fredag

Oh lovely friday, im so..glad! Det är ju helg, fick mina kläder idag och allt var jättefint,  och glada överraskningar :) Det händer saker ju.. Imorn får jag besök, ska få lite hjälp och äntligen få hit min motionscykel och äta lite god sallad och så, sen åka bort!  Åker på tisdag igen också :) Blir mycket kul nu och förra helgen hände något oväntat och väldigt roligt.. 

 Veckan har bestått av pluggande, prov i matte b och psykologi, shopping av skor + lite annat smått och gott.


And the story ends

And the story ends
Insanity said coldly
Still waiting for the chance
So out of nowhere it will rise
Oh, and another journey starts
Into insanity's claws


(Blind Guardian - And the Story Ends)

Oh I love Blind Guardian. Vilken skön dag det har varit, det mest intressanta som hände var att nån utländsk mattförsäljare försökte sälja en persisk matta till mig, "förut 5000, nu 2500!" och babblade på om hur bra de var och om importpriser o skit. Snälla, ser jag så dum, och framförallt rik ut, att jag har 2500 liggandes där hemma, bara ifall att liksom? Nu var jag inte intresserad av nån fejkmatta och hennes skitsnack om importpriset, jag vet nog. Hallå, jag pluggar sånt, i princip. Utrikesaffärer, export och import Hallå. Jag blir så trött på människor i allmänhet och bitterfittor och skitsnackare i synnerhet. Det gäller alla..

Haha och allt detta händer mitt i..nää usch så skrattretande. Hur som, fått snacka av mig med E och L idag, som vanligt. Och funderat på om jag inte ska spela lite super mario 3? Var ett tag sen ju. Men inte riktigt lika kul ensam, roligare med nån som kan allt precis som jag och..ja. Marcus kanske?

Tänker njuta av mina pengar nu, har redan lagt en liten beställning på kläder, kikat ut ett par skor jag är sugen på, och imorgon blir det lite shopping + kinamat med Petter!


my land

Häromdan blev jag kallad habibi typ fem gånger av en kille i en kiosk, haha que? Betyder inte det typ älskling?  Och de säger att det nog är ångest, men jag mår ju toppen, så fan heller. Men well.. Så jag går på torrfylla aka sobril och känner mig såsig istället, svårt att tänka och prata ordentligt. Haha rätt skönt om man ser det så..


(De rika, de får fallskärmar, höjdhoppare o skit, vad får de andra? Jo, 7 karensdagar! Urlöjligt. Vem fan har tid, ork och framförallt pengar nog att hänga mellan två jobb? Tala om vilken vanlig person som har det!)


äntligen!

Jo det blir fest ikväll, Ida och jag hittade på massa bra uppdrag igår, haha så kul om de genomförs..ja, äntligen! haha och jag sitter fortfarande o skrattar åt de hon sa tidigare idag, vadå lättroad men de var ju kul..Jaja nu ska jag fortsätta fixa!


prekognitiv dröm

På något konstigt sätt kanske jag hade det, drömde om min fobi: ormar, och det ska ju betyda pengar säger de. Eva var jättesöt och gav mig en höstgåva, pengar, som Petter kom med idag, och så hade han med sig kabelclips och satte upp den hängande lampsladden. Sööta folk är. Så kunde jag ju handla till imorn, fast jag vet inte om jag vill gå på kräftskivan då. Och jag äter ju inte ens kräftor. Åt fyra sist i Järlåsa och då sa dom fan orkar du verkligen en till? haha. Fast kanske kan va kul ändå, äta nåt annat gott och dricka massa.

it takes a fool to remain sane

oh yes.


I don't care but I've been told
that all those people ain't got no soul

the jokes on you

Förra veckan, vad hände då? Ska jag minnas det? hm.. Kanske borde bli bättre på att uppdatera. Minns i alla fall att jag är glad som har så bra vänner, som kommer hit med krya-på-dig-blommor och pizza och hjälper mig att sätta upp tavlor och lampa (slagborr, yes). Och ifredags blev jag sminkad av Ida haha sen söp vi. På lördagen var jag hos Petter som bjöd på god mat, vi såg Dejavu och Wild Hogs och hade jätteskoj.

Den här veckan har bestått av massa plugg, väldigt kul med klasskompisen, ja jag har bara en haha, kul vare och massa andra roliga samtal har jag också haft. Hon är så klok och rolig L.

Sen massa annat trams men jag kan bara skratta.

Kollade på Idol igår för första gången, sitter med händerna framför ansiktet och ja jag vet inte, det är värre än en skräckfilm ju! Har de fått höra att de är bra på att sjunga sen de va små eller? Det är ju fan pinsamt. Men måste kolla nu, och se om en viss person här ifrån Örebro är med!


ain't no angel gonna greet me

Har jobbat hela helgen, fredag till söndag. Wiho eller nåt..Heldag lördag och söndag, Emilie var jättegullig mot sjuka mig, sånt värmer. Men nu säger jag nej till jobb, har plugget som är viktigast just nu, missade ju nästan en vecka när jag var sjuk, dessutom ljuger en del om varför de vill va lediga så nää. Löjligt. Och vad får man till tack? Nada. Man får aldrig ett skit för att man är snäll, i vilken situation det än gäller. I alla fall, sen hämtade Petter mig efter jobbet i lördags, det tackar jag för, annars skulle jag fått vänta över en och en halv timme på bussjäveln. Han bjöd på tacos och vi kollade på Secret Window, ganska bra film men jag fattade ganska tidigt hur det låg till. Kollade även lite på Otäcka djur som gick på TV, det lilla jag såg var faktiskt rätt kul. 

Haft Matte B och Psykologi A idag, det sistnämnda är riktigt intressant!

RSS 2.0