kan aldrig va fel

image29

Blev så sjukt sugen på att lyssna på Thåström i alla former; Ebba grön och framförallt Imperiet just nu.
<-- Det här är helt klart Imperiets bästa skiva. Fick låna den av Timmy för några år sen, men aldrig lyckats få tag på och köpa den själv. Men med internet ordnar sig det mesta..

lite lyx

image30


Somnade vid 17 igår, sov till 8 idag, så skönt och välbehövligt. Vaknade upp till fint väder och ca 25 grader på balkongen. Traskade iväg uppåt stan för att hämta ett intyg att lämna till ÖBO. Tänk att lägenheten är min! Den fina med ljusblå tapet i vadagsrummet, i det mysiga området med superbra hyra. Tänk att allt har ordnat sig med allting! Det tyckte jag var värt att fira och lyxa till det lite, så jag gick in på HM och det blev den här till vänster, fast med ett mörkgrått band, och ett vitt linne. Hade fått 100:- rabattcheck där häromdan så.. Najs! Såg även flera fina toppar och tunikor med liknande skärningar..Blev duktigt sugen på lite mer..Men vi får se. Får min beställning därifrån nästa vecka också.

Sen för att fira lite mer kom Petter hit med pizza, och så hade jag köpt efterrätt: vaniljglass och hallon. Mums!

castles in the skyIdag vaknade jag av väckarklockan vid 9, ringde och avbokade en visning. Ringde arbetsförmedlingen och frågade lite. Kollade jobb och lägenheter men inget nytt. Fixade mig, åt lunch, gosade med kissen och promenerade bort till Petter vid ett. Klippte honom och så, kollade på senaste avsnittet av Prison Break, det som sändes i USA i måndags, skrev ut lite papper samt blev bjuden på god mat. Najs!

Har sökt tre jobb idag också. Jag har inga förhoppningar, men nu har jag iaf gjort vad jag kan, och får helt enkelt tänka positivt och att allt ordnar sig. Jag vet inte vad jag ska göra annars?

life will not always be this way

[V. Another World]


I'm sick of all
Your hypocrites
Holding me at bay
And I don't need
Your sympathy
To get me through the day


Seasons change and so can I
Hold on Boy
No time to cry
Untie these strings
I'm climbing down
I won't let them push me away


Oh come let us adore him
Abuse and then ignore him
No matter what
Don't let him be
Let's feed upon
His misery
Now it's time for them
To deal with me


Dream theatre - A Change of Seasons

famous last words

Jag har nog gjort allt jag kan nu. Jag får lägenheten jag helst vill ha, om allt ordnar sig. Nu är allt upp till andra. Och jag gillar inte när det är så..Att man måste förlita sig på andra. Men men, sånt är livet..Egentligen borde jag göra kullerbyttor och brista ut i glädjetjut för att jag fick lägenheten jag ville ha, men istället har jag ont i magen och känner mig nervös och orolig..När Eva ringde sa jag först av allt; antingen håller jag på att få en panikattack eller så har jag verkligen svårt att andas, på riktigt. Visste inte..
Senare kändes det bättre, jag skrev ihop tre brev jag ska skicka imorn. Ska även skicka tillbaka skorna från have2have, de motsvarade varken mina förväntningar eller hade bra passform.
Fyndade däremot ett par snygga italienska pumps igår på myrorna! Second hand är allt bra ibland. 

I söndags var jag hemma hos Petter, blev bjuden på våfflor och åt senare god middag. Kikade på nerladdade Prison Break, shit vad bra det är. Sen var vi på bio, Beck - Den svaga länken, väldigt bra film. Tack för allt!

Idag har jag ringt runt, vart i skolan och sen fikade jag med Linda på Wasa, och vi gick runt lite affärer. Det var najs och så fint väder också! Man kunde ju gå runt i bara tröja. Härligt med vår.


Rosebud

Daddy, what did you leave behind for me?


Vaknade 16.30 idag. Väldigt kul att vakna när dagen nästan är över..nää. Får nog börja ställa väckarklockan även på helgen. Först av allt gosade jag med min bebis som alltid, sen städade jag..damma, dammsög, skura golv, rensa o sånt. Sen ringde pappa men det har jag ingen lust alls att säga något om... . Kanske att av ca/drygt 28000/månad borde de ha råd att fortfarande ge mig 1200:- . Men men.. Roligare blir det med våfflor och bio imorn!


I don't need no arms around me
And I dont need no drugs to calm me.
I have seen the writing on the wall.
Don't think I need anything at all.
No! Don't think I'll need anything at all.
All in all it was all just bricks in the wall.
All in all you were all just bricks in the wall.

