktiskt inte ett skit.
 

Som Ebba Grön sjunger.


Känns mest blä idag, av flera anledningar. Jag vill nog mest sitta här själv och lyssna på min bra musik, inte nåt jävla trams. Skulle ju egentligen vara ledig till på fredag, men Sofia ringde och undrade om jag kunde jobba åt henne mån-torsdag, 11-16, och det gör jag faktiskt gärna.

Och så längtar jag till den 2:a, ska bli så skönt att åka bort.

you watch the world exploding every single night

Hade mycket trevligt igårkväll, men natten var lite jobbig. Well, gick upp tio iaf, åkte iväg till läkaren och fick lite nya mediciner.  Spanade lite i affärer också, fanns inte mycket kul faktiskt. Såg kanske tre snygga grejer jag kan tänka mig, på Åhlens och Wear It. Men kanske borde jag köpa mig en finklänning? Jag befann mig i alla fall på norr och gick till Petter och fikade, och fick se fyrhjulingen. Fy fan va coolt! Sen såg jag hans nya hus och fick skjuts hem. Var med i en demoskop undersökning, sen ringde mamma och var pratglad och vill gå på Kent konsert i höst, jag sa nja till det och lyssnar lite på kent nu, mjo de är fortfarande bra. Men jag har redan sett dem en gång..och till sist pratade jag med Robert och har äntligen fått i mig lite mat och börjat kolla på Tjenare Kungen.
Sjunger med i Kaomas Lambada och inser att jag kan texten, men den är väl på portugisiska? Haha och det är inte som spanskan som en person trodde.

Festen i lördags var föresten väldigt kul, var väl 30-40 pers, hade bara träffat två av dem tidigare, men det var roligt och alla jag pratade med var trevliga, blev lagom full, min rumpa var populär haha, jag fick en puss också men minns ej varför  och jag dansade och sånt dära. Väldigt bra dag.

Kul om jag kan åka mot sthlm igen snart, Frida vill ha med mig ut och festa i Uppsala!

Jag jobbade igår men är nu ledig fram till nästa fredag! Imorn blir det grillat och vin, nice.

fruntimmersveckan

Gick upp innan nio imorse och frös som en get, nu kan jag inte alls förstå det? Tycker det är varmt och jag har tråkigt, är van vid att det händer saker hela tiden. Lyssnar på Iron Maiden, Blind Guardian, Freedom Call, Gamma Ray och lite annat smått och gott..Jobbat 11-16, det är lite skönare än att jobba kväll det. Jävlades lite med en surkärring idag, hon skällde på oss utan anledning så där fick hon.. hehe.  Pappa ringde och frågade om jag var nykter än, vad tror han..Jag har ringt morfar och grattat honom, han är go han. På onsdag börjar fruntimmersveckan, haha fast det är två killnamn då? På torsdag fyller farfar år fast honom ringer jag inte, han bor ju i Dallas, och på fredag har jag namnsdag fy fan. Jag har tre om året tror jag.

fredag den 13:e

Är det idag (eller igår, om man ser det så). Har inte haft någon otur idag alls faktiskt, när det strula till sig rejält på jobbet idag så hade jag turen att läsa och jag hann med bussen som går 21.23 för en gångs skull, jag rusade.  Har en del att greja med imorgon, sen blir det grillning och fest hos Robert. 

Nä nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite Smilla, typ två sidor innan jag somnar. Sov sött

Die Hard 4.0

Har visst inte hunnit skriva på några dagar igen. Det kan ha sina förklaringar.. i söndags var jag och Robert till Marieberg och shoppa lite, sen så sov jag där o så. Kom hem vid 7 på måndagen, började jobba kl 16. Gjorde så i tisdags också, och igår, onsdag, var Petter här och jag klippte honom och vi käka lite gott, sen var R och jag på bio, såg Die Hard 4.0. Jag som älskar Bruce Willis och de andra filmerna tyckte den var skitbra! Så sov han över här, åkte och jobbade vid halv 7 och jag gick upp vid 11 idag, och har sen jobbat 14.30-21.30. Så ja, bra förklaringar har det. Kommer hem vid 23, äter nåt, kollar på Bones, pratar lite i telen och sen är det sova som gäller. I alla fall när jag jobbar såhär. Ska sova alldeles snart. Godnatt.

no I haven´t heard your band

cause you guys are pretty new.

