facebook

Haha. "Omkring 400 000 svenskar har registrerat sig på Facebook. Därmed har de också skrivit över rättigheterna till sina bilder och uppgifter om sig själva till det amerikanska företaget då de godkänt ett 13-sidigt kontrakt, skriver Metro." Vadå 13-sidigt kontrakt? Kanske det, men går man in under "Terms" och sedan "Submissions" så står det ju ganska tydligt att de äger allt detta. Och det är inte 13 sidor, utan en sida. Hahaha. Suckers!  Sen kanske det bara gäller så länge man är medlem? Jaja, kul var det.

höganäs

Efter matten idag gick jag upp på stan och fyndade en liten gullig höganäs skål eller vad man ska kalla det, modell äldre, till min samling. Och en sprillans ny bok av Harlan Coben för 30 spänn! 

Sen lagade jag och killen mat och så bjöd jag på äppelkakan jag gjorde igår, det var uppskattat =)


Är helt slut nu, sista dagen i skolan imorn, sen är det lov!

Nu: Heroes!


desperate housewives

Har vart en lång, seg men skön dag. Mycket plugg, plock och lite annat. Ska fortsätta kolla på Desperate Housewives nu, sen sängen med Mr Murder =)

almost unreal

I love when you do that hocus pocus to me.
The way that you touch, you've got the power to heal.
You give me that look, it's almost unreal. It's almost unreal.

Hey, we can't stop the rain, let's find a place by the fire.
Sometimes I feel, strange as it seems,
you've been in my dreams all my life.

I love when you do that hocus pocus to me.
The way that you touch, you've got the power to heal.
You give me that look, it's almost unreal. It's almost unreal.

It's a crazy world out there. It's a crazy...
Let's hope our prayers are in good hands tonight.

Oh, I love when you do that hocus pocus to me.
The way that you touch, you've got the power to heal.
You give me that look, it's almost unreal.
It's almost unreal, so unreal.


un dia sin ti

es una eternidad

äta bör man

Äta bör man, annars dör man. Äta gör man, ändå dör man.

Dag 25 nu. Trots "fusk" ger det resultat. Yey!
Köpte en klänning idag. Rea på rea, vem kan motså? Yey!

Godnatt.

är jag inte klok?!

Igår frågade jag syon på skolan vad som krävdes för att bli "X". Några minuter senare kom han med papper på det. Ytterligare några minuter senare kom han med papper från Örebro universitet. Engelska A, 30 p. Och det har jag anmält mig till!
Jag som inte skulle studera i januari, nej jag tänkte jobba och söka massa jobb eller nåt..? Plugga igen? Nä? Är jag inte klok?! Kanske just det jag är. Sen får vi se om jag verkligen har lust med det just nu och så. Sista ansökningsdagen var väl egentligen den 15:e också, men blev utökat till idag? Ödet eller? Vi får väl se.

Var det inte jag som skulle läsa något inom ekonomi? Visst, har hört att Örebro inte har några bra program inom det. Eller, de får inte ge civilekonomexamen. Och jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor.

ännu en sanndröm

Inte nog med att jag är en jävel på att tyda drömmar, nu drömmer jag sanndrömmar också! Sk prekognitiva drömmar. Om man nu kan kalla dem det, man får väl tolka dem lite också. Har drömt flera sånna på sistone, t.ex. för nån eller några veckor sedan, drömde att jag fick barn, en pojke, och jag fattade ju genast att drömmen inte gällde mig, jag är ju inte gravid och vill helst inte bli på några år. Nej det gällde ju en annan..Väldigt knäppt egentligen. Och så drömde jag att jag hade fått brev också, gällande en viss sak, och visst hade jag fått just det brev jag drömde om samma morgon! Samt drömmen om ormar, som sägs betyda pengar.Stämde också. Haha lite läskigt kanske men kul också. Mina drömmar brukar ju annars vara så onyanserade och läskiga.

Förutom drömmar har det idag dykt upp helt oväntade minnen. Inte särskilt speciella kanske, men ändå. Hur kul det var att åka buss i Bålsta, vi fick regnrabatt, snörabatt, och med en busschaffis sa vi till Grekland tack, oj det var billigt, 8 kr, och så höll vi på, haha. Kära minnen.

bloggen

Tröttnade på den förra designen i bloggen och ska nu leka lite med en ny. Får se hur det blir och om det blir klart idag.

olycka

Detta hände på älsklings jobb igår. Det händer många olyckor på hans jobb, själv har han åkt ner för kajen med en truck! Och klarade sig bra. Snacka om änglavakt! Eller en himla tur, om man så vill. Den killen rår inget och ingen på :)


and you could have it all

my empire of dirt

Härom dan kom jag på att jag bloggar för mig själv, och inte för någon annan. Istället för att skriva en privat dagbok för mig själv, ungefär. Och ändå skriver jag inget?! Men det är ju så mycket annat hela tiden, eller i alla fall större delen av tiden. Som att plugga, prov, plugga, jobba, överklaga, plugga, papper,göra saker hemma, plugga, umgås med speciella personer, och sa jag plugga? Men kors i taket, ja faktiskt, jag mår så mycke bättre denna höst än jag gjort på hösten och vintern, tja, de senaste 8 åren kanske? Mycket bra faktiskt, med styrka, energi och allting! Jag sitter och står och är så glad mitt i allt, trots att jag ibland bara vill slå någon eller i alla fall slänga något i väggen och slå näven i bordet och skrika att jag är så trött! Men det jag är trött på är samhället och uppbyggnaden och vissa människors trångsynthet osv och vad fan gör man åt det? Man har ju sina egna kamper.

sleeping sun

Helgen som gått har bestått av god mat, nya avsnitt av Prison Break, bästa serien som finns, filmerna Transformers och Ghost Rider, myspys och så.

Prov i socialpsykologi idag, jag är snabbare än de andra och får göra provet tidigare,
agera testpilot haha. Tycker jag det är svårt så lär de andra verkligen tycka det, ungefär. Det var inte svårt alls. Idag köpte jag en present och så en sjal jag ska ha till min klänning på onsdag. Det är ju nån som fyller år då, och imorgon åker jag, lite rekreationsresa kanske, kommer i alla fall tillbaka nyslingad och nyklippt. Blivit lovad det nyss nämnda + rödvin imorgon, låter toppen! 


Är på dag 8:a nu! Jag är såå duttig! (duttig=duktig)  =)


(Nightwish - Sleeping Sun)


RSS 2.0