Daddy, what'd'ja leave behind for me?!?
Pink Floyd - Another Brick in the Wall (Part 3)


Why would I be with someone who's obviously so dumb?No one understands me
Where I'm coming from
Why would I be with someone
who's obviously so dumb?
Love comes
Love grows
every time you rise to meet me
take my hand to greet me
Love comes
Love grows
and power can give a man
much more than anybody knows

Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with Stupid

Before we ever met
I thought like everybody did
you were just a moron
a billion-dollar kid
You flew up all the way
like a hawk chasing a dove
I never thought that I would be
a sacrifice in love
It comes
It grows
and now we're tied together
everybody knows

Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with StupidIs stupid really stupid
or a different kind of smart?
Do we really have a relationship
so special in your heart?

Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with Stupid

I have to ask myself
like any lover might:
Have you made a fool of me?
Are you not Mr. Right?
You grin
I pose
It's not about sincerity
Everybody knows

Oh-oh, I'm with Stupid
Oh-oh, I'm with Stupid
Pet shop boys - I´m With Stupid

just a casual, casual easy thing

Var på visning igår, gillade lägenheten. De jag var där med kände självklart han som visade, bovärden. De känner ju alla :) Han visar även lägenheten jag ska kolla på på måndag. Många på där. Sen har jag hittat två till intressanta. Han visar även en av dom. Men det är bra. Ska ringa direkt på måndag och boka en till visning. Eller kanske två. Spännande spännande. Jag gillar alla ställen där de ligger också. Hellre bor jag där, nära till naturen än i Vivalla t.ex. Så på måndag är det alltså först ringa massa, sen visning, sen hämta ett nytt sjukintyg och till skolan som gäller. Skönt att det är helg nu då.

Var i skolan idag, sen handla för typ en månad fram. Sen blev jag bjuden på mat, tack! Blir en slappedag imorn tror jag, om inget oväntat roligt dyker upp. På söndag blir det god mat och bio, jag blir bjuden av P :)

Fick mina skor från have2have idag också. Snygga men vet inte om de är så sköna. Kanske skickar tillbaka dom, bestämmer mig på måndag. Får gå lite i dom inomhus så länge.

Namnlistor - Skydda djuren

Jag har inte mycket pengar att skänka till de djur i världen som lider, men en liten summa kan jag ge och så kan man ju skriva på namnlistor, där man vill något eller protesterar mot något. Här är några ni kan kika på:

http://www.animalsmatter.org/
http://www.djurskyddet.se
http://www.animalprotection.se/
http://www.namninsamling.com

Även på djurensrätt finns länkar till sidor där man kan skriva på.

En dag att minnas?

Kanske. Skulle ha varit 4 år och 1 månad idag. Eller rättare sagt, det är ju det. Tyvärr firas det inte längre och kanske gör man sitt bästa för att minnas det..Idag, eller igår, hursomhelst, den 21/3 är den dag jag menar.

Terroristledare

Försöker hitta några kända terroristledare, ja därför att det hör till skoluppgifterna. Som sagt är det ju bara massa påstådda och misstänkta "fakta" hela tiden, vilket försvårar det hela. Antar att man ändå får gå på det..
Ringde Eva både igår och idag för att fråga lite om Hamas, al-Qaida m.m, fan va de måste lyssna av mig nu då eller i framtiden haha. Sverige har säkert redan någon avlyssningsapparat, det tror jag.  Men de får gärna lyssna på mina samtal och ta upp ord som "bush" och "bombad" m.m. Hursom, Roffe ringde upp mig och gav mig några namn på terrorister, himla snällt. Har även mailat läraren och frågat vad han vill ha egentligen, så nu är säkert min mail avläst också. Hehe nejdå, jag är inte paranoid, bara realist, typ. Och sarkastisk..Eller ironisk? Hm..