Igårkväll kom Marcus hit en sväng igen, snackade och spelade mario som sist. Jag kom väl i säng vid 5. Vaknade på morgonen igen av att jag mådde illa. blä. Idag åkte jag in till stan för att träffa mamma och hennes bihang. Käkade kinamat ute och har druckit x antal glas rödvin nu. Självklart hade China stängt men vi gick till ett annat ställe. Sen efter det åkte vi hem till mig och satt här o snacka och drack lite mer vin. Väldigt kul att hon kom hit. Hade på mig ett av de nya linnena och nya väskan idag och hon tyckte det var jättefint. Att jag är såå söt. haha. Funderar på att ha linnet på lördag om det blir fest då.

Vad göra ikväll då? Han som får det att pirra i magen är ju inte hemma.. och inte så många andra heller. Men Marcus verkade sugen på att bli överklassad i mario igen, och det är ju kul om han kommer hit :)

4373 anledningar att shoppa

Min kropp är helt slut efter en hel dag på språng. Innan jobbet så var jag på stan och shoppade lite, det blev tre linnen, en topp, en väska m.m. Började 15 idag och kom hem vid 23, efter jobbet käkade jag och Fio baguetter i väntan på tåg/buss, jag pratade med Ida, lite fulla människor, sen med Robert som är på väg till Tyskland..men vi ska ju i alla fall ses på söndag, käka och kanske shoppa lite. Jag ska göra rabarberpaj är det tänkt :) Pratade med min ömma moder som kommer imorgon, det är inte varje dag hon är här! Kul att få visa henne lägenheten. Vi ska käka på China och sen åka hit..najs.

super mario 3

Igårkväll kom Marcus hit och vi satt och snacka och spela super mario till tre inatt eller nåt sånt. Najs värre.  Imorse mådde jag lite taskigt men det blev bättre sen. Har hunnit med massa trevligt idag ju. Fick mer pengar än jag trott för bordet, och pengar för mat samt att jag fick rätt i min överklagan..Yes! Så nu sitter jag här med massa pengar och slappar..dricker en powerking och fläktar mig med fläkten. Ska nog shoppa lite smått nån dag, har lite grejer jag behöver, men hinner nog inte det imorn om jag inte är jättepigg förstås, ska jobba 15-21.30.

klyftig klyfta

Idag kom Petter med en bordsfläkt åt mig, för att jag tagit hand om Stumpan. Tack!  Sen fick jag låna filmer också, bl a Tjenare Kungen och så fick jag två filmer, sånna som följer med tidningar. Jättesnällt!
Vi åkte till Elgiganten där jag köpte en dvdbox med Bruce Willis, skulle egentligen kosta 99:- men jag fick den för 69:-.. hihi vet inte hur jag gör men killen i kassan stod där och log massa.
Köpte skruvar och pluggar på Silvan och sen handlade jag ingredienser till smörgåstårta, som jag gjorde när jag kom hem. Ska bjuda på det imorgon. Får ju besök två ggr då! Och hoppas Eva vill köpa mitt designbord också för sisådär 2000:-

Igår hoppade jag in och jobbade,  sen raka vägen hem och fixa lite och sen fick jag besök. En mysig kväll blev det..

Och oj vad skönt det är med en fläkt! Tack igen!

jag ska inte ut ikväll

åh vad jag känner mig snäll.." hihi. jag har lyssnat på gammal, ny, bra, dålig och skojig musik idag, bl a parodi på sjumilakliv. hade en jättemysig helg i alla fall, kom hem strax innan 7 imorse. gäsp. bara sovit 4 timmar inatt..kollat på bandits idag, det är en feelgood film för mig. och OC såklart. fast dom nyaste avsnitten som går på repris i tv nu är inte särskilt bra. sjungit och dansat här hemma och försökt roa mig själv, försökte även sätta upp tavlor men det gick inge vidare, spikarna böjde sig hela tiden. men jag tror jag har blivit erbjuden hjälp..
ska ringa bovärden imorn och ställa lite frågor, kanske man kan få lite hjälp av vaktmästaren? visserligen tycker jag om att klara mig själv, men får väl lov att inse när jag mött min överman (väggen i detta fall. och taket. slagborr?).

RSS 2.0