55.500 :-

Det blir inte direkt billigare att bo utanför city med tanke på priserna på busskort per månad...55.500:-

spikmatta

Jobbade på VIB idag! Så himla rolig dag alltså ^_^ Bestod av träning, mest massa snack på jobbet, lunch ute & senare shopping med Petter & fika här hemma. Köpte boken Löftet av Harlan Coben för 29:-. Bra ju.

Testade att ha fötterna på en spikmatta på Vib ett tag också, hur skönt som helst, som balsam för fötterna, iaf efteråt :)

Köpte den här snyggingen bland annat på h&m för nån vecka sen:Måste köpa svarta jeans på måndag. Hatar för stora/uttöjda byxor. Urk, måste också köpa hantlar & nån träningsväska. Och skor. Och andra kläder och...och...alldeles för mycket.


semla? nej tack

Såg fram mot att få jobba på Vib imorgon men det verkar inte bli av. Ska i alla fall dit & träna imorgon på morgonen innan jobbet, sen till kontoret och efter det ska Petter & jag åka och handla. Ska köpa hantlar & är inte direkt sugen på att släpa hem dom utan bil :)

Fika också maybe? Men inga semlor för mig, är inte så förtjust. De godaste jag har ätit var Ps hemmagjorda med lingongrädde och utan mandelmassa.namnändring

Gillar verkligen att vara ledig en dag i veckan, skönt att få sova ut (nåja, jag vaknade 7 som vanligt) kunna ligga kvar i sängen (som om att jag gör det..) se på tv, film och läsa i badet efter att ha diskat, dammat & dammsugit och nyss tvättat klart. Inte världens roligaste men skönt att få sådant gjort. Städat tvättstugan..tror jag börjar få lite noja men folk är sånna lortgrisar.

Har hunnit göra en namnändring också. Känns som ett steg i rätt riktning.

överskattat

mobilen har 3megapixel kamera också. helt ok när den vanliga digicamen inte funkar. kan man ta lite skumma bilder så länge.

vem behöver en hårfön liksom?
samsung soul bden här skaffade jag i veckan. mörklila & ursnygg. jag gillar samsung, musik & lila = I love it!

guitar hero

veckan har bestått av jobb, träning, guitar hero & vin hos grannen, inköp av ny mobil och återupptagen kontakt med en gammal kompis. helt ok med andra ord.


förra helgen bestod av solsken & bli bjuden på kinamiddag av en god vän, roligt prat & lite öl.
RSS 2.0