Ska på visning imorn och eventuellt på måndag, men båda lägenheterna är likadana och på samma gata, det som eventuellt kan skilja dom åt är tapeter och liknande samt att de kanske är spegelvända.
Men ska bli kul att kolla på!Terrorism

Håller på med samhällskunskap b, där jag ska skriva om en terroristorganisation samt om några kända terroristledare. Vad svårt det är! Det mesta är ju "påstådda fakta", "det sägs att..".  Men väldigt intressant. Har skrivit om Hamas, och om bin Ladin. "Värt att notera är att bin Laden inte är efterlyst hos FBI för 11 september-attackerna", står det på Wikipedia.se. Interesting. Med tanke på alla "fakta" det finns om den attacken, om att det var ordnat av andra, filmen (filmerna?) som finns för att "bevisa" att det inte var terrorister, m.m. Har ju även läst att al-Qaida, enligt "experter", nog inte existerar som organisation utan mer som en idé. Men vem kan svara säkert när det gäller terrorism? Vilka är det synd om, vem gör rätt, vem gör vad och varför? Läste även om Sverige och "Nazityskland" idag, på vk, att Sverige kanske hade hört dit i dag om vi inte hade gett med oss under kriget, och att vi har bl.a USA att tacka för det.  Men är "rädsla" en anledning att svika demokratin? Och måste vi stå på USA:s sida i allt de gör för det? Nä.. Men den frågan får vi ta nån annan gång. Nu ska jag återgå till "mina" terrorister..

lägenheter

Jag står som tvåa på båda lägenheterna som jag anmält intresse på. Förhoppningsvis är det samma person som är etta på båda, hon/han kan ju inte få båda. Spännande! Kanske måste ringa och fixa en till visning imorn då.

but man he had it comin'

Jag frågade två personer idag om en åsikt om en viss sak. Båda sa ungefär samma, M sa att det lät både hånfullt och sarkastiskt. Ungefär som jag tyckte om det då..

Gick upp tidigt och bokade tid för visning. Läste sen en skitsak. Har fått iväg fyra viktiga mail idag. Fick höra att jag var väldigt bra på att formulera mig :) När jag försöker så.. Gick en promenad, fyllde på busskortet och tog ut pengar, och har pluggat 4-5 timmar. Det får nog duga för en dag det. En, eller några få saker i taget liksom.


..after all it's not easy banging your heart against some mad bugger's wall.

I only stop at exits

Igår morse ringde telefonen 2 ggr, sen fick jag 2 sms. Störde min sömn...Sen tredje gången det ringde ville jag iaf ta det när jag såg vem som ringde.  Efter det vet jag inte riktigt vart dagen tog vägen, pysslade om mig själv lite och så. Funderade lite på vad en person skrivit och så.. Hade en ganska skön dag.


Kollade på lite halsband från pilgrim på leshop, dessa var väldigt söta;
  


shopping

Beställde även kläder från HM igår, blev detta:

Jacka
Blus
Omlottcardigan
Topp
Träningsbyxor
Klänning på köpet..

Samt guldballerina, silverballerina, solglasögon och ett halsband.


oh no


Herrejisses vad folk kan vara ignoranta.

Ska ringa och boka tid för visning på lägenhet nr 1 imorgon.


 

Beställde ett par snygga svarta skor från have2have igår.  Tänker även beställa det här halsbandet från accessora när det kommer in igen. Visserligen är väl Kenneth Jay Lanes jordgubbe med kristall från KyssJohanna, bild här nere, snyggare men tyvärr inte alls min prisklass just nu. Men åh så fint det är..


16285-12sunny day

Vaknade imorse av att solen sken som en tok. Väldigt mysigt, vilka vårkänslor jag har fått! Ska väl försöka göra mig i ordning och ge mig ut på en promenad uppåt stan strax. Förresten har jag två lägenheter på gång, på den ena går "sista anmälningsdagen" ut idag och jag ligger bra till verkar det som. Spännande!

flames to dust

Läste igenom min förra blogg och hittade en del meningar man skulle kunna ändra på och skriva annorlunda, men sen tänkte jag att nää, detta är ju bara en blogg, jag låter det vara.

And the sun was wondering if it should stay away for a day
'til the feeling went away
And the sky was falling and the clouds were dropping and
the rain forgot how to bring salvation
the dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon so that they could die


my heart is numb, has no feelings

Tröttnade så på hur min blogg såg ut, så det får bli denna design så länge.  Har laddat ner PSP 9 nu, det enda bildredigeringsprog jag förstår mig på, nästan :) Får ta och lära mig photoshop nån gång..

