dagens träning

Cyklat 70 min.

Har träningsvärk i rygg och vader från igår, ont men skönt! Brukar sällan få träningsvärk i benen.

min lilla muffin

Vaknade kl 6 imorse. 06.00! Den dagen jag har gott om tid och chefen hämtar mig. Jobbat och sen tagit ut mig lite - gått, styrketränat, vibbat och sprungit några km.

Tränat varje dag dag den här veckan än så länge.

Gjorde värsta grymma kcal-snåla woken med kcal-snål sås igår, urgott! Bakade ett par omgångar med muffins också, bl.a. choklad med chokladbitar i. De ges bort och fryses in för att senare bjuda på, kan inte sätta i mig massa muffins...


Ska slänga mig i sängen nu och glo på nån bra film. Mina ögon är svullna, röda och svider, det ser ut som att jag gråtit i en vecka - vilket jag inte har! Natti

 


redhead bedhead

Behövde inte åka in till kontoret idag så jag har: Jobbat hemma, städat, handlat, mått lite risigt, pratat i tel, inställd shopping imorn, tränat osv. Så tråkigt att skriva om att jag skulle kunna självdö nu.

Fattar inte vad folk har för problem med rödhåriga. När jag blir känd & president tänker jag gå ut med att blonda och brunhåriga inte intresserar mig. Eller svart/grå/vithåriga osv heller. Bara för att.

15-16 del 2gillar verkligen det lilarödbruna håret

15-16

femton, sexton..fjortis!Bilder från när jag var ca 15-16 år


GSI

Käkat godis, kollat på DH säsong 3 och 4 st Johan Falk-filmer hela helgen. Thats it, typ. DH är alltid bra men Johan Falk var en överraskning, helt OK för att vara svensk film, som jag brukar sky som pesten.

Köpt mig ett rosa band. Wingårdh design ju.

Jobbat hemma idag och gör så tydligen imorgon med, chefen skulle iväg på annat så behöver inte åka till kontoret. Rätt skönt, är fortfarande så himla trött och mår rätt konstigt av tabletterna.
hej lilla bloggen

Det var längesedan nu. Att sluta med en medicin och börja med en annan har totalt knockat mig på alla sätt. Mådde så illa i tisdags att min chef skjutsa hem mig..
Har i alla fall lyckats med att träna 4-6 dagar i veckan senaste veckorna, och minskat i cm om än inte särskilt mycket i vikt.  Tänker att det är muskler!

Bilderna nedan är från när jag var 16 år. Samma tröja har jag på mig idag. Känns braFrån vänster: Brorsan, jag & Henke


mer från din skoBytte ett par andra stövlar mot dessa, som är mycket snyggare och väldigt sköna!


genuine

Ursnygga! Lagom höga skaft & bra klack.

RSS 2.0