Försökte gå upp 11.15 idag, gick inget vidare..gick bättre vid 14 någonting. Har pluggat samhällskunskap b i princip hela dagen. Är riktigt roligt faktiskt, med delikata frågor som "Hur har regeringen skött sig hitills? Hur har de första hundra dagarna varit?" Hehe, fyllda av mindre (?) avslöjanden kanske. Skulle inte vilja kalla det för något katastrofalt, för hur farligt är det att inte betala tv-licens t.ex.? Finns värre tabbar. Däremot tycker jag nog att personer med den lönen har råd, absolut, och därför är det verkligen dåligt. Men inget som rör själva politiken så mycket, tycker jag. Däremot inte konstigt om man inte känner förtroende för de personerna.
Till en annan delikat fråga: "Jämför Göran Persson med Fredrik Reinfeldt såsom regeringschefer.
Skillnader och likheter?"  Detta kommer jag inte ta med, men jag tycker Reinfeldt är bättre än Persson på många sätt, även om jag inte är moderat.. Och aldrig gillat Persson. Det är nog för att Reinfeldt kommer som en frisk (?) fläkt och är en bättre talare.  Eller vad är det med honom? Något är det..Nej jag är inte sosse heller, jag skulle gilla om man kunde plocka lite från (nästan) alla partier och sätta ihop till ett. För jag vet knappt själv vad jag är.

När vi ändå är inne på politik, kan jag passa på att säga att jag inte är nöjd med S nya partiledare, varför skulle de tvunget ha en kvinna? Det var ju så hon fick sin plats. Jag tycker den som är bäst lämpad ska få ett jobb, vare sig det är kvinna eller man, och att man inte ska eftersträva att den nya ska ha ett visst kön. Och när det gällde S fanns tyvärr inga lämpliga kvinnor att tillgå just nu, däremot en eller flera män. Men de skulle ha en kvinna..Jaha. Undrar just hur bra det går för dem nästa val då? Jag tyckte att Thomas Bodström skulle bli ny partiledare! Eller tycker. Avsätt den nuvarande. Tack för mig.
when bloody angels spread their wings

i lördags var jag ju hos petter och kolla på melodifestivalen andra chansen eller va det heter. urkasst var det! fy, bu, ingen bra vann..fanns väl iofs bara två. vi åt massa gott o spela tvspel, no fear down hill mountainbiking :) o kolla på film. igår var jag bjuden på middag hos svärmora, de va himla trevligt. o hon va så gullig o gav mig pengar för mina medicin utgifter.
jag har skurit mig på högra pekfingret o kan knappt skriva haha måste rätta mig själv hela tiden..

vet ni vad jag är trött på? människor! de som bara tänker på sig själva, eller som glömmer sin vän när något dyker upp, typ en pojk/flickvän..eller varför inte de som totalt skiter i dem som de påstår sig bry sig om.
nä ja e inte bitter! :P  men blir bara så jävla förbannad på saker o ting. som folk som tror att man typ bara sitter hemma o käkar o inte rör sig...de e ju faan inte så. men är de inte intresserade av fakta så ska de fan inte bry sig.
en till sak jag inte fattar..varför sitter en person o läser min blogg för, o sen rapporterar till en annan att hon tror jag skriver illa om henne? varför inte fråga mig först? så jag får säga hur det ligger till..eller vill folk så gärna kasta skit o snacka strunt? varför?

I've heard this life is overrated

idag blev det lite shopping igen. mat, blondering, 2 filmer - belägringen och donnie darko, kaffekoppar med asietter + lite annat smått o gott på ikea, plus lite annat.. + att mina kläder kom idag, yeey.  en kort kofta, ett lila-svart linne med lite paljetter, ett svart linne, en topp med bältesliknande utsmycknad, en omlottkofta och detta linne ..
fick hemmagjorda hamburgare hos petter också, gottigott. ska dit imorn o då ska vi faktiskt grilla (inomhus dårå) o så ska jag göra my famous potatissallad..yummie..o kolla på nån delfinal i melodifestivalen antar jag :)

Sometimes I feel that I should go and play with the thunder

min dator har levt sitt eget liv några dagar nu, annars skulle jag uppdaterat tidigare. (kanske..)

förra torsdagen fick jag vänta på mitt tåg mot sthlm ca 2 timmar, för det var snökaos neråt i landet..inte vågade jag gå hem heller (bor ju tvärsöver gatan) lite surt, ifall tiden skulle ändras..men väl framme i blåsta bålsta så var det jättekul hos mamsen. tiden gick för fort..bålstaskolorna var förresten med i kalla fakta för nån vecka sen, sveriges sämsta haha. förvånar mig inte ett dugg. shit, finns inget jag saknar med den lilla hålan. iaf, vi åt gott o snacka på..sen nästa dag blev jag klippt, blidde skitbra. sen hämta pappsen mig o vi åkte hem till dom o käka tacos, nästa dag åkte jag, mari, timmy och moa (så söt!) till jackie o grattade henne. lilla moa kunde vinka till mig flera ggr men jag fick inte se hennes ponny :P

det var den sthlmstrippen det. eller ja, bålsta-bro tripp..whatever.


RSS 2.0